Women's World

Review: Crema hidratantă de zi și crema nutritivă de noapte Biotissima

By | 13.04.2019 | 0 Comment

Folosesc cele două creme de față Biotissima de vreo două săptămâni. Am mai menționat eu și cu alte ocazii faptul că devin tot mai atentă, cu trecerea timpului, la produsele pe care le folosesc. Prefer să mă informez înainte să cumpăr ceva și să cântăresc mai multe opțiuni, cu atât mai mult când e vorba de lista ingredientelor. Așa se face că am descoperit și site-ul LifeCare.ro, care în prezent este cea mai mare companie de vânzări directe din România – orientată pe vânzarea de produse bio, naturale și vegane. Au produse de la mai multe brand-uri, însă până de curând cumpăram doar Bio Krauter, unele care sunt făcute în Germania. Am prins acum curaj și am zis să încerc și altceva, optând astfel pentru crema hidratantă de zi Biotissima și crema nutritivă de noapte Biotissima. O să vreau să scriu separat despre ele, mai jos, pentru că sunt aspecte diferite la ele și mi-e mai ușor și mie să le scriu, cât și vouă să parcurgeți informația. Fair enough, right? 😀

LifeCare Review: Crema hidratantă de zi și crema nutritivă de noapte Biotissima

Life Care Review: Crema hidratantă de zi și crema nutritivă de noapte Biotissima

• Crema hidratantă de zi Biotissima

Are la bază ingrediente active, ceea ce ajută la pătrunderea în profunzime după aplicare și totodată efectele benefice sunt sesizabile. În calitate de persoană căreia i-au trecut multe creme de față prin mână, fiind pasionată de îngrijirea tenului și dorindu-mi să testez cât mai multe produse în ideea de a le descoperi pe cele ideale pentru tenul meu, pot afirma că acest produs de la Biotissima are efecte benefice pentru piele. Spre deosebire de alte produse similare, pe care le folosim zi de zi și ale căror beneficii nu le putem știi cu exactitate, cu excepția hidratării, crema de față Biotissima pentru zi conține și ingrediente BIO și ajută la regenerarea pielii, oferindu-i un aspect luminos pe parcursul întregii zile. Am văzut totodată că se absoarbe bine și pielea rămâne fină la atingere.

Crema hidratantă de zi Biotissima LifeCare.ro

Personal încă nu mă confrunt cu riduri cât să pot spune că are efect asupra lor, dar sunt interesată de astfel de produse, care să acționeze pe segmentul ăsta, pentru că ele nu le sunt de folos doar acelora la care ridurile s-au instalat deja, ci și celor care își doresc întârzierea apariției lor și păstrarea tenului tânăr și luminos pentru cât mai mult timp (categorie în care mă regăsesc și eu). Conform informațiilor de pe site-ul LifeCare.ro, în ceea ce privește crema hidratantă de zi Biotissima, conținutul bogat în Aloe Vera, Unt de Shea, Jojoba și Măsline, Omega 3, 6 și 9, precum și ingredientele unice Sepilift DPHP (un ingredient revoluționar, certificat ECOCERT, care remodelează pielea, o hidratează și o tonifică) și Lipactive Inca Inchi împrospătează, hidratează și atenuează ridurile. Așadar, pentru acelea dintre voi care sunteți interesate de o cremă cu ingrediente active și BIO care să acționeze pentru prevenirea ridurilor ori îmbunătățirea aspectului acestora, crema de la Biotissima e o bună opțiune. Și are și preț decent.

Eu m-am bucurat să descopăr că recipientul produsului este din sticlă (ceea ce contează pentru buna păstrare a produsului), dar și că în interiorul cutiei în care a venit ambalată era și o spatulă pentru aplicarea cremei cât și un capac din plastic (pentru a-l atașa cremei de față după desigilare / îndepărtarea foliei din aluminiu; vedeți pozele de mai jos).

Crema hidratantă de zi Biotissima

Crema hidratantă de zi Biotissima

• Crema nutritivă de noapte Biotissima

De regulă cremele de noapte vin în completarea celor de zi, cu mențiunea că sunt mai bogate și au scopul de a acționa ca un fel de tratament în timp ce noi dormim, când mușchii feței sunt relaxați și ingredientele active pot acționa mai bine datorită acestui fapt. Crema nutritivă de noapte de la Biotissima am observat că este foarte densă, având consistența unui unt de corp, ceea ce nu poate decât să ne bucure, fiind un indicator pentru cât de bine poate hrăni tenul și faptul că acționează pentru prevenirea ridurilor sau, după caz, îmbunătățirea aspectului lor.

Crema nutritivă de noapte Biotissima

Crema nutritivă de noapte Biotissima

Ingredientele de la baza acestei creme se află și în cea de zi, numai că în cazul acesteia, de noapte, sunt în cantitate mai mare, tocmai pentru că ea e gândită ca un tratament facial care să acționeze pe timp de noapte. Sepilift DPHP și Lipactive Inca Inchi sunt ingrediente care ajută și susțin procesul de regenerare a pielii. Conform informațiilor de pe site-ul LifeCare.ro, crema nutritivă de noapte Biotissima oferă acțiune triplă: tonifiere asupra țesutului epidermic, activitate de hidratare îndelungată și activitate antirid de lungă durată.

Drept dovadă a faptului că acestea nu sunt primele creme de față pe care le am de pe site-ul LifeCare.ro, mai jos vă las o poză cu cele două produse Biotissima și crema de față Bio Krauter Life Care cu mușețel, care face parte din rutina zilnică de îngrijire de ceva vreme. Acum încerc să mă decid care-mi place mai mult, Bio Krauter sau Biotissima 😀 .

Crema hidratantă de zi și crema nutritivă de noapte Biotissima + crema de fata BIO Krauter cu musetel

Leave a Reply