Adv. & Stuff

Tu unde ţi-ai reparat PC-ul ultima oară?

By | 29.05.2016 | 3 Comments

Am destul de mulţi prieteni care ştiu că am avut probleme destul de des cu PC-urile anterioare. În principiu cu cele de tip desktop. Primul nu a fost suficient de performant, la vremea aia nici nu prea se găseau altfel, iar al doilea m-am încăpăţânat să-l cumpăr de-a gata, în loc să-l fac pe bucăţi şi să aleg eu cele mai bune piese. Am luat unul care mi se părea cât de cât ok pentru bugetul pe care îl aveam atunci şi am decis să schimb unele piese în timp. Dar n-am apucat să schimb, că deja îl trimiteam la garanţie în numai două luni. După două trimiteri la garanţie, m-am enervat şi am renunţat la a-l mai repara pe cheltuiala lor, că simţeam că îşi bat joc de mine. Aşa că a treia oară am băgat unitatea centrală în cutie şi am dus-o la primul service de calculatoare. Pe atunci nu existau servicii IT ca acum, la un click distanţă. Târziu am descoperit firma de reparaţii calculatoare FixMyPc. Dar atunci deja trecusem la laptop.

În principiu, pentru faptul că am făcut ceva ture la singurul service IT din oraş (la vremea respectivă), prietenii începuse să mă întrebe pe mine ori de câte ori li se defecta câte ceva şi aveau nevoie de reparaţii, atât hardware cât şi software. Pe toţi îi trimiteam la acelaşi service pentru reparaţii calculatoare. Între timp a venit valul acesta al internetului, acum toţi căutăm online. Însă, cu ocazia asta, m-am gândit să vă zic de Fixmypc.ro – servicii IT Bucureşti. Poate aveţi vreodată nevoie şi nu ştiţi unde să mergeţi cu gadget-ul ;).

Din ce ştiu, au servicii bune la preţuri accesibile. Din acest motiv au multe firme cunoscute în lista clienţilor. Eu mă uit la astfel de detalii. În principiu cercetez foarte bine site-ul unei firme înainte de a apela la serviciile pe care le oferă. Aşadar, pentru data viitoare când aveţi nevoie de o mână de ajutor în ceea ce priveşte reparaţia computerului, să vă aduceţi aminte de FixMyPc.ro

Deşi, fie vorba între noi, preferabil ar fi să nu vi se strice gadget-urile şi să nu aveţi nevoie de reparaţii. Dar… mai toate din zilele noastre se strică.

laptop internet

3 Comments

 • Reply

  ștefania

  29/05/2016

  Pe mine m-a ferit cel de sus până acum de dus la reparații,nu am avut probleme.Dar o să țin cont de acest articol în caz că o să am nevoie.

 • Reply

  Mihaela

  30/05/2016

  Eu nu prea am mers cu PC-ul la reparat, dar de fiecare data il duc la aceeasi firma care stiu ca isi face treaba repede si bine: Ultra Pro Computers.

 • Reply

  Nicu

  31/05/2016

  Când am avut probleme am apelat la un amic care are un service de calculatoare, şi prestează şi la domiciliu.
  În rest….învăţ să fac singur, dacă e posibil. Până acum mi-a ieşit…..

Leave a Reply