Review produse & servicii

Review fard Flormar nuanţa 005

By | 23.09.2016 | 10 Comments

Prima reacţie când am descoperit fardul acesta a fost un mix de „eu nu folosesc albastru” şi de „fardul ăsta e mai mult decât interesant”. Oarecum două idei care se resping una pe cealaltă. Dar acest mono eye shadow de la Flormar, nuanţa 005, are şi o mică poveste.

L-am primit cadou de la Alexandra, una dintre fetele mele. Iar fetele mele ştiu ce vor şi ce mi se potriveşte, uneori chiar înainte ca eu să ştiu asta (which is weird, I know). E minunat să ai prieteni care să te cunoască atât de bine încât să-ţi facă un cadou pe care încă nu ştiai că ţi-l doreşti.

Eu nu folosesc fard albastru pentru că nu mă prinde culoarea. Chiar dacă în general este una dintre culorile mele preferate, în ceea ce priveşte machiajul nu prea mă prinde. Am tenul deschis la culoare, iar parul natural şi ochii sunt maro spre negru. Sunt o fată simplă, însă pigmentul feţei şi cel al părului şi al ochilor nu fac casă bună cu unele culori. Albastrul este printre ele.

Dar am primit fardul acesta iar reacţia mea a fost pozitivă. L-am desigilat, apoi am deschis capacul şi am dat imediat cu degetul pe el. Exact ca un copil care descoperă ceva nou & shiny 😀 . Şi chiar este shiny. Iar în momentul în care l-am văzut pe deget am ştiut că este nuanţa perfectă pentru luminozitate în colţul intern al ochilor.

Am ajuns acasă după o zi obositoare şi nici măcar nu mi-am mai dat silinţa să mă demachiez şi să încerc un machiaj care să se combine frumos cu nuanţa aceasta (care, apropo, este un albastru albicios şi sidefat, ca un cer senin de vară). Am luat o pensulă şi l-am aplicat pur şi simplu în colţul intern al ochilor. Et voilà:

review-fard-flormar-nuanta-005-foto1

Long story short:
Primit fard. Ajuns cu el acasă după o zi de alergat prin oraş. Încercat fard. Plăcut foarte mult. Făcut selfie. 😀

Iar azi, dacă tot m-am apucat să scriu despre minunata nuanţă 005 de la Flormar, m-am gândit să fac şi câteva poze mai clare cu produsul.

review-fard-flormar-nuanta-005-foto2

review-fard-flormar-nuanta-005-foto3

review-fard-flormar-nuanta-005-foto4

E chiar minunat! Şi este genul de cadou despre care ziceam la începutul postării. Nu ştiam că mi-l doresc, dar îmi place la nebunie. Dacă era după mine, nu cumpăram niciodată un fard albastru. Noroc cu Alexandra. Orice fată ar trebui să aibă o Alexandra, dar, ce să zic, nu toate-s la fel de norocoase ca mine ^_^

10 Comments

 • Reply

  Teodora

  23/09/2016

  Da, da, da! Este foarte fain cand cineva te scoate din zona de confort si ajungi sa afli lucruri noi despre tine. Este o culoare foarte frumoasa, dar in cazul meu pot da cu subsemnatul ca nu e pentru mine :))

  • Reply

   Ioana Radu

   23/09/2016

   Indeed, chiar e minunată senzaţia ^_^

 • Reply

  Alexandra

  23/09/2016

  Oh, cât mă bucur ca-ti place! 🙂 Ti l-am cumparat din pură nostalgie – are culoarea primului meu fard. Cu uz de iluminator, pentru fete albastre, cu inima neîmblânzită.

  • Reply

   Ioana Radu

   23/09/2016

   Sunt recunoscătoare că ne-am găsit şi că ne avem reciproc. Şi mă bucur că mă cunoşti atât de bine ♥ îţi mulţumesc din nou pentru minunatul cadou!

   • Reply

    Alexandra

    03/10/2016

    You know I heart you. 🙂

    • Reply

     Ioana Radu

     03/10/2016

     I heart you too ♥

 • Reply

  MMaraStyle

  23/09/2016

  Reacția mea când am văzut în feedul Facebook postarea ta a fost tot un mix de genul “Ohh dar ce culoare frumooasaa” și “meh, eu n-as purta asa ceva”! :)) Acum sincer e asa o culoare faina și într-adevăr îți stă super! :*

  • Reply

   Ioana Radu

   23/09/2016

   Mulţumesc, Mara! Eu acum sunt super curioasă să încerc şi alte nuanţe 😀 e chiar genial fardul acesta şi persistă super mult.

 • Reply

  cristina dragomir

  24/09/2016

  Chiar te prinde nuanta. Este suficient de pigmentata si iluminatoare pentru machiajul simplu pe care il abordezi tu in general. Ce-i drept, te-am vazut si cu machiaj de seara si iti sta bine si machiata dar parca tot asa naturala esti mai dulce :*.

  • Reply

   Ioana Radu

   24/09/2016

   Multumesc, Cris! ^_^

Leave a Reply