Proiectul “First Kiss”: săruturi între străini

asr

Um, wow! Nu ştiu dacă de vină este melodia de pe fundal sau ideea de film alb-negru ori faptul că unele persoane sunt chiar atractive, dar ceea ce începe de fiecare dată cu doi oameni care nu se cunosc şi se termină cu un sărut… este al naibii de frumos. Sentimentul de stângăcie, emoţia şi lumina sau încrederea, libertatea şi atracţia sunt elementele care fac proiectul să prindă la “public”. Ideea de bază a filmului, numit First Kiss şi regizat de Tatia Pilieva, a fost de a “aduna” 20 de străini şi de a-i determina să se sărute.

E drăguţ să vezi oameni complet străini unul de celălat care se emoţionează înaintea unui sărut care nu ar trebui să însemne nimic. Unii spun că e ca şi cum ai privi focuri de artificii pentru prima oară. Filmuleţul este neaşteptat de surprinzător, ca şi cum ai privi un documentar ce se transformă într-o comedie romantică.
Anyway. Free kisses for everyone!

3 comments on “Proiectul “First Kiss”: săruturi între străini”

 1. lup says:

  ..mm..

 2. alexa says:

  interesant! cred ca se vor lega idile din asta!:))

 3. Dragos says:

  Anul trecut era ziua fara haine:)) doar lenjerie intima, acum cu saruturi ,ce ar urma?
  As vrea si eu sa fie o faza de genul asta ,cred ca as saruta ceva fete:)) intr-o singura zi daca nu le deranjeaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>