Review produse & servicii, Women's World

S-a lansat Blood Collection ► 4 nuanțe de ruj lichid roșu

By | 23.10.2019 | 1 Comment

Sub deviza că pasiunea pentru rujuri e în sânge, dar și pentru a ne determina să fim atenți asupra grupei de sânge pe care fiecare dintre noi o avem, cei de la Melkior Professional Paris au lansat azi în România o colecție de 4 nuanțe de ruj lichid roșu.

Blood Collection este practic o colecție de rujuri inspirate de grupele de sânge, astfel că cele 4 nuanțe disponibile se numesc “grupa 0 I”, “grupa A II”, “grupa B III” și “grupa AB IV”. Iar inovația merge chiar mai departe de atât, astfel că recipientele acestor rujuri lichide au aspectul eprubetelor. Poate așa reușesc și eu să mă împrietenesc un pic cu ele și să nu mai leșin când merg să-mi fac analizele de sânge 😀 . În mod cert îmi place lansarea asta, că poate scap și eu de o fobie.

Melkior Professional Blood Collection ruj lichid mat nuanta grupa A II review

Melkior Professional Blood Collection ruj lichid mat nuanta grupa A II review

Melkior Professional Blood Collection ruj lichid mat nuanta grupa A II review

Ce e diferit la cele 4 nuanțe de ruj lichid roșu din cadrul Blood Collection? Subtonul. Adică în ce privește culoarea de bază e clar că vorbim de roșu. Însă, mai în detaliu, fiecare culoare are diferite nuanțe (date de subtonuri). Subtonul poate fi cald, rece sau neutru. Un ruj roșu, de exemplu, poate avea subton rose (rece), corai (cald), vișiniu (rece), arămiu (cald) ș.a.m.d.

Ca regulă de bază, persoanele cu pielea albă sau rose au subton rece și li se potrivesc rujurile tot cu subton rece. La polul opus, persoanele cu pielea într-o nuanță mai caldă, ușor galbenă sau chiar puțin bronzată (genul Eva Longoria și J. Lo) au subton cald și implicit li se potrivesc rujurile cu subton cald. O a treia categorie ar fi persoanele cu subton neutru al pielii, care sunt niște norocoase pentru că le stă bine cu toate nuanțele, adică reci și calde deopotrivă 😀 .

Cu ocazia noii lansări a celor de la Melkior Professional Paris am primit și eu un ruj lichid, fiind vorba de nuanța “Grupa A II”. Dacă e să apreciez ce subton are acest roșu, sunt un pic indecisă între subton neutru și subton rece (dacă din poze pare altfel, e din cauza luminii naturale de dupamiază). Cert e că-mi stă bine și mă bucur că mi s-a nimerit fix nuanța asta în colet (a fost un colet surpriză din partea brand-ului).

Melkior Professional Blood Collection ruj lichid mat nuanta grupa A II review

Melkior Professional Blood Collection ruj lichid mat nuanta grupa A II review

Îmi place mult că este un ruj mat cu acoperire foarte bună, deci bine pigmentat, iar rezistența este cea cu care sunt obișnuită de la celelalte rujuri Melkior pe care le am, adică rezistă foarte bine la transfer și implicit se curăță de pe buze doar cu demachiant waterproof (și alte produse pe bază de ulei).

Ca bonus am aflat că în magazinele Melkior ne putem face un ruj personalizat sub umbrela colecției Blood, iar numele fiecăreia dintre noi poate fi trecut pe eticheta specială. Cam cât de mișto e chestia asta? ♥

Fără niciun dubiu este un ruj pe care deja îl îndrăgesc, nuanța fiind puternică și emanând încredere. Abia aștept să ajung într-un magazin fizic și să pot testa și celelalte 3 nuanțe din cadrul Blood Collection. Până atunci vă las să le vedeți pe toate cele 4 pe site-ul Melkior.ro și să încercați să descoperiți cam care ar fi nuanța potrivită pentru voi.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    23/10/2019

    O nuanță foarte frumoasa.

Leave a Reply