Women's World

Ce relaţie am cu genţile şi care sunt noile modele salvate la bookmarks

By | 08.08.2017 | 7 Comments

Eu n-am fost niciodată o fată a genţilor. Acest accesoriu, geanta, până pe la 25 de ani pentru mine a fost doar un obiect în care puteam căra diverse chestii de care să mă folosesc pe parcursul unei zile. Din acest motiv n-am avut niciodată mai mult de 3 genţi, din care purtam una singură timp de un an sau doi, până se rupea :)). De la o vreme, însă, cam un an şi jumătate sau doi ani, am început să văd genţile cu alţi ochi. Am început efectiv să le percep ca pe nişte produse frumoase care pot servi pentru mai mult decât nişte simple obiecte de cărat diverse chestii cu ele. Am descoperit că genţile potrivite pot salva ţinute chiar banale, fapt ce m-a împins să-mi achiziţionez câteva exemplare cu preţuri destul de piperate (ultima geantă achiziţionată m-a costat 390 de lei).

Ei bine, din categoria întâmplărilor legate de genţi, recent am fost la o nuntă şi am realizat că multe rochii frumoase dintre cele pe care le am nu au o geantă care să li se potrivească. Prin urmare, am purtat o rochie pe care să o pot asorta cam singurei gentuţe de dimensiuni mici pe care o am (şi de care, în fond, sunt tare mândră). Am concluzionat fix atunci că am nevoie de încă o investiţie de acest gen, o geantă de dimensiuni reduse care să se potrivească şi celorlalte rochii pe care le am (eventual să fie albă, nude sau color-bomb).

Iată, aşadar, câteva dintre frumuseţile pe care le-am salvat la bookmarks după câteva zile de căutări:

genti elegante albe si nude

1. MAYA – Plic Damaris
2. Geantă de umăr Giulia Massari
3. Geantă de umăr Ane Elle

genti de umar colorate

1. MAYA – Plic Damaris
2. Geantă de umăr Giorgio Costa
3. David Jones 1144731
4. David Jones CM3119
5. Francesca Moretti – Geantă Alessandra

Probabil aţi remarcat faptul că toate sunt genţi de umăr. Se pare că pe undeva pe drum n-am pierdut de tot acel coeficient al confortului, astfel că prefer să am o geantă de umăr chiar şi la evenimente, care să nu-mi ocupe o mână (aşa cum e cazul genţilor de tip plic), astfel încât să mă pot mişca în voie. În plus, prefer ca aceste investiţii să cunoască şi viaţa de zi cu zi, nu să se transforme în obiecte pe care să le port doar de 3 ori pe an. Am încetat de multă vreme să mai fac asta, să mai dau banii pe chestii pe care să nu le port. Aşadar, prefer pentru evenimente nişte gentuţe mici, cochete, de calitate, dar pe care să le pot purta şi în viaţa de zi cu zi, fie la rochiţe simpatice, fie la outfit-uri casual. “Practic” este cuvântul de bază atunci când aleg podusele pe care să dau banii. Dar să fie acel tip de “practic” care să fure totuşi priviri, să iasă din anonimat, aşa cum sunt simpaticele genţi de mai sus, great to fall in love with.

După un astfel de material, despre genţi, cred că ar merge perfect unul despre bijuterii. Stai să mă consult cu timpul pe care-l am şi vedem apoi dacă-mi iese unul simpatic şi despre cercei, brăţări stylish, inele şi multe alte minunăţii de acest fel. 😉

Cheers!

7 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  08/08/2017

  Nu vorbi de genti, te rog! Tocmai acum 3 zile mi-am luat una de pe un site si aseara vad mega-reducerile de pe Elefant. Sa plang de ciuda si mai multe nu! Geanta la care lacrimasem si o considerasem scumpa, e acum cu 50% mai ieftina si eu nu mai am bani s-o cumpar. Viata nu e corecta, sa stii.

  • Reply

   Ioana Radu

   09/08/2017

   Am fost si eu in situatia asta de cateva ori, nu e una placuta deloc… Adica reducerile sunt bune, doar ca uneori nu ne sincronizam noi cu ele…

 • Reply

  Amy

  09/08/2017

  O geanta rosie mica mi-ar placea si mie. 4 arata exact pe gustul meu. <3 Sa stii ca nici eu n-am multe posete/genti, iar de cand mi-am cumparat rucsacul, adica de prin februarie, il port continuu, zi de zi. Inca rezista, saracul. 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   09/08/2017

   Eu simt vag ca ma indrept catre cheltuieli serioase cu gentile. Sper totusi sa ma insel in privinta asta :)) si sa am in continuare nevoie doar de cateva pe care sa le port des.

 • Reply

  Marina-Adriana

  11/08/2017

  Nu îmi mai spune de genți că eu am făcut o pasiune gravă pentru ele. Am un target ce constă într-un Gucci autentic la vreo 1500€, dar cu siguranță o să o procur, căci prea mi-o doresc! În rest mă mulțumesc cu cele trei gentuțe pe care le am (2x Guess și un Michael Kors).

  • Reply

   Ioana Radu

   11/08/2017

   Sister, la tine boala e în stadiu mult mai avansat :)). Să fie bani şi noroc! 😀

Leave a Reply