Sărbătorește Dragobete pe două roți!

Până pe 19 februarie 2017, inclusiv, cu ocazia Lunii Iubirii, magazinul de biciclete BikeXCS a pregătit pasionaților de ciclism o ofertă de nerefuzat „ 1+1/2 ”.

Vrei să îi faci un cadou special jumătății tale de Dragobete? Cumpără o bicicletă și ai posibilitatea de a o achiziționa pe cea de-a doua cu 50% reducere. Sărbătorește Dragobete pe două roți!

În magazinele fizice BikeXCS din București sau în magazinul online BikeXCS.ro este imposibil să nu găsești bicicleta potrivită. BikeXCS vine în întâmpinarea ta cu o gamă variată de biciclete: MTB-uri, cursiere, biciclete trekking, biciclete pliabile sau biciclete electrice, fiabile, confortabile, rapide și ușoare, de la cei mai renumiți producători.

Cele 2 magazine fizice de biciclete BikeXCS din București sunt situate pe:
Str. Baba Novac 11a
şi
Bd. Lacul Tei 126-128.

Pentru comenzile online de biciclete intră pe https://www.bikexcs.ro/
Beneficiezi de transport gratuit și de livrare rapidă în 24h.
Regulamentul campaniei 1+1/2: http://blog.bikexcs.ro/2017/02/10/regulament-campanie-112/

bikexcs promotie 1plus1

One comment on “Sărbătorește Dragobete pe două roți!”

  1. Eu recunosc ca nu ma plimb cu bicicleta dar cine a gandit oferta asta a gandit-o bine si a nimerit-o ca se incalzeste si vremea in zilele viitoare si tinerii chiar vor vrea sa iasa mai mult prin parcuri, deci le va prinde bine oferta asta cu o bicicleta si a doua la jumatate de pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>