Review produse & servicii

Review: două şampoane GLISS Hair Repair – total diferite!

By | 21.05.2016 | 5 Comments

review sampon GLISS Ultimate Oil Elixir si sampon GLISS Million Gloss

În primul rând trebuie să menţionez că produsele Gliss nu au fost vreodată printre preferatele mele. Le foloseam când eram prin liceu. Cam o chestie pe an, nu mai mult de atât. Apoi am făcut o pauză destul de mare, folosind multe alte produse, încercând mereu chestii noi care apăreau. Până anul trecut, când am zis să îi dau o nouă şansă unui produs Gliss, că poate pe vremea liceului nu ştiam să apreciez un produs din atâtea puncte de vedere cum o fac acum. Zis şi făcut! Aşa am ajuns să cumpăr primul şampon…

1. Şampon GLISS Hair Repair Ultimate Oil Elixir
Recunosc, nu l-am cumpărat pentru uleiuri minune, pentru brand sau pentru ambalaj. Am vrut să-l încerc pentru că scria pe el „With Liquid Keratin Complex”. Şi ştiam din experienţe anterioare că produsele pentru păr care au keratină în compoziţie de obicei îl fac mai mătăsos, mai uşor de pieptănat şi mai moale la atingere. Da, normal că eram sceptică, fiind un şampon din supermarket, sub 20 de lei. Însă, spre surprinderea mea, chiar s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune şampoane pe care le-am avut până în prezent. Face părul mai moale decât alte şampoane din supermarket (adică neprofesionale). Este dedicat în principiu părului deteriorat. O să îl achiziţionez din nou pe viitor pentru că am fost mulţumită de el.

sampon GLISS Ultimate Oil Elixir 1 sampon GLISS Ultimate Oil Elixir 2

Pentru că primul mi-a plăcut atât de mult şi pentru că am fost naivă să cred că dacă un produs Gliss îşi face treaba, atunci şi restul produselor Gliss vor fi bune… am achiziţionat şamponul următor:

2. Şampon GLISS Hair Repair Million Gloss
Este pentru părul deteriorat şi fără strălucire. Cu accent pe partea de strălucire. Mare minciună aici. În primul rând, numele „Million Gloss” este degeaba. Iniţial am zis că o fi din cauză că folosesc doar şamponul, aşa că am fost fraieră şi mi-am luat şi tratamentul leave in din aceeaşi gamă. Nu ştiu unde e strălucire promisă, dar pe păr sigur nu e. Şi nici parfumul şamponului nu m-a dat pe spate, spre deosebire de cel de la punctul 1. Şi pe tubul acesta este inscripţionat textul „With Liquid Keratin Complex”, dar tot degeaba şi la partea asta. Părul nu e moale, ca la şamponul Gliss pe care l-am avut anterior. Părul e cât se poate de… normal. Deci şamponul acesta nu are nicio treabă cu informaţiile de pe ambalaj. Da, aproape l-am terminat, deci vorbesc după ce l-am testat vreme de câteva săptămâni bune. Ambalajul e singurul care mi-a plăcut, chiar e extraordinar la partea asta, având un model turcoaz-metalic pe partea interioară a etichetei. Dar, after all, nu mă spăl cu ambalajul.

sampon GLISS Million Gloss 1 sampon GLISS Million Gloss 2

În concluzie, şamponul GLISS Hair Repair Ultimate Oil Elixir (cel de la punctul 1) este foarte bun, în vreme ce fratele lui, GLISS Hair Repair Million Gloss (cel de la punctul 2), este un şampon cât se poate de banal. Pe primul îl recomand. Pe al doilea… niciodată!

5 Comments

 • Reply

  Mihaela

  22/05/2016

  E bine de stiut. Eu nu am mai folosit demult sampoane de la ei, dar o sa-l cumpar si eu pe primul.

 • Reply

  Teodora

  23/05/2016

  I hate it when this happens! 🙂 Daca nimeresc la o firma unul sau mai multe produse care imi plac, ma irita cand gasesc cate unul care nu e calitativ. Singurul sampon din comert pe care l-am mai folosit in caz de panica e Elseve, dar m-a lasat neimpresionata.

  • Reply

   Ioana Radu

   23/05/2016

   Nu stiu daca am folosit vreodata Elseve. Nu-mi aduc aminte.
   Mereu imi spun ca n-o sa mai cumpar decat produse profesionale cand e vorba de par, dar sunt genul de consumator care vrea sa incerce o gramada de chestii. Plus ca unele produse au ambalaje asa de frumoase ♥ Da, recunosc, uneori le cumpar pentru ca imi plac ambalajele :)). Asa a fost si cu samponul de la nr. 2, Million Gloss.

 • Reply

  mihaela pojogu

  23/05/2016

  Recomandabil ar fi sa ne ghidam dupa produse in functie de cum sunt formulate, salvez ce am si caut dupa asta, mai putin dupa brand. Nu urc pe piedestal chiar daca iau in calcul si verific printre primele.
  Mie mi-au placut balsamul si masca, iar samponul chiar daca nu l-am incercat nu cred ca mi se potriveste.
  P.S: despre crema de corp sa stii ca am primit-o cadou asa ca nu te pot ajuta cu vreun pret sau loc. Ah, am vazut pe olx varianta pe care o am eu, vindea cu 50 lei.
  pup

  • Reply

   Ioana Radu

   23/05/2016

   Multumesc mult, Mihaela! Te pup!

Leave a Reply