Scrisoare sinceră către Moşu’

mos craciunPrima, toată lumea ştie, e dorinţa cu sănătatea.
Medalia de argint în domeniul dorinţelor merge către ghimpele ală de bancă şi ratele care NU SE MAI TERMINĂ. Moşule, nu-ţi cer să se întâmple minunea peste noapte, dar ajută-mă să scap de bancă în 2014 căci ştim amândoi că anul ăsta chiar m-am chinuit să îmi închei socotelile… dar n-a fost cu noroc. Apoi, următoarea dorinţă, să scap de datoriile către persoanele care m-au ajutat când am avut nevoie. Nu credeam că o să spun asta vreodată dar cel mai stresant lucru este să fii dator! Poate au fost luni când abia aveam bani de chirie sau de întreţinere, ca să nu mai zic de restul… Dar chiar şi atunci datoriile mă stresau mai mult. Aşadar, vreau un 2014 bun! Vreau să-mi promiţi pe barba ta! Nu îţi cer bani cu sacul, vreau doar să nu mai fiu cu un picior în groapă.

Vreau să mă adaptez în continuare la fel de bine ca până acum, indiferent de job-urile de care o să am parte în anul următor. Şi, cine ştie, poate o să fie primul an în care nu mai schimb locul de muncă. Doamne ajută!

Cam astea sunt toate dorinţele :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>