Diverse

Să n-aveţi parte de (şoferi) nesimţiţi în noul an!

By | 30.12.2015 | 0 Comment

Asta vă doresc. Să nu aveţi parte de şoferul autoturismului marca Ford cu numărul de înmatriculare DB 09… mai departe n-am văzut.

În toată zarva de zilele astea, după ce a trecut Crăciunul şi toată lumea vine la oraş să cumpere licoarea lui Bachus în cantitate dătătoare de comă alcoolică şi mâncare mai puţinică, de criză, se nimereşte să dai în toată splendoarea din trafic de câte un DB 09 – – -. Domnul şofer, ţinut sub papuc de femeia care probabil îi mănâncă zilele, a “parcat pe avarii” în spatele pieţei de la 1 Mai, blocând într-un mare stil şoferii care voiau să iasă dintre blocuri.

Dacă femeia zice “aşteaptă-mă AICI!”, păi acolo stai şi nu te clinteşti neam! Mare bărbat în viaţă, am văzut că a ţinut seamă de cuvintele consoartei şi nu a clintit maşina în ciuda celor 7 şoferi blocaţi la ieşirea dintre blocuri. Ba chiar unul dintre ei s-a dat jos din maşină şi s-a dus să-i bată obrazul probabil. Omul, în schimb, de neclintit. La fel ca autoturismul lui, de altfel.

Culmea ironiei este că la intersecţia aflată la vreo 40 de metri erau doi poliţişti de la Poliţia Locală Târgovişte. Claxoanele nervoase ale celor 7 şoferi blocaţi “după blocurile gri” erau apă de ploaie. Poliţiştii erau ocupaţi cu amendarea unei băbuţe. Păi cum să nu-ţi fie drag de aşa conştiinciozitate cu care-şi exercită serviciul?

Mânca-i-ar mama pe ei de drăgălaşi. Şi pe şoferii care-şi ascultă nevestele, dar şi pe organele de poliţie care-şi fac treaba cu atâta pasiune.

Eu, pieton fiind, am observat totul în timp ce-mi sprijineam adidaşii de pavelele tocite de lângă farmacie.

10 minute mai târziu, din piaţă răsare doamna bărbatului cu Fordul. Din scaun, acolo unde se făcuse mic, şoferul bagă picioru-n pedală şi “salvează” situaţia. Restul, printre înjurături, par să fie mulţumiţi că în sfârşit coloana se mişcă.

After being on my site all day, it is nice to see some traffic.'

Leave a Reply