Women's World

Produse noi pentru machiaj lansate de Melkior

By | 10.04.2018 | 3 Comments

Astăzi, 10 aprilie 2018, brand-ul Melkior Professional a lansat în România câteva produse noi pentru machiaj (dintre care unele vin în mai multe variante de nuanțe). Nu mai este de mult timp un secret că aceasta este una dintre firmele mele preferate în materie de produse pentru machiaj, drept pentru care m-am bucurat ca un copil în fața unei vitrine pline cu dulciuri când am aflat de noile lansări ^_^.

Produsele lansate sunt:
• baton dublu pentru conturarea feței (2 variante de nuanțe)
• creion de ochi 24H Khol Kajal (3 nuanțe noi)
• mascara Kiss My Eyes

Batonul dublu pentru conturarea feței se găsește sub numele de “Contouring DUO Stick” și este o minunăție de produs. Am apucat să îl testez pentru că l-am primit înainte de lansare și am scris pe larg despre el aici. Ce nu știam încă la momentul redactării acelui articol a fost faptul că acest duo stick pentru conturarea feței există în două variante de nuanțe: Chocolate și Coffee.

Eu am batonul duo în nuanța Coffee și, deși inițial mi s-a părut închis pentru tenul meu, am descoperit că datorită texturii cremoase se blenduiește destul de ușor și arată chiar bine. Când voi termina batonul îmi voi achiziționa probabil tot nuanța aceasta.

Consider acest Countouring DUO Stick ca fiind un produs foarte util. Personal am fost întotdeauna stângace când a venit vorba de contouring, fiind pentru mine o artă căreia n-am putut să-i dau de cap (nici cu produse de tip pulbere presată, dar nici cu produse cremoase pe care trebuia să le aplic cu pensula). Ei bine, cu batonul acesta pentru conturare de la Melkior chiar mă descurc like a pro. Textura și pigmentația sunt detalii care-l fac un produs minune! Se aplică ușor și apoi se estompează cu o pensulă sau cu un burețel pentru machiaj.

Acest produs poate fi achiziționat de aici sau din orice magazin Melkior Professional (în prezent în România există 17 locații Melkior).

Următorul produs lansat este creionul de ochi 24H Khol Kajal ce vine în 3 noi variante de culori – toate perfecte pentru a da viață machiajelor începând cu primăvara asta 😀 .

Acest creion exista deja în lista de produse Melkior, însă era disponibil doar în variantele negru și maro. Cele 3 noi nuanțe sunt chiar frumoase, într-atât încât încerc să mă hotărăsc pe care dintre ele să mi-o cumpăr și mi-e destul de greu să aleg.

Eu folosesc astfel de creioane atunci când trebuie să fiu gata în 10 minute. Practic îmi ia 2 minute să fur din șifonier perechea favorită de jeans și un tricou alb, după care restul de 8 minute le folosesc pentru aplicarea fondului de ten, conturarea rapidă a zonei pomeților, blush, creion cu textură cremoasă și aplicarea cât mai rapidă a unui strat de mascara. Ei bine, e important ca acel creion de ochi să aibă textură cremoasă pentru a-l putea aplica repede și, în caz că greșesc, să estompez imediat cu degetul. Așa sunt eu gata atunci când mă grăbesc, cu ajutorul creioanelor de ochi de acest fel 😉 . Și mă grăbesc adesea, știind că timpul e prețios (timpul înseamnă bani, nu-i așa?).

Toate cele 3 nuanțe noi ale creionului de ochi 24H Khol Kajal pot fi achiziționate de aici sau din orice magazin Melkior din țară (personal merg destul de des la magazinul Melkior din mall-ul AFI Palace Cotroceni).

Ultimul produs lansat astăzi este mascara Kiss My Eyes. O fi un nume predestinat? Oare o să-mi sărute prietenul meu pleoapele mai des? Știți cum se spune… never try, never know. Lăsând glumele simpatice la o parte, până în prezent n-am folosit încă mascara de la Melkior, însă am citit la alte bloggerițe că ele sunt mulțumite de acest tip de produse ale brand-ului. Practic Melkior avea până astăzi 3 tipuri de mascara (Extra Volume, Space Volume, I feel pretty), cel lansat acum fiind al patrulea tip – Kiss My Eyes.

Kiss My Eyes este o mascara concepută pentru a oferi volum fără a încărca genele, produsul fiind dotat cu un aplicator finuț din silicon. Totodată, datorită aplicatorului special, genele sunt separate fără a se lipi între ele. Trebuie să încerc și eu mascara asta, că am trecut deja prin magazin să o văd și mi-a rămas în minte. Aștept însă să le termin pe cele pe care le am, ca să nu fac iar stoc :D.

Această mascara nou lansată poate fi achiziționată de aici, dar și din orice magazin fizic Melkior (puteți consulta pe site-ul lor lista tuturor locațiilor din România).

Dintre cele 3 tipuri de produse noi pentru machiaj, care este cel mai tentant pentru voi? 😀

3 Comments

 • Pingback: Contouring Duo Stick – un nou produs Melkior Professional ⋆ Ioana Radu

 • Reply

  Cristina Dragomir

  12/04/2018

  La contouring eu nu ma bag pentru ca nu ma pricep deloc si mi-e sa nu arat ca o maimuta de circ. Creion khol kajal am primit si eu unul, in nuanta bronze, si imi place ca este moale, se aplica usor si are culoare intensa. In plus, nu se sterge chiar asa usor, rezistant ore bune pe pleoape și chiar pe zona umedă a ochiului. Mai ramane sa imi cumpar un rimel bun.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/04/2018

   Cred că nuanța bronze mi-o voi cumpăra până la urmă, că am văzut swatch-urile și pare să fie favorita mea până acum ^_^.

Leave a Reply