Românii Au Talent – săptămâna 4

Cele mai apreciate apariţii din această seară au fost:

1. Grupul umoristic Brigada 2/3 & Master Red
Într-un singur cuvânt: GENIALI! :))
2. Marian Vasilescu interpretând piesa “Use somebody” (Kings Of Leon). La un moment dat i-au scăpat câteva note dar per total a fost okay.
3. Maria Rebeca Neacşu, prinţesa de 7 ani care a uimit juriul. Lăsând performanţele la o parte, n-am înţeles niciodată părinţii care aleg să lase fetiţelor părul mult prea lung (pentru că acesta “fură” din calciul şi seleniul organismului). E copil şi cred că e mai importantă creşterea armonioasă decât moftul de a nu-i tăia părul. Nu zic să o tundă scurt, să nu mă înţelegeţi greşit, dar nici să fie până la genunchi :).
4. Trupa Frequency – breakdance de cea mai bună calitate!
5. Ana Maria Bălăceanu a prezentat un număr de actorie care l-a cam speriat pe Mihai Petre (aşa îi trebuie!).
6. Valentin Dinu, un tânăr care în viaţa de zi cu zi lucrează la o spălătorie auto din Ploieşti, a uimit pe toată lumea interpretând cu succes una din piesele lui Mihai Trăistariu, “Cât de frumoasă eşti“. M-a emoţionat foarte mult. Dacă ar fi să pariez pe cineva, dintre toţi participanţii de până acum (din toate cele 4 săptămâni), aş paria cu siguranţă pe Valentin Dinu.
7. Îmi pare rău că pentru acest punct nu a apărut încă video pe site-ul emisiunii. E vorba despre bărbatul care nu ştiu cât de om era după ce a trecut cu motorul peste el în timp ce stătea cu spatele pe cioburi. Mi-a plăcut mult deşi n-am putut urmări numărul lui de la început până la final.

8 comments on “Românii Au Talent – săptămâna 4”

 1. Andrei says:

  Cei mai tari din seara asta au fost de departe baietii cu break-dance-ul (aici ma refer la Frequency, ca a mai fost un grup, dar se vedea ca sunt inca tineri si ca mai au de lucrat). Grupul umoristic Brigada 2/3 & Master Red, cum zicea si Andi, au realizat unul dintre cele mai comice numere vazute in ultima perioada. Ar mai fi tipa cu naiul, si ea s-a descurcat bine.

  Desi a fost episodul care a durat cel mai mult, mi se pare ca au trecut cam repede peste unele momente, cum au fost cele de la Piatra Neamt si s-a insistat cam mult cu momentele slabe.

 2. adizzy says:

  Chiar imi place cum a cantat Use Somebody

 3. patrick says:

  imi cer scuze pentru intrebare, sper sa nu fiu impertinent, dar nu era de ajuns ca protv-ul a facut site-ul ala care preia continutul emisiunii? acum tu treci in revista ceea ce deja au trecut ei in revista pe site. unde mai e contributia ta?! o sa imi fac si io blog, si o sa arat cum arati tu ca arata ei ca s-a intamplat in emisiune.

  1. Ioana Radu says:

   Nu e vorba de contribuție ci de libertatea de a menționa ce mi-a plăcut din respectiva emisiune. De exemplu nu am găsit rostul fetei care a cântat la nai, așadar nu am menționat-o în post. La fel s-a întâmplat şi în cazul săptămânilor trecute, am menţionat doar ceea ce mi-a atras mie atenţia. Am fost subiectivă.
   P.S.: nu consider că ai fost impertinent :D, ești liber să îmi adresezi orice întrebare are legătură cu conținutul acestui blog.

 4. Off topic: te-am schimbat la blogroll:D

 5. Glappy says:

  Nu am vazut emisiunea,dar revin si eu cu parerea dupa ce o voi vedea

 6. kassak says:

  Grupul umoristic Brigada 2/3 & Master Red au fost cei mai tari lau intrecut pana si pe garcea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>