Review produse & servicii

Review: Crema de faţă Nutra Effects Balance (pentru ten mixt sau gras)

By | 02.01.2016 | 0 Comment

Crema Nutra Effects Balance de la Avon este pe bază de seminţe chia şi pudră matifiantă menită să absoarbă excesul de sebum. Am comandat o mostră, să văd eu care-i treaba cu crema asta… Îmi place că e fără parabeni, ftalaţi şi coloranţi, e testată alergologic şi adecvată chiar şi pentru persoanele cu ten sensibil. Plus faptul că are factor de protecţie solară SPF 15. Nu e specificat dacă UVA sau UVB 😕 N-aş prea crede că sunt amândouă, altfel îi dublau preţul.

Pentru tenul meu, care e foarte dificil, mixt de când îl ştiu, crema asta chiar a dat rezultate de la prima aplicare. Adică, na, se subînţelege, am cumpărat o mostră, o folosesc doar o dată, maxim de două ori. Dar există şi ceva ce nu-mi place… După ce se absoarbe bine în piele iar tenul e destul de mat la atingere, aspectul nu este la fel de mat. Conferă un luciu care mie nu-mi place. Abia după vreo oră începe să se observe un aspect cât de cât mat, dar nu de nota 10. O recomand dacă folosiţi şi alte produse după aplicarea cremei de faţă (fond de ten, creme colorante etc.). Ea îşi face treaba, acţionează aşa cum promite, dar nu-mi place aspectul lucios care rămâne şi care începe să se estompeze abia după vreo oră de la aplicare.

Îi dau nota 9. Am scăzut un punct pentru că, deşi îşi face treaba, nu reduce luciul feţei aşa cum vreau eu. Sau nu atât de repede pe cât îmi doresc. Totuşi o voi cumpăra, fiind mai bună decât multe alte creme pe care le-am încercat până acum (potrivite tipului meu de ten).

DSC_2255 Crema de faţă Nutra Effects Balance

În afară de gama Balance (pentru ten mixt sau gras) există alte 4 game:
– Hydration (pentru hidratare)
– Radiance (pentru luminozitate)
– Anti-ageing (pentru primele semne de îmbătrânire)
– Anti-ageing Advanced (pentru semne profunde de îmbătrânire)

DSC_2257

Leave a Reply