Review produse & servicii, Women's World

Prima mea comandă pe site-ul englezesc FemmeLuxeFinery

By | 16.01.2020 | 3 Comments

Îmi doresc din tot suflețelul să încep acest review cu modul în care m-am simțit în momentul în care am rupt punga în care se aflau produsele comandate și am putut vedea cum arată. AMAZED BY ALL OF THEM! Am fost uimită de toate cele pe care mi le-am ales și în același timp mi s-a luat o piatră de pe inimă. În mod sigur știți sentimentul atunci când plasăm o comandă pe un site de unde n-am mai comandat în trecut, plus toate întrebările care ne trec prin minte atât în momentul plasării comenzii cât și în timpul de care are nevoie pentru a ajunge la noi.

Oare am nimerit materiale bune? Oare mărimea o să se potrivească? Oare culorile sunt așa cum apar pe site? Și vin în timpul specificat sau trebuie să stau cu ochii în soare timp îndelungat? Da, întrebările. Întrebările care ne macină sistematic. Acum, că mă văd cu produsele, nu doar că răsuflu ușurată, dar sunt efectiv uimită de cât de grozave sunt chestiile pe care mi le-am ales. Din acest motiv am decis să împărtășesc experiența cu voi și în același timp să mă gândesc la o viitoare comandă (sperând, din nou, dar ceva mai liniștită acum, că o să am parte de o experiență la fel de frumoasă).

Ce mi-am luat?
1. o rochie neagră cu aplicații finuțe care sclipesc
2. un tricou negru (pe care să-l port peste rochia de mai sus, că mi-am cam făcut un obicei din a purta tricouri peste rochii cu bretele)
3. o rochie albă scurtă
4. o rochie midi din catifea grena

Cum arată cele 4 produse?

Black Glitter Sequin Mesh Overlay Bodycon Midaxi Dress - Hazel from FemmeLuxeFinery Black 'Champagne Is Always The Answer' Slogan T-Shirt - Mabel from FemmeLuxeFinery

White Lace Crochet Sleeveless Bodycon Mini Dress - Tiffany from FemmeLuxeFinery

Maroon Velvet Sleeveless Midaxi Dress - Faith from FemmeLuxeFinery

Cum arată pe mine produsele acestea?

review dresses from FemmeLuxeFinery

Câteva cuvinte despre fiecare produs în parte:

1. rochia neagră cu aplicații finuțe care sclipesc
Rochia aceasta mi s-a părut grozavă de prima oară când am văzut-o pe site și nu am ezitat deloc să o adaug în coșul de cumpărături. De regulă știu că rochiile negre au șanse mari să arate bine, iar dacă au chestii mici care îmi displac le pot corecta ușor cu niște paiete sau câteva perle aplicate ici și colo. Nu e deloc cazul aici. Rochia este dintr-un material subțirel supraelastic, material plăcut la atingere, confortabil în timpul purtării. Croiala este și ea ideală pentru a mă simți bine chiar și atunci când o să port rochia o zi întreagă. Aplicațiile finuțe sunt practic romburi și puncte mici mici de culoare argintie.

Rochia are totodată încrețituri pe părțile laterale, despre care eu sunt de părere că distrag atenția de la forma corpului în cazul persoanelor care nu dispun de forme (așa ca mine), dar și în cazul celor care poate au un colăcel și evită de obicei rochiile strâmte care dezvăluie tot. Lungimea mi se pare și ea ok, în ultima vreme asta mi se pare a fi lungimea ideală pentru rochii. Este decentă. Poate fi sexy cu o pereche de pantofi cu toc, dar poate fi și cool & lejeră cu un tricou (sau chiar un pulover) pe deasupra, iar în picioare ghete.

Pe site-ul FemmeLuxeFinery.co.uk rochia se găsește cu numele “Black Glitter Sequin Mesh Overlay Bodycon Midaxi Dress – Hazel“. Eu am dat pe ea 10 lire la reducere, deci în jur de 52 de lei.

