Review produse & servicii

Publicitate pe pâine

By | 13.01.2018 | 4 Comments

curs Publicitate Eurocor lectiile 17 si 18

Woop-woop! Încă 3 caiete de studiu și termin cursul de Publicitate de la Eurocor 😀 . M-am înscris la acest curs în aprilie 2017, adică în urmă cu aproximativ 9 luni. În fiecare lună am primit câte un caiet de studiu de vreo 50 de pagini. Pentru oamenii cu viața super aglomerată poate părea mult, având în vedere că mulți n-au timp să citească 50 de pagini dintr-o carte, cu atât mai puțin când vine vorba de învățat 50 de pagini. Însă lucrurile nu-s chiar așa de drastice precum sună, materia fiind structurată foarte bine, astfel că este ușor de parcurs. Din loc în loc sunt presărate și câteva exerciții menite să ne ajute să asimilăm mai ușor informațiile citite/studiate prin prisma utilizării lor. Am pierdut șirul postărilor pe care le-am scris despre cursul de Publicitate, însă asta nu mă împiedică să mai scriu încă unul 😀 . Sunt entuziasmată mai ales când văd că sunt tot mai aproape de final.

Cum a fost experiența per total până în prezent? Am avut luni în care am parcurs caietul de studiu în două-trei zile, făcându-mi destul de repede și temele (pe care i le-am trimis profesorului coordonator pe net, prin intermediul platformei de student de la Eurocor.ro), dar am avut și luni în care abia dacă am citit jumătate de caiet… urmând apoi să recuperez când mi-a permis timpul. Deși e oarecum impropriu spus astfel, având în vedere că noi avem capacitatea de a ne seta prioritățile și de a decide cum anume să ne folosim timpul. Însă partea bună e că nu am renunțat la curs și am trecut peste micile hop-uri privind organizarea.

Știu că nu am nevoie de un curs de Publicitate pentru a lucra în domeniu, că lucrez deja și lipsa lui n-a fost un impediment. Însă îmi doresc mai mult de la mine, să mă dezvolt atât cât pot în ceea ce fac, dar și în alte domenii, să fac ceva util cu timpul meu și cu mine, să nu las nicio zi să treacă fără să nu depun efort pentru a deveni o versiune mai bună a mea. Asta e ceea ce îmi doresc, să schimb lucruri pe care am puterea să le schimb. Și să reușesc să muncesc suficient încât să-mi permit să mă mut la casă, dar asta e cu totul altă poveste și am scris un pic despre ea chiar ieri. Acum mă-ntorc la studiu, că am un caiet pe care l-am primit recent și care mă așteaptă nerăbdător. O să-i spun să fie mai relaxat, că nu ajungem nicăieri cu nerăbdarea asta :)). After all, Rome wasn’t built in a day.

4 Comments

 • Reply

  Dragomir Cristina

  14/01/2018

  Eu te admir foarte mult pentru dorinta asta de a invata tot timpul lucruri noi si de a evolua. Altul, daca ar fi lucrat deja in domeniu, ar fi zis ca nu ii trebuie lui curs de publicitate, dar adevarul e ca niciodata nu ne strica informatii in plus pentru ca niciodata nu vom ajunge sa putem spune ca stim totul intr-un anumit domeniu.

  • Reply

   Ioana Radu

   19/01/2018

   Multumesc mult, Cristina! Admiratia este reciproca! 😉

 • Reply

  Mihaela

  15/01/2018

  Si eu sunt foarte entuziasmata de cursul de machiaj si nu-mi vine sa cred ca mai am un modul si gata. O sa-mi lipseasca, dar ma bucur enorm ca l-am facut, ca m-a ajutat sa-mi imbunatatesc tehnica de machiaj si sa privesc altfel aceasta meserie. Nu o sa practic, decat aproape zilnic pe mine, dar pentru mine e important fiindca m-a imbogatit sufleteste. Multumesc inca odata pentru sansa acordata.

  • Reply

   Ioana Radu

   19/01/2018

   Cu mare drag, Mihaela! Ma bucur ca esti multumita de curs si iti spun sincer ca dupa ce am citit la tine de cateva ori despre el… m-ai cam convins sa il urmez si eu pe viitor. Habar nu aveam pana acum ca vreau sa urmez un curs de machiaj, dar m-ai corupt tu :)). Multumesc! <3

Leave a Reply