File din zile

Poveștile bloggerilor, un e-book care să te inspire

By | 13.07.2015 | 0 Comment

Povestile bloggerilor

Nu credeam că o să ajung vreodată în acest punct. Ba chiar am zis că-i o glumă când David Mitran m-a contactat pe mail şi mi-a propus să fac parte dintr-un proiect pe care îl punea la cale, un e-book cu poveştile bloggerilor. Poveştile a 16 oameni iar eu să mă număr printre ei. L-am căutat pe facebook, pe google, pe unde am putut numai să ajung la concluzia că propunerea nu venea de la cineva care se ţinea de glume ci chiar de la David.

Şi uite că a venit ziua în care e-book-ul „Poveştile bloggerilor: 16 oameni care să te inspire” a prins coperţi virtuale şi poate fi descărcat de fiecare dintre voi, mai ales dacă sunteţi la început de drum sau dacă încă nu v-aţi deschis un blog (yet!) ori, cine ştie, poate că sunteţi în blogosferă de ani buni şi vă gândiţi să renunţaţi din diverse motive. Poate n-o să vă inspire neapărat povestea mea, poate suntem firi diferite şi ne împiedicăm de chestii diferite, poate ceea ce pe mine mă motivează pentru alţii sunt doar amănunte seci. Dar din 16 poveşti reale, cu cel puţin una vei rezona!

Nu da cu piciorul la ceea ce s-ar putea să fie motivaţia de care aveai nevoie pentru un nou început! Nu da cu piciorul unor poveşti care se pot dovedi a fi susţinerea de care aveai nevoie pentru a merge mai departe în tumultoasa blogosferă! În cazul în care nu ai avut şansa să descoperi încă, statutul de blogger nu vine doar cu multă muncă ci şi cu roade pe măsură. Vei descoperi în e-book, pe lângă poveştile bloggerilor, care sunt şi cele mai mari 3 oportunităţi care s-au ivit de-a lungul timpului prin intermediul acestui hobby.

Descarcă gratuit e-book-ul „Poveştile bloggerilor: 16 oameni care să te inspire”:
http://bit.ly/povestile-bloggerilor-ebook
(dacă nu se dascarcă automat, trebuie să dai click pe save în dreapta jos; sau Click dreapta -> Save as…)

Surpriza şi mai mare de care am avut parte este că… e-book-ul începe cu mine 😀
Mulţumesc, David Mitran, că m-ai ales să fac parte din acest proiect minunat! Totodată îţi mulţumesc şi ţie, cititorule, că ai fost alături de mine. Fără tine acest blog nu ar mai fi fost la fel.

Mă-nclin!

e-book Povestile Bloggerilor 16 oameni care sa te inspire

Leave a Reply