Românii Au Talent – săptămâna 5

Dacă săptămâna trecută preferații mei au fost Grupul umoristic Brigada 2/3 & Master Red, săptămâna aceasta cei mai memorabili mi-au părut a fi Titanii (pentru care cei de la ProTV n-au uploadat video, ruşinică!) şi Valentin Păun care l-a făcut pe Andi să afirme că i-”a picat faţa“.
Titanii, pentru cei care nu i-au prins la TV, sunt o trupă de dans formată dintr-un şomer, un economist, un consilier juridic (singura persoană de sex feminin din trupa de dans) şi un tip care lucra la un birou de relaţii cu publicul (Andi a făcut o glumă pe seama acestuia… glumă ca legătură între job şi modul în care avea aranjat părul) :D. Au fost simpatici, amuzanţi şi, pentru a puncta tema emisiunii, talentaţi.
Să nu uit… pe final m-a cucerit profesorul de muzică George nu-mai-ştiu-cum (shame on me!). N-am reţinut numele complet din cauză că am fost distrasă de interpretare, având o voce care a primit ştampila “Da” din partea tuturor membrilor juriului.
Nu uit să-l menţionez nici pe Ştefan Florescu (poate pentru că am o pasiune pentru tipii pasionaţi de fotbal)… :-”

UPDATE: Pe site-ul emisiunii a apărut video cu Titanii. Clik aici pentru vizualizare!

Preferaţii tăi care au fost?

4 comments on “Românii Au Talent – săptămâna 5”

 1. Andrei says:

  Preferatii mei… baiatu’ cu mingea clar, Titanii si tipul care a dansat ca MJ, pentru atitudine.

  1. Ioana Radu says:

   Tipul care a dansat ca MJ m-a uimit la final cand si-a rupt tricoul de pe el. A fost cireasa de pe tort :))

 2. florin says:

  Nu spun nimic in plus fata de articolul tau dar Titanii mi au placut mult.In rest am avut destui nebuni si in seara asta,o baba cu un bradut,o femeie de 60 de ani care dansa flamengo si ne a aratat tufa…

  1. Ioana Radu says:

   Da, numai flamengo n-a fost ce-a dansat ea acolo :))
   Pe de alta parte, lasand rasul, mi-a fost tare mila de tipul care a luat 9 x-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>