Diverse

Relaxarea de care avem nevoie

By | 25.07.2018 | 1 Comment

Sunt momente și momente… Uneori avem nevoie de un șezlong la umbră, undeva unde să adie un pic vântul, sunetul valurilor în apropiere, o carte bună și o cafea sau un cappuccino cam la același nivel. Dar nu avem tot timpul șansa de a ne relaxa într-un astfel de cadru, nici măcar în condițiile în care noi suntem cât de cât aproape de litoral, făcând doar vreo 4 ore până acolo, având posibilitatea de a evada doar o zi de acasă. Dar decât să ne umplem de nervi pe drum, că e imposibil să nu dăm de câțiva șmecheri, mai bine facem cumva și ne construim la noi acasă o zonă de relaxare. Cu toate sfaturile ce ni se aliniază la picioare pe interneți, cu toate ideile mai mult sau mai puțin nebune de pe Pinterest, cumva tot reușim să ne construim un colțișor doar al nostru. Zău că nici dacă se aude soneria de la ușă nu răspund când sunt în pauza mea de relaxare. Can’t touch me.

balcon relaxare deco

De ceva vreme tot visez să-mi transform balconul într-un spațiu de relaxare. Să aleg o măsuță simpatică sau să o recondiționez pe cea veche. Să caut niște plante care să nu ocupe prea mult spațiu, pentru că ideea e să simt că am loc în balcon, nu să mă înghesui printre o grămadă de chestii. Să îmi scot lumânările parfumate din debara, ca să nu simt că am dat degeaba banii pe ele, cu atât mai mult cu cât sunt de la brand-uri bune, gen Yankee Candle și Douglas. Să aleg un covoraș drăguț, eventual care să mă ducă cu gândul la litoral sau la momentele petrecute pe mare (ori, de ce nu, să mă apuc să fac singură un covoraș, că bubuie internetul cu idei DIY). Pentru unele dintre astea nu-mi trebuie cine știe ce bani. Dacă mă agit un pic s-ar putea să o scot la capăt cu o investiție super mică, ba chiar s-ar putea să dau mai mult pe cafea decât pe renovare. Cafeaua aia pe care o s-o savurez în spațiul meu de relaxare, cu cartea aia bună de care ziceam. Cafeaua obligatoriu cu multă frișcă, iar cartea… mă ia capul când mă gândesc câte am tot cumpărat și m-așteaptă să le descopăr. Și-s convinsă că majoritatea cititorilor fac astfel, adică sunt shopaholici ori de câte ori intră într-o librărie, fie ea fizică sau online. We can’t help ourselves.

One Comments

  • Reply

    Caietul Cristinei

    27/07/2018

    Cafea nu servesc. Pe timp de vara, poti sa-mi dai o limonada sau o cola rece. In schimb, lumanari parfumate folosesc si eu. Yankee Candle sunt bune, intr-adevar. nu ai cum sa le rezisti. Nu ma intreba care e aroma preferata, ca nu cred ca am una. Carti am o multime in asteptare, deci nu mai investesc in ele. Imi raman bani de lumanari sau de pus la pusculita pentru ca economisesc pentru difuzor de arome.

Leave a Reply