Românii Au Talent – săptămâna 6

Îmi place să văd un produs bun în ambalaj pe măsură. În cazul oamenilor apreciez absenţa grandomaniei şi emotivitatea (pe care o iau drept atribut al umanităţii). Un exemplu pe măsură aici este Alma Boiangiu. Enjoy!

Al doilea număr care mi-a atras atenţia, număr la care Mihai Petre a strâmbat din nas la început, a fost prezentat de AcroMystic, trupa de dans acrobatic. Ei bine, admit că la el nu m-am uitat prea mult dar ea a fost pe gustul meu şi, vă rog, fără interpretări greşite aici :D. Pentru mine o femeie care nu este elastică, nu-i femeie, e blană. Nu sunt răutăcioasă la adresa femeilor; e doar o opinie.

Spre finalul emisiunii am fost mai mult decât plăcut surprinsă de dansul lui Ştefan (4 ani) şi al colegei sale, Raluca (5 ani). A fost un moment de genul “Aww… ce drăguuuuuuuuţ!”. Cu petale de trandafiri (la propriu) şi cu emoţii dar, mai ales, cu talent, au cucerit pe toată lumea. Din partea mea… jos pălăria!

Restul numerelor prezentate în această seară nu m-au impresionat foarte mult sau nu într-atât cât să le postez aici. Da, a fost un dans indian care mi s-a mai părut okay dar doar atât. Corul Transylvania Voces a fost doar… amuzant. Cred că mi-ar fi plăcut mai mult fără partea cu “măciuca lui Mihai” – irelevant vers.

5 comments on “Românii Au Talent – săptămâna 6”

 1. Elena says:

  Stefan si Raluca au fost adorabili :x cel mai mult mi-a placut de ei..

 2. Andrei says:

  Nu am apucat sa vad emisiunea de azi, dar din ce vad la tine, a fost mai slaba decat celelalte d.p.d.v. al talentelor. Si ce am retinut de aici e ca tu esti elastica :))

 3. Adelinu says:

  Pe tine ‘or să te caute ăştia de la MediaPro să te angajeze, prea un promo-lux le faci prin simpla evaluare a episoadelor… hehe :D

 4. M. says:

  Sunt curiasa sa vad noul “top”:D!

  1. Ioana Radu says:

   In seara asta, mai exact prima semifinala, am pus deja ochii pe cineva. Dar voi scrie abia maine, dupa terminarea celei de-a doua semifinale, ca sa-mi aleg doi preferati per weekend :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>