Review produse & servicii

Review: ciocolată amăruie cu migdale întregi Carrefour

By | 18.02.2018 | 2 Comments

Ciocolata amaruie cu migdale intregi Carrefour 01

Să vezi chestie interesantă 😀 . Ştii cum am început eu să scriu astfel de materiale despre diverse produse? Citindu-le la alte fete, încercându-le şi dându-mi seama că datorită lor am descoperit nişte chestii chiar delicioase. Şi m-am gândit să îi ajut şi eu pe alţii în acest sens, adică să scriu despre chestiile yummy pe care le descopăr.

Produsul delicios de azi se numește ciocolată amăruie cu migdale întregi, marcă proprie Carrefour. Am încercat-o din pură curiozitate, în ciuda faptului că urăsc migdalele din tot sufletul :)), dar sunt atât de pofticioasă încât n-am rezistat să nu o testez după ce am citit despre ea.

Verdictul, căci nu mai am răbdare să nu vi-l spun, este undeva pe culmile înalte ale munţilor. Da, cam atât de mult îmi place ciocolata asta. Bine, de fel sunt adepta ciocolatei amărui. Însă am fost surprinsă de faptul că în combinaţie cu migdalele e chiar mai delicioasă. Cu migdalele, atenţie, pe care eu nici măcar nu le suport! Ciocolata anulează o parte din gustul lor, cred că fix partea aia care nu-mi plăcea mie. Ceea ce înseamnă că ciocolata scoate la lumină ce-i mai bun din migdale, iar migdalele pun ciocolata într-o lumină mai mult decât favorabilă. Un mix super reuşit!

Preţul… ăăă… 8-9 lei parcă. Chiar dacă e marcă proprie Carrefour, e mai scumpă decât alte ciocolate pentru faptul că e cioco fină, dar şi pentru faptul că are muuulte migdale întregi în ea (pe etichetă scrie că 25% din tabletă sunt migdale întregi). Am făcut şi câteva poze, să vedeţi că e chiar generoasă cantitatea de migdale. Totodată, pe fiecare bucăţică de ciocolată este un model cu frunze de cacao.

Ciocolata amaruie cu migdale intregi Carrefour 04

Ciocolata amaruie cu migdale intregi Carrefour 05

Ciocolata amaruie cu migdale intregi Carrefour 02

Ciocolata amaruie cu migdale intregi Carrefour 03

Dacă ştiţi oameni cărora le place ciocolata fină, e o idee bună să strecuraţi o astfel de tabletă în cadoul de ziua lor. Sau să o oferiţi fără niciun motiv. Why not? 😀

2 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  04/03/2018

  yummy! tu stii ca-n general nu prea ma uit la produse marca proprie? si rau fac, stiu ca pierd destul de multe chestii misto! o sa fiu mai atenta de acum incolo

  • Reply

   Ioana Radu

   04/03/2018

   Știu ce zici, nici eu nu prea sunt adepta produselor marcă proprie. Dacă era mai ieftină, cred că nu luam nici ciocolata asta, dar m-a convins prețul, mi-am zis că la banii ăia sigur e ceva de ea :)). Și chiar e super bună!

Leave a Reply