Adv. & Stuff

Rustic House Târgoviște – preparate delicioase pentru toate gusturile

By | 22.07.2018 | 4 Comments

Sunt și am fost întotdeauna pretențioasă la mâncare, iar acesta poate fi unul dintre motivele pentru care par a fi trasă prin inel. Adevărul este că îmi place mâncarea, dar doar anumite preparate și gătite în anumite feluri, lucrurile complicându-se de fapt aici. Practic multe dintre preparatele de la noi pot fi găsite în majoritatea restaurantelor, însă sunt gătite diferit și, prin urmare, sunt doar clienta câtorva dintre ele. Rustic House Târgoviște este una dintre cele mai vechi locații pe care le frecventez, de pe vremea când restaurantul era situat la o altă adresă, sub alt nume. Pentru aceia dintre voi care nu sunteți din Târgoviște și care treceți pe aici în drum spre munte, am să vă spun mai multe despre Rustic House Târgoviște pentru a putea face aici o oprire data viitoare când sunteți prin zonă.

Rustic House Targoviste - food delivery

Rustic House Târgoviște este un restaurant cu autoservire ce a reușit să-și câștige popularitatea prin diversitatea preparatelor și calitatea acestora, dar și prin cadrul cald în care ne invită să luăm masa. Au peste 30 de preparate la grătar, din care aproximativ jumătate sunt diferite sortimente de pește, la acestea având posibilitatea să alegem garnitura și/sau salata pe care ne-o dorim, având și aici destul de multe opțiuni. Dacă însă poftele cer preparate tradiționale românești și ne îndepărtăm puțin de cele la grătar, la Rustic House Târgoviște găsim sarmale, tochitură, iahnie cu ciolan, varză călită, ardei umplut și multe alte preparate exact ca la mama acasă.

Aveți alături de voi persoane care vor și alte tipuri de preparate în afară de cele tradiționale? Meniul bogat are opțiuni delicioase și pentru acestea. Ratatouille, orezul asiatic, vita stroganoff, puiul teriyaki cu tăiței, valdostana, creierul pane și puiul cu sos gorgonzola sunt doar câteva dintre preparatele pentru gurmanzii mai pretențioși. V-am făcut deja poftă? 😀

preparate din peste Rustic House Targoviste - livrare mancare

Decorul rustic din lemn, sala cu multă lumină naturală datorită peretelui complet din geamuri, cât și marele acvariu din incinta locației ne fac să ne simțim ca-ntr-o poveste cu cosânzene. Este un cadru cald și primitor în care putem merge și în compania familiei, mai ales că preparatele sunt ca la mama acasă, astfel că și cele mai exigente gospodine vor fi mulțumite că servesc masa la Rustic House Târgoviște.

Restaurantul pune la dispoziția clienților și serviciul de livrare mâncare. Totodată, Rustic House Târgoviște are și meniul zilei, ceea ce simplifică lucrurile mai ales atunci când comandăm mâncarea la serviciu și ne dorim să servim altceva în fiecare zi, să avem un meniu cât mai diversificat.

Pentru detalii suplimentare puteți consulta pagina de Facebook a locației (unde veți putea găsi inclusiv fotografii cu multe dintre preparate) și site-ul RestaurantRusticHouse.ro

4 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  23/07/2018

  Pai, daca stiam eu, ca aveti asa restautant cu autoservire in Targoviste, nu treceam pe acolo cand am venit lesinati de foame de la Sinaia? Uite ca data viitoare o sa stiu ce sa caut. Ba chiar am aruncat un ochi pe meniu si, nu doar ca preturile sunt decente, dar ai de unde alege. Nu e genul ala de local care serveste doar ceafa de porc si cartofi prajiti.

  • Reply

   Ioana Radu

   04/08/2018

   E chiar super, am incredere ca o sa va placa.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  24/07/2018

  pai data viitoare cand ma duc acasa, oricum trec prin targoviste. asa ca nu o sa ratez acest restaurant! in targoviste nu prea am oprit pana acum, tin minte de cand eram mica, erau niste corvigi ai naibii de buni, luam un sir cand veneam la braila si-i terminam pana sa ajungem. acum, insa, am vazut in zona aia tot felul de chiosculete, nu cred ca mai sunt aceiasi covrigi…

  • Reply

   Ioana Radu

   30/08/2018

   Da, unele firme apar si apoi se duc. Dar sunt si altele care par sa fie aici de o gramada de timp si ofera in continuare produse de calitate (asta e un fel de reteta a succesului, de fapt, calitatea cantarind cel mai mult).

Leave a Reply