Review produse & servicii

Review: 3 antiperspirante Gerovital H3 (Men Seductive, Sensitive, Evolution Diamond)

By | 26.09.2016 | 9 Comments

Articolul de astăzi este atât de interesant pentru că totul a pornit de la faptul că acum vreo 2 ani am participat la o campanie în cadrul căreia trebuia să realizez un text publicitar despre ceea ce pe atunci erau nişte produse noi pe piaţă – antiperspirantele Gerovital H3 Men (o să vedeţi pe parcursul acestei postări că există mai multe tipuri de antiperspirante Gerovital H3).

După ce mi-am îndeplinit cu succes atribuţiile, n-am ştiut să-mi văd de treaba mea şi să nu amestec munca… cu plăcerile de zi cu zi. În traducere liberă asta înseamnă că am lucrat la publicitatea unui produs şi am pus atât de mult suflet încât, la finalul campaniei, chiar eu am fost curioasă să încerc noile produse. Chiar dacă, vorba aia, erau dedicate bărbaţilor – fiind vorba de gama “for men”.

Există, aşadar, 5 tipuri de antiperspirante Gerovital H3 Men: seductive (cu albastru), fresh (cu verde), confident (cu galben), wild (cu mov) şi active (cu roşu). Am mai folosit antiperspirante pentru bărbaţi, de la diverse firme (Rexona, Nivea, Dove), şi ştiam că în general sunt mai bune decât cele pentru femei. Cred că se merge pe ideea că bărbaţii transpiră mai mult, fiind în general mai activi decât noi, de aceea antiperspirantele lor sunt mai eficiente. Deja mă lungesc cu vorba :D. Ideea este că am fost atât de curioasă în legătură cu noua gamă de antiperspirante încât mi-am cumpărat o mostră. La cantitate are cam pe sfert faţă de un tub standard de antiperspirant. Mostra are 40 ml, iar tubul normal are 150 ml.

Am ales varianta Gerovital H3 Men Seductive (cu albastru). Şi mi-a plăcut atât de mult încât am cumpărat ulterior şi tubul mare. Ba chiar le-am făcut o poză şi le-am pus la vremea respectivă pe Instagram.

Culmea este că acest produs l-a folosit şi prietenul meu. Ulterior am continuat să cumpăr pentru amândoi. Îmi aduc aminte că am încercat şi varianta H3 Men Active (cu roşu), dar nu mi-a plăcut la fel de mult. Aşa că H3 Men Seductive a rămas preferatul… din gama for men. Însă nu m-am oprit aici.

Curiozitatea mea a mers şi în zona antiperspirantelor de damă de la Gerovital, tot din gama H3. Admit, am făcut o pasiune pentru unele produse din gama aceasta. Uite şi o fotografie cu cele pe care le-am avut până acum:

01-antiperspirant-gerovital-h3-sensitive-si-gerovital-h3-evolution-diamond

Primul pe care l-am cumpărat a fost tot o mostră – Gerovital H3 Sensitive. Un produs fără alcool, fără parabeni şi fără triclosan. De obicei prefer antiperspirantele fără alcool pentru că sunt mai blânde cu zona delicată a axilei/subraţului. Mi-a plăcut foarte mult acest produs şi chiar şi-a făcut treaba. Inclusiv mirosul a fost plăcut. Şi-mi amintesc că m-am dus hotărâtă în Kaufland să-mi cumpăr varianta mare (pentru că achiziţionasem iniţial o mostră)… dar nu mai era disponibil.

