Review produse & servicii

Povestea mea cu Bioderma Sensibio H2O

By | 08.08.2019 | 6 Comments

Povestea mea cu Bioderma Sensibio H2O

Povestea cu Bioderma Sensibio H2O, despre care scriu azi, este una care începe timid cu un cadou, un altfel de cadou față de produsul despre care scriu azi.

Pe la sfârșitul lunii aprilie, adică în urmă cu vreo 3 luni și jumătate, primeam un cadou format din două produse Bioderma Sebium, mai exact apă micelară și fluid matifiant. Cele două produse s-au dovedit a fi marea mea descoperire în materie de îngrijire a tenului, gama Sebium fiind pentru ten gras/mixt/acneic și fiind mai eficientă decât orice altceva am încercat până acum. Și am încercat multe, prea multe ca să mai știu numărătoarea. Ei bine, mi-au plăcut atât de mult cele două produse încât ulterior mi-am comandat și gelul de curățare tot din gama Sebium, iar luna aceasta plănuiesc să-mi iau gelul exfoliant și fluidul pentru minimizarea porilor. Vreau să încerc cam tot ce există în gama Bioderma Sebium 😀 .

Pentru că bucuria e cu atât mai mare atunci când o împărțim cu ceilalți, la scurt timp după ce m-am îndrăgostit eu de efectele apei micelare Sebium… mama mi-a spus că i se termină apa micelară. Am profitat de ocazie și i-am cumpărat una de la Bioderma, ghidându-mă în funcție de tipul ei de ten. Astfel, pentru ten sensibil și totodată cu ușoară cuperoză, am descoperit că sunt bune gamele Bioderma Sensibio H2O și Bioderma Sensibio AR. În magazinul din care cumpăr eu produse era pe stoc apa micelară din prima gamă, adică cea cu H2O la final, astfel că am decis să o iau pe aceasta și să vedem cum îi merge tenului ei, dacă avea să fie la fel de mulțumită de produs precum am fost eu de apa micelară din gama potrivită tenului meu mixt. Deznodământul a fost unul bun, spre bucuria mea și a ei, adică îi merge bine apa micelară Bioderma Sensibio H2O. Pe viitor i-o pot cumpăra și pe cealaltă, varianta AR, să vedem care îi place mai mult și pe care o alege ca favorită.

Între timp, fiind curioasă din fire când e vorba de produse pentru îngrijire 😀 , i-am zis mamei să-mi aducă aminte când mai ajung pe la ea să încerc și eu apa micelară pe care o folosește, ca să văd cam ce diferențe sunt între ea (Sesibio H2O) și cea pe care o am eu (Sebium). Și tot zic de atâta vreme că o să o încerc, dar n-am apucat.

Până zilele trecute, când am primit un colet surpriză fix de la Bioderma. It must have been karma ^_^. În colet am descoperit nici ma mult nici mai puțin decât apa micelară Bioderma Sensibio H2O, cea pe care i-am luat-o cadou mamei mele și mă tot chinuiam de atâta vreme să o încerc și eu, dar uitam când ajungeam în vizită la ea. Și nu doar că pot testa produsul acum, dar am o ediție limitată, cea în recipient de 850ml, recipient prevăzut cu pompiță specială de dozare (pompă inversă, concepută pentru dischetele demachiante). La cât de mare este o să-mi ajungă vreun an cred ♥.

apa micelara Bioderma Sensibio H2O

apa micelara Bioderma Sensibio H2O

apa micelara Bioderma Sensibio H2O

Sensibio H2O este prima apă micelară, perfect compatibilă cu pielea, care îndepărtează nu doar machiajul dorit, ci și pe cel nedorit – noxele, impuritățile și poluarea. Acționând în profunzimea pielii, Sensibio H2O captează particulele fine de praf și poluare, curățând tenul și respectând bariera sa de protecție, oferindu-i astfel o toleranță excelentă. Campaniei de informare dedicată acestui produs i se spune UnMake-up Artist, asta deoarece înlătură eficient, precum mâna unui artist, orice urmă de machiaj și alte impurități de pe ten (UnMakeup = Demachiere; joc de cuvinte).

La fel ca toate celelalte produse realizate de Bioderma, și apa aceasta micelară este tot dermatocosmetică. Adică un produs care poate fi folosit inclusiv de către persoanele cu ten sensibil și/sau diferite probleme dermatologice. E un produs eficient și totodată blând cu pielea. Despre apa micelară Sensibio H2O, conform studiilor de laborator, se știe că îndepărtează 99% din particulele de machiaj, 98% din particulele fine de la suprafața și din profunzimea pielii, 78% din metalele grele cauzate de poluarea urbană.

Acest produs pentru demachierea și curățarea tenului se găsește în 3 formate: 100ml, 250ml și 500ml. Vara aceasta, o ediție limitată va putea fi găsită în farmacii: Sensibio H2O de 850 ml cu reverse pump – pentru o dozare perfectă și o aplicare usoară pe discheta demachiantă.

Bioderma Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O

eticheta apa micelara Bioderma Sensibio H2O

De ce este Sensibio H2O o apă micelară altfel?

• Apă micelară înalt purificată
Foarte diferită de apa micelară cosmetică, apa utilizată pentru crearea Sensibio H2O trece prin 9 etape de purificare, pentru a fi eliminate toate toxinele. Această apă micelară este perfect compatibilă cu pielea și reduce riscul pro-inflamator.

• Agenți tensioactivi ionici blânzi
Conține un ingredient numit ester de glycerol, care are o structură apropiată de lipidele pielii, ceea ce oferă un echilibru între eficacitate, dar și atenție la bariera protectoare a pielii.

• pH 5.5
pH fiziologic similar cu cel al pielii.

• Formulă calmantă
Un ingredient activ calmant și un complex natural brevetat care cresc pragul de toleranță a pielii.

Mă bucur tare mult de faptul că în sfârșit am putut să testez acest produs, cât mai ales de faptul că am tubul maaare, în ediție limitată, de 850ml ♥. Le mulțumesc din tot suflețelul meu celor de la Bioderma!

Cheers!

6 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  08/08/2019

  Și eu folosesc apa micelara de la Bioderma și îmi place foarte mult.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/08/2019

   Ma bucur ca avem si lucrul acesta in comun :D.

 • Reply

  Lamiita Petre

  09/08/2019

  In ceea ce priveste demachierea, apele micelare se numara printre preferatele mele, iar cele de la Bioderma sunt in top. I-am pus gand bun si eu unei astfel de ape, i-am tot dat tarcoale, sper sa o achizitionez cat mai curand.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/08/2019

   O sa te bucuri de o astfel de achizitie. Chiar e o apa micelara foarte buna :D.

 • Reply

  Diana

  13/08/2019

  Experienta mea cu produsele de la Bioderma este una foarte buna, mi se pare ca lotiunile/ cremele sunt de calitate, nu contin toate prostiile. Momentan folosesc un demachiant de la Anew, dar chiar mi-as dori sa incerc si aceasta apa micelara.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/08/2019

   Cei de la Bioderma am văzut că au și niște concursuri pe paginile de facebook și instagram, concursuri în cadrul cărora oferă apa micelară Sensibio H2O. Poate ai noroc și câștigi una 😀 .

Leave a Reply