2. tricoul negru
Este un clasic tricou negru având pe el mesajul “Champagne Is Always The Answer”. Mi l-am ales pe de o parte pentru că mesajul m-a atras, iar pe de altă parte pentru că îmi doream încă un tricou negru pe care să-l pot purta peste rochii cu bretele. Nu cred că e din fibră naturală, dar e finuț la atingere și cade un pic greu, cumva se așează bine pe corp chiar dacă mi-e un pic mare.

Pe site-ul FemmeLuxeFinery.co.uk tricoul se găsește cu numele “Black ‘Champagne Is Always The Answer’ Slogan T-Shirt – Mabel“. M-a costat 6 lire la reducere.

3. rochia albă scurtă
Fantastică! E cuvântul 100% potrivit pentru ea. Nu m-am gândit vreo clipă că e atât de frumoasă în realitate, cu atât mai mult ținând cont de prețul sub 100 de lei. Materialele din care este făcută rochia sunt foarte bune, detaliile de la ea sunt lăudabile, modul în care se așează pe corp chiar m-a uimit, având în vedere și faptul că sunt slăbuță, nu e nimic special la mine și majoritatea hainelor doar stau pe mine fără să fie speciale. Ei bine, rochia asta e specială. Rochia asta îmi vine de parcă ar fi fost făcută pe comandă pentru mine ♥ .

Încă un avantaj al ei e faptul că are pe spate un fermoar foarte lung, astfel că o voi putea purta și la evenimente, când am părul aranjat și machiaj pe care nu-mi doresc să-l stric, putând fi îmbrăcată de jos în sus. Pentru mine acesta e un mare plus la orice rochie, adică să mă pot îmbrăca/dezbrăca de ea fără să-mi stric părul și machiajul (de exemplu să o port în timpul zilei la o nuntă, iar seara să mă pot schimba de ea).

Pe site-ul FemmeLuxeFinery.co.uk rochia se găsește cu numele “White Lace Crochet Sleeveless Bodycon Mini Dress – Tiffany“. A fost 15 lire la reducere, adică echivalentul a vreo 75-80 de lei.

4. rochia midi din catifea grena
Probabil ați observat că e singura cu care nu apar îmbrăcată în pozele de mai sus. Ei bine, ea nu are nicio vină. E o rochie exact așa cum am sperat să fie. Catifeaua e finuță, culoarea este sângeriul la care speram, lungimea e chiar un pic mai generoasă (dar nu-i bai, pentru că o pot scurta). Lățimea m-a uimit un pic, adică faptul că nu mă încape :D. E totuși o rochie suficient de frumoasă încât să-mi doresc să intru în ea, astfel că plănuiesc să cumpăr niște material și să îi fac niște inserții pe zonele laterale. De altfel, o să aveți probabil un mic șoc când o să-i scriu prețul :D.

Pe site-ul FemmeLuxeFinery.co.uk rochia se găsește cu numele “Maroon Velvet Sleeveless Midaxi Dress – Faith” și am dat pe ea 2.99 lire, adică vreo 16 lei 😀 .

Cam acestea sunt cele 4 produse pe care mi le-am comandat și pe care le-am pus la instastory chiar din ziua în care mi-a sosit coletul. Mă bucur că mi-a depășit așteptările comanda asta. A sosit și relativ repede, în vreo două săptămâni, coletul venind din Manchester (Anglia).

La următoarea comandă mă gândesc să încerc un puff sleeve top, adică bluză cu mânecile bufante, sau ceva din categoria glitter crop tops, mai ales că îmi plac chestiile care sclipesc. O să mă ghidez însă și după prețuri, cât și după culorile pe care știu că le port cel mai mult (pentru că mi-am impus să-mi cumpăr haine pe care să nu le mai port doar o dată, așa cum făceam în trecut).

Cheers!

3 Comments

Leave a Reply