Women's World

Pulovere cu spatele gol: yay or nay?

By | 15.08.2018 | 2 Comments

Am făcut o pasiune pentru puloverele cu spatele gol sau cu anumite decupaje, de când am primit un astfel de produs cadou. În perioada iunie-iulie încă era frig în Suedia și tot încercam să-mi găsesc un pulover și o eșarfă groasă, iar în toată goana mea după astfel de achiziții s-a nimerit să primesc cadou de la o prietenă un pulover cu spatele decupat și o panglică ce se încheia în zona de sus a spatelui și cădea lejer pe zona goală/descoperită a omoplaților. Mi s-a părut atât de feminin acel pulover, cu detaliul acela atât de delicat, încât de atunci am cam făcut o pasiune pentru astfel de articole vestimentare. Și, cu ocazia asta, am zis să vă arăt câteva astfel de pulovere pe care le-am găsit pe site-ul chinezesc Zaful, pentru acelea dintre voi care sunteți obișnuite să cumpărați direct de la sursă, fără să luați hainele din diverse magazine cu adaos comercial de până la 100%. Iată câteva modele simpatice pe care le-am găsit pe Zaful.com:

pulovere cu spatele gol

Acestea două sunt în culorile mele preferate. Nonculori, de fapt, dar asta-i doar o mică tehnicalitate. Partea fericită cu alb și negru este că se potrivesc în multe combinații, având deci avantajul de a putea fi purtate de o mulțime de ori. De la o vreme sunt de părere că mai bine îmi iau un produs vestimentar pe care să-l port de 30 de ori decât să-mi iau 10 pe care să le port de maxim 3 ori pe fiecare și mai mult să mă-mpiedic de ele în șifonier. Am devenit mai practic. Nu știu dacă-i o chestie care vine cu timpul sau dacă de vină e faptul că vreau tot mai puține lucruri în jurul meu, un stil de viață cât mai minimalist. But I like it this way. Așa că de la o vreme mă orentez tot mai mult către alb și negru.

Un alt pulover alb cu spatele gol, de data aceasta unul ceva mai pretențioas, este acesta:

pulover cu spatele gol

Acesta este un pulover scurt, potrivit mai mult fetelor care au abdomenul frumos, cu atât mai mult acelora care merg la sală și vor să-și etaleze munca depusă 😀 . Alte câteva modele de astfel de pulovere cu spatele gol sunt doar la un click distanță. Preferatele mele rămân însă primele două de mai sus.

2 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  16/08/2018

  La pulovere cu spatele gol eu spun da, daca e vorba sa le poarte cineva ca tine. Pentru mine clar nu sunt. Nu am spate de aratat si nu sfatuiesc femeile plinute sa poarte asa ceva, chiar daca pe Zaful am vazut ca au asa pulovere si la categoria masuri mari. Poate gresesc, dar cred totusi ca trebuie sa fim putin mai decente in alegeri, sa ne expunem ca si cum am fi dive. Nici sa ne ascundem sub vesminte musulmane, dar…

 • Reply

  Bratu Gabriela

  27/08/2018

  am vazut si eu destul de multe modele de genul in ultima perioada, in colectiile noi toamna-iarna. chiar arata super bine! mie mi-au atras atentia si probabil o sa-mi iau si eu macar unul, ca nah, sa fie acolo. nu conteaza ca am deja 30 in dulap.

Leave a Reply