Women's World

Salvăm zilele grele cu delicioșenii pentru îngrijirea corpului

By | 26.04.2021 | 0 Comment

Sunt zile și zile. Adică unele de coșmar și altele de poveste. Ei bine, zilele de poveste sunt zile cu multă muncă în spate, cu eforturi, cu educație, cu înțelegere. Zilele de poveste sunt cele pentru care muncim, ele sunt rezultatul eforturilor noastre.

S-a nimerit să fiu o idealistă în viața asta și să încerc adesea să găsesc soluții care să ne ajute să fim mai buni, mai fantastici, mai productivi și mai fericiți. Trebuie în primul rând să înțelegem că toate astea sunt momente. Nimeni nu e fantastic 24 de ore din 24, la fel cum nimeni nu e fericit full time. Suntem oameni și avem cu toții zile mai puțin bune. Datoria noastră, în acele zile, este să nu negăm existența lor.

Să nu ne ascundem, decât dacă o facem pentru a avea grijă de noi. Am avut o săptămână grea și vrem o zi în care să nu auzim de nimeni? Foarte bine, pentru că avem dreptul și posibilitatea unei zile liniștite, o zi cu prăjituri de la cofetăria preferată, o zi cu filme sau seriale drăguțe, o zi în care să recitim romanul preferat stând în mijlocul patului îmbrăcate cu rochia aceea lungă din mătase pe care o iubim. Sau cum, e doar pentru nunți rochia aia frumoasă? Cine zice? Putem să o purtăm când vrem. La fel și parfumul. Cu păhărelul trebuie să ne temperăm, nu e chiar când vrem, în rest avem destul de multe libertăți 😀 .

Ce ne facem, însă, când avem zile grele sudate multe unele după altele și parcă nu se mai termină? Apelăm la mici artificii care să ne relaxeze, care să ne distragă atenția de la toate grijile fie doar pentru 10 minute. Ei bine, pentru astfel de momente am să vă recomand azi 3 produse pe care eu le îndrăgesc și pe care pariez că vă vor ajuta, fie doar câteva minute la finalul unei zile groaznice.

Fă rai din ce ai!

Și, iată, aveți mai jos 3 sugestii de super produse pentru îngrijirea / răsfățul corpului:

1. Cel mai delicios body scrub

Cross my heart! Multe body scrub-uri am folosit de-a lungul anilor, dar cele de la Organic Shop au un parfum atât de delicios încât poftiți la ele. Nu întâmplător scrie cu majuscule pe ambalaj “DON’T EAT ME” (n.e.: “Nu mă mânca”). Sunt deja la al doilea borcan. Primul pe care l-am avut a fost body scrub cu miros de înghețată cu fructe de vară, iar acum am varianta cu gem de căpșuni. Ambele sunt fantastice și sunt nerăbdătoare să descopăr și aromele pe care nu le-am încercat încă. Din toată inima vă recomand să încercați Organic Shop Scrub. Se găsesc inclusiv pe site-ul Notino.ro. You can thank me later!

Organic Shop body desserts body scrub exfoliant de corp

2. Gel de duș și loțiune de corp cu shea și macadamia

Anul trecut de ziua mea am primit cadou de la o super colegă de la master un set de produse Naturalium. Eu de fel sunt adepta aromelor fresh, însă setul de produse de la ea m-a cucerit într-atât încât treptat vreau să încerc multe alte sortimente din gama brand-ului respectiv. Gelul de duș cu shea și macadamia, cât și loțiunea din aceeași gamă sunt produse pe care le recomand cu tot dragul mai ales pentru zilele grele, pentru zilele stresante care par să nu se mai termine. Go for Naturalium! Pe site-ul notino.ro sunt o mulțime de sortimente de produse de la acest brand. Varianta cu shea și macadamia o recomand prin prisma faptului că eu o iubesc, dar puteți alege orice altceva simțiți că e mai aproape de preferințele voastre.

Naturalium shea and macadamia gel de dus

3. Spray de corp VS

Care e cea mai recentă zi în care v-ați răsfățat cu ceva ce v-ați dorit mult timp, ceva la care ați tânjit timp îndelungat? Știu că ideal (I can’t help myself, v-am zis că-s idealistă) ar fi să ne răsfețe cei din jur, însă în realitate lucrurile stau de multe ori altfel. Ne cumpărăm singure flori, ne cumpărăm singure aproape toate lucrurile și experiențele la care poftim. Aș plusa, la lista lucrurilor la care poftim, cu produse de la Victoria’s Secret. Un spray de corp măcar, pe motiv că are super preț și toată gama de produse a acestui brand miroase a tinerețe, a dorințe, a vibe pozitiv, a speranțe, a inspirație, a pauză… Personal, consider că un spray de corp Victoria Secret nu e un produs de zi cu zi, dar e un produs delicios și pe care îl putem folosi și pentru a parfuma hainele de pe umerașe ori chiar încăperile.

body mist Victoria's Secret spray de corp

Dacă vă cumpărați curând unul din produsele pe care eu le iubesc și despre care am scris mai sus, vă aștept să-mi scrieți părerile voastre despre el/ele. Nu e o chestie de marketing, ci o bucurie personală să știu că am putut fi de ajutor și ați găsit produse pe care să le iubiți și voi ♥.

Lots of hugs! And cheers to lots of good amazing days!

Leave a Reply