Publicitate pe pâine

curs Publicitate Eurocor lectiile 17 si 18

Woop-woop! Încă 3 caiete de studiu și termin cursul de Publicitate de la Eurocor :D . M-am înscris la acest curs în aprilie 2017, adică în urmă cu aproximativ 9 luni. În fiecare lună am primit câte un caiet de studiu de vreo 50 de pagini. Pentru oamenii cu viața super aglomerată poate părea mult, având în vedere că mulți n-au timp să citească 50 de pagini dintr-o carte, cu atât mai puțin când vine vorba de învățat 50 de pagini. Însă lucrurile nu-s chiar așa de drastice precum sună, materia fiind structurată foarte bine, astfel că este ușor de parcurs. Din loc în loc sunt presărate și câteva exerciții menite să ne ajute să asimilăm mai ușor informațiile citite/studiate prin prisma utilizării lor. Am pierdut șirul postărilor pe care le-am scris despre cursul de Publicitate, însă asta nu mă împiedică să mai scriu încă unul :D . Sunt entuziasmată mai ales când văd că sunt tot mai aproape de final.

Cum a fost experiența per total până în prezent? Am avut luni în care am parcurs caietul de studiu în două-trei zile, făcându-mi destul de repede și temele (pe care i le-am trimis profesorului coordonator pe net, prin intermediul platformei de student de la Eurocor.ro), dar am avut și luni în care abia dacă am citit jumătate de caiet… urmând apoi să recuperez când mi-a permis timpul. Deși e oarecum impropriu spus astfel, având în vedere că noi avem capacitatea de a ne seta prioritățile și de a decide cum anume să ne folosim timpul. Însă partea bună e că nu am renunțat la curs și am trecut peste micile hop-uri privind organizarea.

Știu că nu am nevoie de un curs de Publicitate pentru a lucra în domeniu, că lucrez deja și lipsa lui n-a fost un impediment. Însă îmi doresc mai mult de la mine, să mă dezvolt atât cât pot în ceea ce fac, dar și în alte domenii, să fac ceva util cu timpul meu și cu mine, să nu las nicio zi să treacă fără să nu depun efort pentru a deveni o versiune mai bună a mea. Asta e ceea ce îmi doresc, să schimb lucruri pe care am puterea să le schimb. Și să reușesc să muncesc suficient încât să-mi permit să mă mut la casă, dar asta e cu totul altă poveste și am scris un pic despre ea chiar ieri. Acum mă-ntorc la studiu, că am un caiet pe care l-am primit recent și care mă așteaptă nerăbdător. O să-i spun să fie mai relaxat, că nu ajungem nicăieri cu nerăbdarea asta :)). After all, Rome wasn’t built in a day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>