02-antiperspirant-gerovital-h3-sensitive

Şi pentru că varianta H3 Sensitive nu mai era pe stoc… am ajuns să cumpăr un tub mare de Gerovital H3 Evolution Diamond. Mirosul este genial, iar pe ambalaj scrie că ar fi cu acid hialuronic, oferind protecţie sporită şi ferindu-mă de urme albe/galbene pe haine. Produsul chiar este minunat, mirosind super bine, însă am nimerit un tub defect şi am fost destul de supărată din cauza asta. Ce înseamnă tub defect? Înseamnă că l-am folosit de vreo 4 ori, după care produsul a încetat să mai iasă din recipient, oricât de mult am insistat. S-a înfundat, nu ştiu ce-a păţit, însă n-am reuşit în niciun chip să-l mai folosesc. N-a vrut, efectiv n-a vrut să mai iasă din tub 🙁

Recent am primit de la o prietenă fix o mostră a acestui deodorant-antiperspirant. Şi mi-am adus aminte cât de mult îmi place acest sortiment, H3 Evolution Diamond. Încă îmi pare rău că am nimerit tubul acela defect. Dar sper să fi fost „one time thing”. În prezent mă bucur de cel mic. 😀

03-antiperspirant-gerovital-h3-evolution-diamond

Preţurile sunt normale, la antiperspirante în general diferenţa fiind de vreo 2 lei, în funcţie de firma producătoare. Acestea, de la Gerovital H3, costă 3,5 lei în versiunea mini (40 ml) şi aproximativ 10 lei versiunea standard (150 ml). Eu le cumpăr din Kaufland, dar bănuiesc că există mai peste tot.

Dacă ar fi să-mi aleg un preferat dintre cele 3… aleg Gerovital H3 Men Seductive. Dar poate că e din cauza faptului că în general îmi plac antiperspirantele pentru bărbaţi.

Tu ai încercat vreunul dintre acestea până acum?

9 Comments

 • Reply

  Teodora

  26/09/2016

  Deodorantul pe care il folosesc in mod uzual e cel de la Nivea care are desenat pe ambalaj ceva cu negru si alb. Cand nu am chef de el, aleg un Dove. Eu sunt norocoasa la faza asta pentru ca transpir foarte rar si folosesc deodorant mai degraba din obisnuinta, decat de nevoie. Prefer ca deodorantul sa aiba un miros cat mai neutru, gen de sapun.
  Cum miroase cel de femei? Mai spre parfum sau mai spre sapun? :)))

  • Reply

   Ioana Radu

   27/09/2016

   Cel “H3 Sensitive” e mai spre sapun (fresh & clean), iar “H3 Evolution Diamond” este parfumat (floral, daca nu ma inseala simtul olfactiv). Si mie imi plac mult cele de la Dove si Nivea. Dar eram curioasa sa incerc chestii noi. 😀
   (si, din pacate, eu cam am nevoie de antiperspirante cat mai zdravene, ca transpir destul de mult)

 • Reply

  Mihaela

  26/09/2016

  Am avut si eu Gerovital H3 Sensitive si mi-a placut totul la el, nu am nimic sa-i reprosez nici pe partea de miros, nici pe partea de eficienta. L-as recumpara oricand, mai ales ca varianta mini o pot lua cu mine peste tot.

  • Reply

   Ioana Radu

   09/10/2016

   Mă bucur să aud că şi alte persoane au fost la fel de mulţumite de produsele care îmi plac mie :D.

 • Reply

  cristina dragomir

  28/09/2016

  Eu chiar sunt mare consumatoare de deodorante pentru ca, spre deosebire de norocoasele precum Teo, eu transpir ca o purcica. Din cele de la Gerovital n-am incercat nimic pana acum. Poate cand ma voi plictisi de Nivea si Dove.

  • Reply

   Ioana Radu

   28/09/2016

   Si eu am probleme cu transpiratia. Cred ca si acesta e un motiv pentru care aleg sa testez si alte produse, in ideea de a descoperi unele cat mai bune.

 • Reply

  Marina Adriana

  10/10/2016

  Și eu folosesc tot deodorantul de la Gerovital însă varianta Natural, tot H3. Este genial și are un miros fin, probabil de asta mi-a plăcut atât de mult, am un miros sensibil și detest produsele cu un miros înțepător! 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   10/10/2016

   Vreau să încerc şi H3 Natural & H3 Fresh. Cine ştie, poate că unul dintre astea două îmi va plăcea chiar mai mult 😀

 • Pingback: Review: gel spumant purifiant Gerovital H3 Derma+ ⋆ Ioana Radu

Leave a Reply