Diverse

Revista de publicitate City Best împlinește 7 ani ♥

By | 07.01.2018 | 2 Comments

Sunt anumite evenimente care trezesc ceva în mine – o sclipire a unor vremuri frumoase, derulându-se prin fața ochilor mei momente în care am zâmbit alături de prieteni și am pus la cale, împreună, tot felul de activități. Unul dintre evenimentele respective este aniversarea de 7 ani a revistei City Best. Dacă ești din Târgoviște sau din împrejurimi cu siguranță știi de revista de publicitate City Best, ea fiind distribuită gratuit în peste 100 de locații din orașul Târgoviște. Șapte ani… Ceea ce, la un calcul simplu, înseamnă că eram în anul II de facultate. Și zâmbesc. Nu e un surâs care să-mi amintească de vremurile studenției în sine, ci de faptul că obișnuiam să-mi sun prietenii să ne vedem când terminam cursurile, iar uneori se întâmpla să alegem unde să ne-ncălzim cu o ciocolată caldă în funcție de localurile în care știam că găsim revista de publicitate City Best. Nu știu câți dintre voi își amintesc primii ani ai revistei, dar ea apărea în puține localuri pe atunci. Nu-mi explic reticența unor manageri de a accepta revista în incinta localurilor, însă mă bucur că acest lucru s-a schimbat cu trecerea anilor. Când e vorba de revistă publicitate Târgoviște, City Best e cea mai îndrăgită de către consumatori, o popularitate pe care și-a câștigat-o pe drept de-a lungul celor 7 ani.

Revista de publicitate City Best Targoviste implineste 7 ani

Ce e atât de special la revista de publicitate City Best? E o întrebare pe care ar putea-o ridica la fileu cineva din exterior, cineva care poate nu e din Târgoviște și care ajunge să citească rândurile acestea. Ei bine, City Best este o revistă în format A5, având 40 de pagini lucioase cu print de o calitate care poate face în ciudă unor reviste de la stand-urile de presă. În ciuda faptului că este o revistă de publicitate, ea nu se adresează exclusiv consumatorilor, ci și potențialilor consumatori. Când am descoperit-o eu, motivul pentru care o răsfoiam erau bancurile. Treptat au început să-mi atragă atenția și articolele informative din paginile revistei, cât și pozele diferitelor produse. Îmi amintesc că uneori, pe vremea în care nu aveam smartphone să pot face o poză la calitate bună, dacă găseam o reclamă care-mi plăcea rupeam pagina respectivă din revistă. Dacă ar ajunge rândurile astea la cei de la revista City Best cred că ar face ochii mari și m-ar vedea cum măcelăresc produsul muncii lor. Lucrurile au însă și o parte bună. Cu pagina ruptă căutam adresa magazinului din reclamă și ajungeam să fiu astfel cumpărător.

În prezent, chiar dacă răsfoiesc revista și recunosc majoritatea firmelor care au optat pentru publicitate în paginile ei, nu pot să nu recunosc că poftesc la unele produse și în scurt timp merg să le cumpăr. Publicitatea bine făcută funcționează ca un reminder, amintindu-mi de locații cu produse pe care le îndrăgesc. Luna trecută am mers la Maestro, am găsit revista City Best acolo, am răsfoit-o puțin și am dat cu ochii de o poză cu un cozonac ca-n povești de la cofetăria Delice Chocolat, dar și de o poză cu ceva delicioșenii de la cofetăria Gusto Giusto. Sunt slabă în fața dulciurilor, cedez tentației fără remușcări, astfel că m-am îndreptat apoi către cele două locații. Dar segmentul de publicitate Târgoviște din paginile revistei City Best nu se reduce la mâncare și deserturi, ci descoperim uneori și magazine cu produse vestimentare și bijuterii, cât și firme care oferă diferite servicii. Adesea sunt foarte atentă la ele pentru că găsesc fix informații despre servicii de care am nevoie sau pe care mi le doresc, de exemplu servicii de chirurgie și medicină estetică, cât și servicii profesionale de curățare a tapițeriei auto și servicii privind instalațiile termice sanitare (știm cu toții că centralele termice trebuiesc întreținute, ca oricare alte aparate care funcționează pe bază de curent și/sau gaze).

Orașul la degetul mic este sloganul revistei de publicitate City Best și se potrivește ca o mănușă. Eu nu mai locuiesc în Târgoviște de câțiva ani, însă aproape de fiecare dată când ajung și-mi cade în mână revista recunosc că merg să-mi cumpăr ceva ce am văzut în paginile ei ori sun să fac o programare. Nu se poate spune că sunt o victimă a consumerismului câtă vreme vorbim aici de produse și servicii de care avem nevoie. Azi două prăjituri, mâine o programare la dentist pentru mentenanță :D, iar poimâine poate ieșim din rutina plictisitoare pe care ne-am creat-o și mai mergem și noi la teatru. Toate informațiile de care avem nevoie sunt chiar în paginile revistei de publicitate.

City Best este marcă înregistrată a Konstantine Groupe SRL și totodată este parte a agenției de publicitate Bizzon.

Revista de publicitate Targoviste City Best

Mi-am dorit să scriu toate aceste rânduri pentru că m-a încercat un sentiment de bucurie să aflu că revista de publicitate împlinește 7 ani luna aceasta, ianuarie 2018. Au fost multe momente în care informațiile descoperite în paginile revistei mi-au fost de folos, fie că aveam neapărată nevoie de cineva care să-mi repare centrala termică, fie că era vorba de diferite activități menite să spargă monotonia unor zile. Sper să se mențină la fel de bine și să aleagă în continuare fotografii delicioase în ce privește reclamele pentru cofetării :D. La mulți ani, City Best!

2 Comments

 • Reply

  Dragomir Cristina

  07/01/2018

  foarte misto ideea unei astfel de reviste. Cred ca exista si prin Bucuresti asa ceva, nu-mi mai amintesc numele uneia pe care am rasfoit-o chiar de curand, cand eram in asteptare la stomatolog. Pentru cei care folosesc internetul, probabil ca deja o revista de genul City Best nu mai prezinta mare interes, dar in Romania exista inca multe persoane nefamiliarizate cu mediul online si lor sigur le prind bine toate informatiile din paginile ei. La multi ani!

  • Reply

   Ioana Radu

   08/01/2018

   In Targoviste, City Best e o revista populara inclusiv in randul celor ca mine, prieteni buni cu internetul. Desi in capitala foarte multe firme au site-uri, in Targoviste inca exista multe firme cu servicii si produse de calitate care n-au facut pasul catre online (si, astfel, opteaza sa isi faca publicitate in revista City Best, fiind distribuita in foarte multe locatii si chiar rasfoita de multi oameni). Sau firme care au deja site-uri si care isi doresc un plus de publicitate, folosindu-se de mai multe canale de comunicare.

Leave a Reply