Women's World

Rece sau cald? Care este mixul de produse care te atrage mai mult?

By | 13.06.2019 | 4 Comments

Totul a pornit cu un newsletter în care aflam de o ofertă, după care am intrat pe site-ul respectiv să-mi aleg câteva cărți (despre care sigur voi scrie curând) și la final am început să fac un puzzle vizual cu niște produse, ceea ce m-a adus în punctul acesta. Jucându-mă am realizat două mixuri de produse, unul în tonuri reci, iar altul având la bază tonuri calde. Ca să nu vă mai țin în suspans și să vedeți despre ce este vorba, las aici primul colaj și câteva cuvinte despre el, iar apoi, mai jos, al doilea colaj acompaniat și el de câteva explicații. Hope you will enjoy it! 😀

tonuri reci

Am ales ca primul mix pe care vi-l arăt să fie cel rece. Pe de o parte ca să urmez ordinea din titlu, iar pe de altă parte pentru că asta e ordinea firească din punct de vedere matematic, mergând de la temperaturi cu cifră mai mică la temperaturi mai generoase.

Acest prim mix este format din portofel Guess (model Ryann, nuanța azuriu), ochelari de soare Ray-Ban, ceas Sekonda și romanul “Grădina de iarnă” scris de Kristin Hannah.

Accesoriile, adică ochelarii de soare și ceasul, sunt din zona casual-elegantă, adică pot fi purtate și la ținutele clasice formate din jeans și tricou simplu, dar și la ținute cu tentă ușor elegantă – pantaloni, cămașă, espadrile. Portofelul este… portofel. Nu prea am ce să spun despre el, cu excepția faptului că e modelul acesta dreptunghiular este cel mai practic din punctul meu de vedere, iar nuanța de albastru deschis e foarte classy.

Despre “Grădina de iarnă”, pe de altă parte, pot să vă dezvălui faptul că e un roman evocator, care aruncă o lumină puternică asupra relației complicate mamă-fiică și explorează legăturile durabile dintre trecut și prezent.

tonuri calde

Iată și mixul cald de produse, spre care eu tind să înclin balanța ceva mai mult, în mare parte pentru că e și un obiect ușor sclipicios și multă lume știe deja că unde e sclipici… hop și eu 😀 . Am ales să combin aici portofelul Fossil Logan cu ochelarii de soare Le Specs Deja Vu Milky Tortoise, ceasul Fossil Tailor și romanul “Un nou început” al autoarei Kristin Hannah. Abia după ce am făcut ambele combinații, pentru rece și cald, am realizat că am ales cărți ale aceleiași autoare. Adică dintre toate romanele pe care le puteam alege mi-au căzut ochii fix pe acestea două.

Portofelul are o tentă sclipicioasă, nu mai încape îndoială că am ales fix acest model. Ochelarii de soare cu un pic de animal print, din nou nu-i deloc de mirare că fac parte din mixul acesta, eu de ani de zile cumpărându-mi ochelari de soare majoritar cu acest imprimeu pe rame ^_^. Deși animal print-ul poate fi kitch, mărturisesc că în combinație cu ținute simple (a căror adeptă sunt) arată ok și chiar îndulcește uneori imaginea de ansamblu. Ceasul, ei bine, e grozav și el. Consider că e un model atemporal, care nu se va demoda, ceea ce e un mare avantaj.

“Un nou început” este o poveste descrisă ca fiind îndrăzneață și emoționantă, despre dragoste și pierdere, despre lupta pentru supraviețuire și sălbăticia care sălășluiește nu doar în natură, ci și în ființa umană. N-am citit acest roman, dar mi-a atras atenția descrierea asta găsită pe site-ul Elefant.ro și am considerat cartea ca fiind interesantă.

Acum, pe final, se cade să întreb: mixul rece sau mixul cald? :>

4 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  13/06/2019

  Clar mixul cald.

 • Reply

  Cătălina

  14/06/2019

  Eu sunt cu rece.

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana Maria

  15/06/2019

  Mie imi place mixul rece!💙

 • Reply

  Dorina Danila

  17/06/2019

  Mixul rece, pentru că pare mai elegant.

Leave a Reply