Adv. & Stuff

Protecţie prin nanotehnologie pentru gadget-uri!

By | 24.06.2016 | 2 Comments

Sunt genul de persoană care funcţionează pe ideea “better safe than sorry”, motiv pentru care toate gadget-urile pe care le-am avut până în prezent au fost protejate cu huse şi folii de protecţie. Da, inclusiv primul telefon, un Nokia 1100, la care aveam 3 carcase de schimb şi, indiferent de cea pe care alegeam să o port, puneam deasupra şi husa aia urâtă. Arăta de parcă aveam telefonul într-o pungă. Dar siguranţa a fost întotdeauna prioritatea principală atunci când a fost vorba de gadget-uri.

N-am fost un copil răsfăţat, n-am primit multe lucruri, aşa că am învăţat să am grijă de cele puţine pe care le aveam. Obicei pe care îl păstrez şi în prezent. Nu-mi place să-mi bat joc de banii mei, distrugându-mi gadget-urile. Totodată, în cazul în care o să vreau să le vând pe viitor pentru a trece la altă tabletă sau alt smartphone, vreau să mă asigur că vor fi în stare cât mai bună, astfel încât preţul să fie cât mai mare. E o chestie win-win.

Dar… există o problemă. În prezent sunt posesoarea unui smartphone pentru care nu există husă şi nici folie de protecţie. De fapt, corect este să spun că nu există husă tip bumper, căci alea sunt singurele care îmi plac. Dar, fie, carcasa nu e chiar atât de importantă precum ecranul. Dacă se zgârie sau se sparge ecranul, atunci cu siguranţă e o problemă. Ei bine, am descoperit recent o soluţie, astfel încât să protejez ecranul de la Allview P6 Energy. Curious about it? 😀

wowfixit

Luna trecută a debutat în România un produs nemţesc, WowFixit, cunoscut ca fiind cel mai util produs pentru protecţia ecranelor dispozitivelor electronice. Este o soluţie care se aplică pe ecranul telefonului (sau al tabletei, sau al smartwatch-ului, sau chiar al camerei foto şi al laptopului), sub formă de gel de protecţie care are în componenţă silicat de titan, şi care se transformă într-o folie asemănătoare celei de sticlă. Stratul final este impermeabil, antibacterian și non-toxic, fiind o soluție organică.

Originalitatea produsului este dată de realizarea prin nanotehnologie, astfel acoperind toate neregularitățile de pe suprafața display-ului. De asemenea, dat fiind procesul de aplicare, nu există riscul apariției de bule, cum se întâmplă în cazul foliilor de protecție. Nu ştiu cum e la voi, dar eu sunt fericită că acum există acest produs şi în România, mai ales că pentru smartphone-ul meu nu există folie de protecţie.

WowFixit poate fi cumpărat la preţul de 59 de lei, cu livrare gratuită în toată ţara. Pentru comandă şi detalii despre acest produs, vizitaţi pagina wowfixit.com.ro

WowFixit protectie cu nanotehnologie pentru gadget-uri 01

WowFixit protectie cu nanotehnologie pentru gadget-uri 02

wowfixit folie de protectie din sticla

2 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  24/06/2016

  Am inteles eu bine sau produsul asta face mai mult decat sa protejeze ecranul telefonului, si anume chiar il repara?

  • Reply

   Ioana Radu

   26/06/2016

   Acopera imperfectiunile, in cazul in care nu vorbim de un ecran spart, ci doar de zgarieturi. Chiar e un produs foarte bun.

Leave a Reply