File din zile

Prima zi de livrare a cărţilor pentru elevii de clasele I-VIII.

By | 06.04.2011 | 8 Comments

Astăzi, împreună cu 3 dintre colegii alături de care am realizat campania “Donează o carte!”, campanie coordonată de Asist. Univ. Drd. Bogdan Ivaşcu, am început livrarea cărţilor donate de către persoane atât din Dâmboviţa (prin intermediul evenimentului ce a avut loc în Târgovişte la începutul derulării campaniei) cât şi de persoane din alte părţi ale ţării (care au optat pentru colete poştale). Cărţile le-am livrat personal elevilor din mediul rural, judeţul Dâmboviţa.

Prima şcoală la care am ajuns a fost în comuna Răzvad, sat Valea Voievozilor. Am fost întâmpinaţi foarte bine de către doamna învăţătoare Olivia Toma şi elevii dumneaei. Nu-mi imaginam că aceşti copii se vor bucura atât de mult. Entuziasmul lor se vedea încă de când am ajuns şi nu s-au sfiit să răsfoiască mare parte din cărţile pe care le-au primit. Îşi arătau unul altuia unele cărţi iar alţii le luau în braţe (le strângeau la piept cu ambele mâini). Sentimentul care ne-a cuprins privindu-i a fost extraordinar de plăcut. Pentru prima dată mi-a părut rău că nu am optat pentru modulul pedagocic din cadrul facultăţii.


*pentru vizualizarea fotografiilor în format mare, daţi click pe imagine

A doua şcoală pe care am vizitat-o astăzi cu scopul donării de cărţi a fost şcoala din comuna Văcăreşti, sat Bungetu. Am avut parte de o primire la fel de caldă, doamna învăţătoare Cătălina Vizitiu şi elevii dumneaei fiind minunaţi. Puţin sfioşi la început, aceştia au început să-şi arate entuziasmul după doar câteva minute de la sosirea noastră.

Fiecărei clase am oferit 25 de cărţi.
În săptămânile următoare urmează să mai vizităm şi alte şcoli, având acelaşi scop – donarea de cărţi.

Mulţumim tuturor care au donat cărţi pentru această campanie şi promit să vă ţin la curent cu toate evenimentele (inclusiv poze din cadrul acestora).

Cu apreciere faţă de încrederea acordată,
Ioana Radu,
coautor al campaniei “Donează o carte!

Pentru a fi la curent cu evenimentele din campanie, vă recomand să vă abonaţi la blogul campanie (care pune la dispoziţie abonarea la postări prin Feedburner sau prin e-mail).

8 Comments

 • Reply

  bloggeri de azi

  06/04/2011

  Stiu ca si la mine in oras s-a organizat si am donat o carticica :D. Nu pot decat sa te felicit ca ai participat si speram ca mai multi oameni sa se implice. Felicitari.

 • Reply

  bilge

  06/04/2011

  Te rog contacteaza-ma si pe mine sa ne intalnim cumva sa iti dau niste carti , vreau sa ajut in campania pe care o derulezi, felicitari pt ceea ce faci! Sa imi spui cum sa facem…cum ti-e mai usor

  • Reply

   Ioana Radu

   07/04/2011

   Multumesc anticipat pentru implicare 😀
   Ti-am trimis mesaj pe Facebook.

 • Reply

  gowi

  07/04/2011

  ai venit prin valea voievozilor si nu ai trecut si pe la noi? :((

  • Reply

   Ioana Radu

   07/04/2011

   Am venit dimineata la 9:30… caci la 10 a trebuit sa ajung la facultate pentru un curs. Dupa curs am fost la cea de-a doua scoala.
   Lasa ca o iau pe Rox intr-o zi si trecem pe la voi >:D<

   • Reply

    gowi

    08/04/2011

    abia va astept… mai ales ca acum se mai incalzeste 🙂

 • Reply

  afro

  07/04/2011

  felicitari pentru tot ceea ce faci pentru micuti 🙂

Leave a Reply