Women's World

Primăvara din portfardurile noastre

By | 16.04.2019 | 0 Comment

Am pus zilele astea pe net o poză cu mine și un machiaj mai colorat. Calendaristic vorbind primăvara a venit de ceva vreme bună, însă din punct de vedere al temperaturilor… nah, not so much. Lasă, că rezolv eu problema asta. Cam asta mi-am zis în urmă cu vreo săptămână, supărată că suntem deja-n aprilie și e nor, frig și uneori trebuie să mai iau și umbrela cu mine. Lasă, că rezolv eu problema asta. Mi-am scos la înaintare fardurile alea colorate, alea pe care le-am cumpărat cu cel mai mare drag și pe care le privesc mereu cu un zâmbet de copilă căreia i-a plăcut mereu să deseneze și să coloreze. Numai că acum, mare fiind, am dat acuarelele pe farduri și creioanele cerate pe creioane de ochi ^_^. Nu mai aștept să dea soarele și să văd totul cum strălucește în jurul meu, ci pun eu mâna pe pensulele de machiaj și îmi aplic farduri colorate și iluminatorul ăla sclipicios… și, gata, uite cum se colorează ziua 😀 . Ei, așa parcă mai merge. Pot să vă colorez și vouă zilele, dacă mă lăsați. Poate n-am ocazia să vă machiez propriu zis, dar pot să împart cu voi niște produse pe care le-am văzut recent într-un magazin Sephora (old love of mine).

M-am gândit să pun titlul “Primăvara din portfardurile noastre” pentru că îmi vin în minte toate nuanțele de portocaliu, roz, coral, roșu, galben, lila și verde pe care eu le-am ales treptat și le-am pus pe toate într-o paletă magetică (de departe favorita mea dintre toate paletele cu farduri pe care le am). Însă sunt multe alte palete de farduri colorate care mă duc cu gândul la buchete de flori colorate, rochii în culori vesele și cocktail-uri instagramabile. Toate astea, pentru mine, înseamnă primăvară. Și mai înseamnă și faptul că suntem atââât de aproape de vară ♥. Iată câteva dintre paletele de farduri care mă inspiră să creez machiaje pretty:

palete de farduri colorate

În ordinea în care le-am așezat:
• Huda Beauty Rose Gold Remastered Palette
• Kat Von D Eyeshadow Palette Anniversary
• Too Faced Tutti Frutti Razzle Dazzle Berry Palette

Primăvara din portfardurile noastre constă în fardurile colorate pe care le îndrăgim și care fură priviri, dar nu se rezumă doar la atât. De câteva luni am început să folosesc o pudră iluminatoare și efectiv o iubesc. Eu am primit-o cadou de la o persoană dragă din viața mea, iar în prezent pot recunoaște că nu aș renunța la astfel de produse, ba chiar am văzut o pudră iluminatoare super frumoasă și la Estee Lauder (se numește Bronze Goddess Illuminating Powder Gelee – nuanța 01 Heatwave). În mod normal sunt mai multe nuanțe disponibile, dar 01 e cea mai frumoasă din punctul meu de vedere, privind și prin prisma tenului pe care-l am eu (deschis la culoare), cât și a subtonului lui (neutru).

Cred că fiecare dintre noi e dator cu o rază de soare. Pentru sine, mai ales, să găsim acel ceva care să ne facă zilele mai frumoase.

Unele dimineți, pentru mine, sunt mai ușor de colorat cu farduri în nuanțe de coral decât cu alte mici chestii. Am mai spus-o și o repet: machiajul nu trebuie privit ca pe ceva superficial, ci ca pe o unealtă creativă și inspirațională. Machiajul corect realizat nu ne face mai frumoase doar pe noi, ci face mai frumoase și câteva momente ale celor din jurul nostru. E întotdeauna reconfortant să privim ceva frumos. Nu mă machiez nici eu în fiecare zi, așa cum bănuiesc că nici voi n-o faceți, însă mi-e drag de mine când îmi ofer o jumătate de oră și pot ieși din casă zâmbind că arăt drăgu, ca o floricică de primăvară ^_^.

Cheers to us! We are all pretty flowers of April ♥.

Leave a Reply