Review produse & servicii

Review: creme de duş Sephora (Lagoon, Peony, Blue Lilac)

By | 29.03.2017 | 5 Comments

01 review cremă de duş Sephora Lagoon Peony Blue Lilac

Îmi place să testez produse noi. Dar şi produse care există de mult timp pe piaţă şi pe care eu nu le-am încercat încă. Cremele de duş de la Sephora fac parte din a doua categorie. Ele există de multă vreme, însă nu le-am încercat până acum pentru că… sincer, chiar n-am o justificare pentru asta.

Intrând adesea în magazin, văd mereu mostrele rotunde, frumoase şi colorate. Ei, bine, într-o zi nu am mai rezistat tentaţiei şi mi-am cumpărat 3. Nu costă o avere, ci e 3 lei una şi are 7,9 ml. Cantitatea e mică, dar până la urmă e o mostră, deci trebuia să fie concepută de mici dimensiuni. Totuşi, personal aş fi vrut să fie o idee mai mare, cât să-mi ajungă pentru o utilizare la duş. Mi-a ajuns doar pentru jumătate de corp :D. Nu sunt mare, ba din contră, dar poate m-am obişnuit eu să folosesc cantităţi generoase de gel de duş.

Mi-am achiziţionat 3 mostre cu arome diferite: lagoon, peony, blue lilac. Pentru cine nu le are cu engleza, asta înseamnă: parfum marin, bujor, liliac albastru.

02 review cremă de duş Sephora Lagoon Peony Blue Lilac

O caracteristică valabilă pentru toate cele 3 este faptul că aceste creme de duş sunt chiar super cremoase şi iubibile din punct de vedere al consistenţei şi al hidratării. Însă m-am gândit să le tratez şi separat, să vă spun care sunt caracteristicile fiecărei arome în parte.

1. cremă de duş Sephora Lagoon

Are un parfum fresh de care m-am îndrăgostit imediat. Cel mai minunat produs cu aromă marină pe care l-am încercat vreodată – şi chiar am folosit multicele produse cu parfum lagoon, de la branduri diferite, dar acesta de la Sephora este de departe preferatul meu.

03 review cremă de duş Sephora Lagoon

2. cremă de duş Sephora Peony

Adesea mă îndrept către produse cu parfum de bujori, fiind una dintre florile mele preferate. Parfumul cremei de duş este feminin şi delicat. Nu e tocmai genul meu, dar cred că poate fi cadoul perfect pentru multe doamne şi domnişoare.

04 review cremă de duş Sephora Peony

3. cremă de duş Sephora Blue Lilac

Un parfum floral identic cu cel al florilor de liliac. Duşul a fost ca şi cum aş fi avut un buchet de flori în palme. M-a surprins foarte mult parfumul, fiind cât se poate de aproape de realitate. Recunosc, adesea sunt sceptică, mă aşteptam ca această cremă de duş să aibă un miros sintetic, dar chiar m-a surprins plăcut.

05 review crema de dus Sephora Blue Lilac

În concluzie, Lagoon este preferatul meu, Peony e potrivit de oferit cadou persoanelor feminine şi delicate, iar Blue Lilac este… interesant de testat.

De curioasă m-am uitat pe site la Sephora să văd cât costă toate produsele disponibile cu aroma Lagoon. Bine, produsele sunt disponibile în multe arome iar preţul nu diferă în funcţie de acestea, ci de tipul produsului. Preţurile, sincer, mă aşteptam să fie muuuult mai mari. Prevedeam un 60 de lei la crema de duş, de exemplu. Însă m-am înşelat! Spre bucuria mea 😀

Aşadar, după ce testaţi şi voi câteva sortimente de creme de duş şi vă îndrăgostiţi iremediabil de una dintre ele, iată care sunt preţurile specifice fiecărui produs:
– cremă de duş 140ml = 18 lei
– gel de duş spumant 260ml = 34 de lei
– săpun lichid 245ml = 20 de lei
– cremă de mâini hidratantă 50ml = 16 lei
– cub efervescent pentru baie = 3 lei
– exfoliant pentru corp 140ml = 39 de lei
– lapte de corp hidratant 180ml = 34 de lei
– cremă hidratantă pentru corp 250ml = 60 de lei

Să recapitulăm. O mostră costă 3 lei. Şi există atât de multe sortimente încât e greu să nu-ţi găseşti aroma preferată 😉 .

Aromele disponibile sunt următoarele: cherry blossom, green tea, lagoon, blueberry, peony, mango, monoi, chocolate, vanilla, coconut, cotton flower, blue lilac, strawberry.

O precizare apropo de recipient (mostră). Deşi forma este foarte frumoasă, mie mi s-a părut greu să scot crema de duş. Pe primul am apăsat şi am reuşit să scot cam jumătate din conţinut. Pe al doilea l-am stârcit :D, iar pe al treilea l-am îndoit. Însă n-am reuşit să scot toată crema de duş din niciunul. Eh, totuşi scopul lor a fost atins, anume acela de a testa produsele. Cam aşa arătau recipientele după utilizare:

06 review crema de dus Sephora Lagoon Peony Blue Lilac

07 review crema de dus Sephora Lagoon Peony Blue Lilac

Chiar dacă m-am îndrăgostit de Lagoon, o să vreau să îmi cumpăr şi alte mostre când mai ajung la Sephora. Cine ştie, poate că o să-mi placă la fel de mult şi altele. 😀

Voi le-aţi încercat până acum?

5 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  30/03/2017

  Pai si eu ce fac? Ca mie imi place bujorul, dar nu m-as descrie chiar delicata. Lasa ca ma duc si imi iau si eu mostre ca sa vad ce si cum. Nu ca mi-as cumpara frecvent astfel de produse, dar as vrea sa ma rasfat din cand in cand si sa descopar si produse pe care sa le pot face cadou. Tu stii ca eu sunt sincera. La banii mei, 34 de lei dati pe un gel de dus… parca nu prea imi vine.

  • Reply

   Ioana Radu

   30/03/2017

   Incearca vreo 2 sau 3 mostre diferite, macar ca idee sa vezi cat de minunate sunt cremele astea de dus 😀 ♥

 • Reply

  Ana

  30/03/2017

  Mie aceste mostre îmi amintesc foarte mult de Timișoara. Eram acum câțiva ani acolo și pentru că nu voiam să achiziționez un ditamai gelul de dus, am ales o mostra lagoon. Mi a plăcut atât de mult mirosul încât și pt celelalte am ales aceeași aroma.
  Desi au trecut 4 ani de atunci, fiecare intrare intr un magazin Sephora îmi amintește de Timișoara:)

  • Reply

   Ioana Radu

   30/03/2017

   Ce frumos! ♥
   Si eu am unele arome/parfumuri pe care le cuplez in minte cu anumite locuri in care am fost. E un sentiment tare placut.

 • Pingback: Ce am mai cumpărat de la Sephora? + #review - ioanaP.RO

Leave a Reply