Review produse & servicii

Review: două creme de mâini Hammam by Pielor

By | 23.02.2018 | 8 Comments

Le-am descoperit cât se poate de întâmplător. Nici nu ştiam că există firma asta 😀 . Ulterior am văzut că au o grămadă de produse şi mă gândeam „să nu scriu pe blog că nu auzisem niciodată de produsele Pielor, că mă fac de râs”. But… what the hell! Eu chiar nu ştiam şi cu asta basta.

O să vă spun pe scurt cum le-am descoperit, după care le iau pe rând şi vă dau detalii despre ele.

crema de maini Hammam by Pielor

Nu ştiu alte fete cum sunt, dar eu când am zi liberă şi se nimereşte să fiu în supermarket sau într-un alt magazin… cam pierd vremea pe la raionul cu produse cosmetice. Văd ce mai e nou sau ce n-am încercat până acum şi, cu ocazia asta, mai arunc şi una-alta în coş. Aşa s-a întâmplat să descopăr crema de mâini din gama Hammam de la firma Pielor. Spun la singular, pentru că pe a doua am cumpărat-o câteva săptămâni mai târziu. M-am dus hotărâtă să iau câte una şi din restul sortimentelor care existau. Din păcate pentru mine, doar astea două despre care vă scriu astăzi sunt singurele pe care le-am găsit în supermarket-ul Auchan.

crema de maini Hammam Egyptian White Musk by Pielor

Crema de mâini Hammam Egyptian White Musk by Pielor

Este o cremă hrănitoare, dar care nu lasă senzaţia de gras pe mâini. Se absoarbe complet în piele, lăsând mâinile fine şi frumos parfumate. Aspectele acestea două chiar m-au surprins plăcut. Da, crema chiar se absoarbe în piele, spre deosebire de muuulte alte creme de mâini pe care le-am avut până acum. Iar parfumul, de mosc alb egiptean, este plăcut şi persistă destul de mult. Surprinzător de mult!

Ce înseamnă parfum „plăcut”? Îmi dau seama că uneori folosesc cuvinte care lasă loc de interpretări. Ceea ce este „plăcut” pentru mine, nu are cum să fie „plăcut” pentru toată lumea. Aşadar, să explic aspectul acesta. Parfumul nu este nici fresh, nici floral, nici lemnos. Este o aromă orientală, dar cu accente uşor florale (moscul alb este, totuşi, o floare). Menţionez că mie nu îmi plac aromele orientale, însă parfumul din crema asta de mâini este chiar minunat. Pe mine m-a cucerit. Apreciez inclusiv faptul că e un parfum finuţ. Adică nici puternic, dar nici fad.

Puteţi să o încercaţi. Până la urmă costă doar vreo 4 lei, deci nu e o pagubă dacă nu vă place. Tubul este mic, de 30 ml, şi foarte frumos. Chiar îmi place şi modul de prezentare. Per total, cred că este cea mai bună cremă de mâini pe care am avut-o vreodată. Are în compoziţie ulei de argan, dar şi 5% unt de shea. Chiar e minunată!

crema de maini Hammam Tunisian Amber by Pielor

Crema de mâini Hammam Tunisiam Amber by Pielor

Mi-am dorit foarte mult să o încerc şi pe aceasta, având în vedere că mi-a lăsat o impresie bună cea cu ambalaj albastru (cu mosc alb egiptean). Aceasta, cu galben, se comportă la fel de bine precum cea de mai sus. Ingredientele sunt aceleaşi până la urmă. Parfumul este cel care diferă, gama cu galben fiind cu ambră tunisiană.

Fac o mică paranteză şi menţionez că oamenii ăştia chiar au ştiut să facă aromele să sune frumos. N-au trântit pe ambalaj doar „mosc alb” sau „ambră”. Au mai adăugat ei nişte cuvinte frumoase pe acolo şi chiar dau bine. Mi se pare o strategie de marketing chiar foarte bună. After all, nu stă nimeni să verifice dacă ambra chiar e din Tunisia, iar Moscul din Egipt. Dar sunt nişte detalii care mi se par interesante pe ambalaj. Dau bine acolo. Închid paranteza :D.

Această cremă, cu ambră, mi se pare că are parfumul mai puternic. Mai dulceag, dar mai puternic. Se simte mai intens. Personal, prefer cremele cu parfum finuţ, altfel mi se pare că se amestecă ciudat cu apa de toaletă sau apa de parfum pe care o aplic când ies din casă. Dar e doar o chestie personală. V-am spus totuşi să ştiţi această mică diferenţă dintre cele două creme de mâini. Aceasta, cu galben, are parfumul mai intens.

Preţul este acelaşi. Tot vreo 4 lei, tot din Auchan am luat-o. Ambele sunt fabricate în Turcia şi sunt produse certificate ISO 9001 şi ISO 14001. Certificatele ISO sunt pentru calitate, ele există la nivel mondial.

Per total, sunt extrem de mulţumită de cele două creme de mâini. Nu cred că există şi alte sortimente în afară de acestea două. Cel puţin nu la cremă. Însă am văzut pe net că sunt multe alte produse Hammam by Pielor. Există geluri de duş, săpunuri lichide, şampoane, măşti de păr şi o grămadă de alte chestii. Eu sigur o să mai încerc şi altele. Totodată, mi se par a fi nişte cadouri chiar bune.

Voi aţi folosit produse de la firma Pielor până acum?

8 Comments

 • Reply

  Emma

  23/02/2018

  Am primit de Craciun un set din 3 ,dar nu le-am folosit inca. Nu am auzit de ele pana sa le primesc si am si uitat de ele printr-un sertar,pe undeva. Ar fi bine sa le incerc si eu…:))

  • Reply

   Ioana Radu

   04/03/2018

   Încearcă-le, că-s minunate! 😀

 • Reply

  Dragomir Cristina

  24/02/2018

  Ete… nici eu nu stiam de firma asta si nu mi-e rusine sa recunosc. Tot citeam si citeam articolul si ma intrebam cat o costa crema asta. Ma asteptam sa zici ceva de genul 20-30 de lei, ceea ce pentru bugetul nostru deja era mult. La 4 lei? Pe bune? La banii astia, ii iau si eu sotului meu un vagon, ca la noi el foloseste crema de maini mai des.

  • Reply

   Ioana Radu

   02/03/2018

   Merita incercata, sa stii, chiar e o crema foarte buna! 😀

 • Reply

  Ana

  27/02/2018

  Il foloses si eu pe cel egiptean de ceva timp tocmai pentru ca nu lasa senzatia aia de gras pe maini, ceea ce nu suport absolut deloc. Sunt putin cam exagerata cu murdaria, mai ales cu lucrurile unsuroase care persista…

  • Reply

   Ioana Radu

   08/03/2018

   Știu exact ce zici. Și eu sunt maniacă atunci când e vorba de curățenie, iar dacă o cremă de mâini lasă senzația de gras mă face să cred că palmele mele sunt un magnet pentru murdărie.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  04/03/2018

  numai 4 lei? ia sa dau o tura prin auchan, si-asa mai am cam 2 creme de maini, pe care le folosesc in prezent, si acasa, si la munca

  • Reply

   Ioana Radu

   04/03/2018

   Yup, 4 lei și o să-ți placă! 😀

Leave a Reply