Prima mea pereche neconvențională de șosete

Pe data de 22 decembrie plecasem de acasă să plătesc niște facturi, cât să pot intra în spiritul sărbătorilor fără grija lor. Când am ajuns la parterul blocului am văzut în cutia poștală un aviz și m-am uitat la el întrebătoare, știind că n-am comandat nimic. L-am luat și am trecut pe la poștă după ce am terminat de plătit toate facturile de care plănuiam să scap.

Cred că a fost pentru prima oară când am desfăcut ambalajul coletului înainte de a ajunge cu el acasă, aruncând punga într-un coș de gunoi de pe bulevardul gării, iar apoi, cu mâinile deja înghețate, m-am chinuit să fac o poză cutiuței frumos legate cu o panglică violet. Nici măcar n-am mai stat să citesc ce scria pe cutie, de cât de frig îmi era. Dar am găsit undeva într-un buzunar al gecii puterea de a posta pe Facebook poza pe care tocmai o făcusem. Cred că bucuria de a primi ceva, de undeva din univers, un cadou surpriză, a fost cea care m-a încălzit cât de cât. Și drumul spre casă l-am parcurs numai într-un zâmbet.

colet simpatic din partea Upswing SEO Agency si Soseta3

De ce n-am tras atunci de panglică? De ce nu am aruncat repede un ochi în cutie și de ce am așteptat să ajung acasă? Pentru că orice aș fi descoperit în cutie aveam totuși mâinile înghețate și riscam să scap pe jos cadoul și să îl stric (I’m soooo clumsy sometimes).

Și am ajuns acasă.

În interiorul cutiuței am descoperit 3 șosete și un bilet.

Soseta3

Soseta3 o pereche neconventionala de sosete

Când am văzut că am 3 șosete m-am gândit că s-a încurcat cineva și mi-a pus una în plus sau una în minus, eu neștiind de proiectul Șoseta 3. Am descoperit apoi pe internet că Soseta3.ro este un proiect neconvențional cu șosete, un proiect menit să ne ajute să avem rezervă pentru momentele în care pierdem subit câte o șosetă. Personal n-am pățit-o, dar am auzit că există un triunghi malefic care înghite câte o șosetă și-i lasă pe oameni fără pereche. Cei de la Soseta3 și-au propus să vină în ajutor, iar șosetele lor sunt proiectate în Olanda și produse în Polonia.

Nu știu eu prea multe, dar știu că pentru prima oară mi-am răsucit de drag marginea pantalonilor pentru a oferi o scurtă vedere asupra șosetelor. Îmi place la nebunie modelul pe care l-am primit, mergând de minune atât cu pantaloni din denim cât și cu pantalonii mei preferați bordo. Șosetele astea mi se par și o idee bună de cadou, deși prețul e măricel (sau nu prea, dacă e să îl comparăm cu al șosetelor de la diferite magazine din mall).

Soseta3 si Upswing

Upswing SEO Agency surprise

Și biletul? Ce era pe bilet? Era de la oamenii minunați din cadrul Upswing SEO Agency, oameni cu care lucrez de câțiva ani și cărora le mulțumesc că m-au ales să fac parte din echipă. Iar acum le mulțumesc din nou, de data aceasta pentru faptul că mi-au făcut o surpriză atât de frumoasă ♥.

Cheers!

7 comments on “Prima mea pereche neconvențională de șosete”

 1. Si eu am primit pachetul magic cu 3 sosete, dar stii ce? Eu inca nu le-am purtat. Nu ca nu-mi plac, dar imi sunt dragi si parca n-as vrea sa le stric. Probabil ca pare o prostie…
  Textul din bilet este o completare perfecta pentru un cadou atat de sugestiv.

 2. Ela says:

  Aaa ce minunate sunt!

  1. Ioana Radu says:

   Multumesc mult! ^_^

 3. Emma says:

  =))))))))
  Zici ca s-au inventat pentru mine!
  Zilele trecute am aruncat cateva sosete pentru ca nu le mai gaseam perechea.
  La cat mi-s de cascata si 3 de as avea tot cu una as ramane.

  1. Ioana Radu says:

   :))) ești o figură, mi-ar plăcea tare mult să ne cunoaștem într-o zi

 4. Emma says:

  What a cutieee >:D<
  Poate ne nimerim prin Bucuresti amandoua, candva…sau poate ai chef de o plimbare prin Sibiu. Stiu un loc cu prajituri bune!! <3 :)))

  1. Ioana Radu says:

   Cand o sa am drum prin Sibiu o sa dau de veste :D ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>