Women's World

Rochii de primăvară pentru 2016

By | 14.03.2016 | 8 Comments

Sunt genul de persoană deschisă atunci când vine vorba de aproape orice chestie, inclusiv când aducem în discuţie moda. În primul rând, sund de acord că fiecare an trebuie să aibă ceva definitoriu, o culoare, o textură sau un model anume. Dar perfect de acord sunt şi cu faptul că trendurile nu sunt bătute în cuie şi nu trebuie să devină uniforme. Ce-ar fi, acum, în 2016, să apărem toate în roz şi albastru pal, culori desemnate definitorii pentru acest an? Eu mi-aş lua, să zicem, o eşarfă în culorile astea. Sau o rochiţă de primăvară într-o frumoasă nuanţă de albastru pal. Dar asta nu înseamnă că renunţ la celebra little black dress sau că închid ochii la modelele frumoase de rochii de primăvară care au apărut deja.

Pur şi simplu aleg ce îmi place. Croieli care să îmi avantajeze silueta, culori care să-mi placă mie, imprimeuri care să mă cucerească într-un fel sau altul. De exemplu rochiţa mea neagră, cea “bună în orice situaţie”, nu mă mai cuprinde. Motiv pentru care în primăvara aceasta s-ar putea să-mi cumpăr una nouă, o mărime mai mare. Preferabil precum cea din imaginea de mai jos:

rochita neagra office

Croiala simplă este perfectă, pentru că nu riscă să se demodeze. De fapt acesta este criteriul de bază al unei veritabile „little black dress”. Îmi place foarte mult şi cureaua subţire şi aurie. Îi dă o notă sofisticată ţinutei, in my humble opinion. Dacă aveţi deja rochiţă neagră şi vă doriţi ceva mai fresh pentru primăvara lui 2016, modelul acesta e disponibil şi pe roşu, gri închis şi glam cream. Toate-s frumoase, dar eu am nevoie de rochiţă neagră.

A doua oprire am făcut-o la rochiţele cu imprimeu floral. Am găsit destul de multe pe site-ul StarShinerS, dintre care cel mai mult mi-a plăcut aceasta:

rochie de primavara cu imprimeu floral

A fost o decizie destul de grea. Dar am preferat-o pe aceasta pentru că este veselă şi serioasă în acelaşi timp. Am început să fac shopping inteligent de la o vreme. Cumpăr articole vestimentare care pot fi purtate în mai multe circumstanţe, asta ca să nu mai risc să le cumpăr şi să le port o singură dată. De exemplu, rochiţa cu imprimeu floral merge atât pentru serviciu şi evenimente la care se impune o ţinută decentă & elegantă (nunţi, botezuri, aniversări), cât şi în club sau la o ieşire la cafea cu fetele.

La fel de mult îmi plac şi imprimeurile grafice, dar chestii oarecum abstracte. Cam aşa:

rochie de primavara cu imprimeu geometric abstract

Sunt disponibile mai multe culori şi modele de imprimeuri, dar aceasta mi-a plăcut mie cel mai mult. Mi se pare extraordinar de frumoasă şi mi-ar plăcea foarte mult să fie a mea. 😀 Mă corupe StarShinerS, mă corupe grav!

Tot la ei am găsit şi rochiţa de mai jos. O rochiţă curajoasă pentru primăvară-vară 2016. Am ales-o pentru că… am realizat că am în garderobă peste 30 de rochiţe, dar toate sunt cuminţi. Office sau baby-doll, toate pe care le am sunt în culori cuminţele. Ar trebui să ies un pic din carapace şi să port şi o astfel de rochie.

rochie de primavara sexy pink

Mâine, 15 martie, vor fi reduceri foarte mari la StarShinerS, pentru că magazinul împlineşte 8 ani :>

Care este preferata ta dintre cele 4 pe care le-am ales? Am nevoie de un pic de ajutor pentru a alege una dintre ele 😀

8 Comments

 • Reply

  Teodora

  14/03/2016

  Eu as alege-o pe cea cu imprimeu floral, fiindca mi se pare cea mai versatila, fara a fi foarte simpla.

 • Reply

  Mihaela

  14/03/2016

  Eu sunt adepta rochiilor negre indiferent de ocazie si anotimp. 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   15/03/2016

   Eu aveam doar una, simpla simpla. Dar nu mai intra pe mine :))

   • Reply

    Mintescu Evelina

    16/03/2016

    Rochitele cu imprimeu floral le ador! :X

    • Reply

     Ioana Radu

     16/03/2016

     Tu chiar ai cateva, daca imi aduc bine aminte 😀

 • Reply

  cristina dragomir

  15/03/2016

  Prima e cea mai frumoasa dar eu tot nu cred ca nu te mai cuprinde rochita. Sigur i-ai facut tu ceva ca sa ai scuza sa cumperi una noua :D. Ramane secretul nostru!

  • Reply

   Ioana Radu

   15/03/2016

   As fi vrut sa ai dreptate, ca eram chiar atasata de rochita aia. Dar n-am noroc… E dintr-un material care nu se intinde deloc.

 • Reply

  Ioana

  23/05/2016

  Foarte frumoase rochiile prezentate, fiecare femeie se imbraca dupa cum crede ca ii sta mai bine.

Leave a Reply