Adv. & Stuff

Prima mea comandă la PublishingOffice

By | 25.06.2020 | 2 Comments

Există un procent semnificativ de oameni care sunt pasionați de obiecte de birotică și papetărie, cu preponderență agende și instrumente de scris – cât mai frumoase și care să scrie într-un anumit fel (fiecare persoană are anumite preferințe când e vorba de creioane, pixuri, stilouri și chiar și markere permanente). Sunt una dintre aceste persoane și am mai spus & scris asta și cu alte ocazii. Nu știu dacă mi se trage de la faptul că mi-a plăcut mult școala și am fost și ordonată de mică în privința a tot ceea ce ținea de școală. Sau dacă mi se trage de la faptul că îmi place să scriu și lucrez oarecum într-un domeniu care are legătură cu asta, plus că am și hobby-ul acesta cu blogul, care în ianuarie a împlinit 12 ani ^_^. Cert este că de curând am primit cadou un voucher de 100 lei pe care să-l folosesc pe site-ul PublishingOffice.ro și mi-am luat majoritar instrumente de scris. Desigur 😀 .

Produsele pe care le-am adăugat în coșul de cumpărături au fost mai exact două creioane mecanice, trei pixuri (dintre care unul este roller cu cerneală), mine Rotring de 0.5 pentru creioane, un fluid corector A-series pe bază de apă, un suport pentru instrumente de scris, un suport pentru documente și un set de 10 dosare tip plic (albastre). M-am abținut cu greu să nu aleg și post-it-uri, cuburi de hârtie colorată, markere permanente, creioane colorate și bibliorafturi. Am deja o grămadă și mă bucur că am rezistat tentației.

Sunt încântată de lucrurile pe care mi le-am ales și, deși m-am abținut de la markere permanente și alte instrumente de colorat, cred că am făcut alegeri bune, inspirate, utile.

Suportul vertical pentru documente este metalic argintiu, iar suportul pentru instrumente de scris e asortat. Arată astfel:

Suport vertical pentru documente suport metalic argintiu pentru pixuri PublishingOffice markere permanente

corector lichid creioane mecanice pixuri Rotring Senator PublishingOffice

Am folosit deja și două dosare tip plic din setul de 10 pe care l-am luat. Am schimbat două mai vechi pe care le aveam și se uzase. Pe viitor mă gândesc să schimb și o parte dintre bibliorafturi, ca să fie toate de aceeași culoare. Yup, the OCD is here.

Instrumentele de scris vreau să vi le arăt mai în detaliu, să le vedeți practic și cum anume scriu. În eventualitatea în care vă place cum arată unul dintre ele, să știți dacă este finuț sau standard. Eu de fel scriu mic și prefer creioanele și pixurile care scriu subțire/finuț. Le-am grupat în funcție de brand, după cum urmează:

Creion mecanic Rotring Tikky III Original (care merge cu mină de 0.5mm) și pix cu mecanism Rotring Tikky III Original (cu mină albastră de 0.8mm). Ambele sunt albe, cu corpul din plastic și vârful metalic. Le-am ales astfel pentru că albul mi se pare foarte elegant, mai pretențios decât alte variante de culoare și nonculoare. Ambele sunt finuțe și mă bucur că am optat pentru ele. Puteți vedea mai jos cum scriu.

creion mecanic si pix Rotring Tikky PublishingOffice

Apoi mi-am ales 3 instrumente de scris de la alt brand. Adică un creion mecanic Senator seria 5020, corp din plastic și detalii metalice (merge cu mină de 0.5mm), un roller cu cerneală Senator free-ink seria 1000, având și acesta corpul din plastic și detalii cromate, și vedeta coletului >>> un pix cu mecanism Senator Delgado ♥, argintiu, complet metalic, elegant, cu rezervă albastră tip Parker de 0.8mm.

Așa scriu cele 3 instrumente de scris de la Senator:

creion mecanic roller cu cerneala si pix Senator Delgado PublishingOffice

pix Senator Delgado PublishingOffice

Mi-a plăcut la nebunie comanda aceasta, prima mea comandă pe site-ul PublishingOffice.ro. A venit și foarte repede, a doua zi după ce am plasat comanda, că nici nu știam ce colet este când a venit curierul, mă gândeam că poate am comandat ceva cu vreo 3 zile în urmă și uitasem, că de regulă cam atât durează să sosească o comandă care se mișcă totuși bine, pentru că altele au nevoie și de o săptămână.

Super mulțumită sunt de tot ce mi-am ales. Sunt tentată adesea să aleg un produs preferat din fiecare comandă ori sesiune offline de shopping, însă de data asta am mai multe preferate. Pixul metalic Senator Delgado îmi place că are aspectul finuț și scrie și subțire, exact cum prefer eu instrumentele de scris. Iar creionul și pixul Rotring îmi plac mult pentru că sunt albe, au și ele exteriorul frumos și în același timp scriu exact așa cum trebuie. Restul produselor sunt mai standard, dar acestea 3 cred eu că ies în evidență și am și norocul că scriu și finuț.

Voi când v-ați cumpărat ultima oară instrumente de scris sau alte lucruri de birotică și papetărie? 😀

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  25/06/2020

  Sa le folosești cu drag!

  • Reply

   Ioana Radu

   11/07/2020

   Mulțumesc!

Leave a Reply