Scrisoarea unei soţii către amanta soţului!

“Mult stimată Ludmila.

Mai întâi de toate aș vrea să-ți aduc la cunoștință că soțul meu nu știe de această scrisoare. Telefonul lăsat fără supraveghere, mesajele neșterse… iată așa am aflat de existența ta. Chiar urmăresc cu interes deja a patra lună povestea voastră de dragoste.

Am decis să-ți scriu nu din gelozie sau din dorința de a-mi apăra relația. Pur și simplu serialul pe care îl urmăresc cu interes de câteva luni a devenit banal și aș vrea să te ajut.

asdfÎn primul rând, vreau să-ți aduc la cunoștință că ești foarte curajoasă. Iar tactica aleasă este una foarte bună. Soțul meu este un om leneş și singur niciodată nu ar călca strâmb. Însă insistența ta a fost ceea ce trebuie în situația dată.

Există însă un dar. Nu te sfătuiesc să-l bombardezi cu mesaje de genul: ”Nu ai vrea să mă conduci acasă”, “Poate luăm cina împreună?” sau “Poate mergem la teatru?”. Pentru că totul va fi în zadar. Cel mai bine ar fi să cumperi singură biletele la teatru și să-l chemi, să plătești masa din restaurant și să-l pui în fața faptului sau inventezi oricare alt motiv de sărbătoare pentru a fi împreună. Ia inițiativa în mâinile tale, pentru că el este un om foarte ocupat și nu are timp pentru aceste detalii.

Iar mesajele de genul: ”Te doresc” şi “Îmi este dor de tine” – sunt bune. Însă atunci când în cele 4 luni primești drept răspuns doar “Ne auzim. Sunt la serviciu”, nu te pune oare pe gânduri? Nu crezi că ar fi bine să schimbi tactica?

Deci, despre greșeli și cum să te corectezi:

A doua greșeală – ești blondă. Asta pentru că o blondă cu părul lung și sâni mici el are deja acasă. Da, te-am studiat atent în telefon, la contacte. Ai un nume rar întâlnit. Și îți spun din start că ești simpatică, însă eu sunt la fel de simpatică şi de slabă ca și tine. Nu cred că ne diferențiem prea mult. Bărbații însă au nevoie de diversitate. Îți spun un secret, idealul lui feminin sunt roșcatele, cu părul lung și cu forme voluptoase. Așa că vopsea de păr găsești în orice magazin iar esteticienii nu mai sunt atât de scumpi pentru a-ți mări sânii. Și gata, l-ai cucerit.

Iar al treilea punct nu aș putea spune că este o greșeală ci o rugăminte. Nu trimite mesaje chiar la ora 1.00 noaptea. Aș fi fost eu suspicioasă dacă nu făceai acest lucru? Cred că niciodată. Însă atunci când la unu noaptea soțul începe să scrie ceva la telefon sau iese pe balcon să te sune, atunci dorința de a cotrobăi prin telefonul lui este de neoprit. Iar acest lucru mă face să mă enervez, lucru care nu-l iubesc deloc.

Așa că sper să nu mai simt niciodată existența ta în viața lui. În caz contrar mesajele de dragoste vor ajunge direct în poșta domnului Nicolai Vladimir, care este indicat în telefon ca fiind soțul tău. Dar sper să nu se ajungă până aici, pentru că îmi place de tine și știu că ești o persoană foarte bună.

Așa că succes! Iar dacă ai nevoie de ajutorul meu în a-l cuceri pe soțul meu, eu sunt la dispoziția ta.

Cu drag, Magda.”

Sursa: unica.md

13 comments on “Scrisoarea unei soţii către amanta soţului!”

 1. Dana says:

  Cred ca simpaticei Ludmila ii picau mai bine niste injuraturi sau blesteme decat scrisoarea asta binevoitoare a Magdei. :D

  1. Ioana Radu says:

   Puterea cuvintelor frumoase :))

   1. Dana says:

    Mda, dar trebuie sa ai de unde scoate astfel de cuvinte! ;)

    1. Ioana Radu says:

     Pe de alta parte… Poate Ludmila e in supermarket, se gandeste ce nuanta de rosu sa-si cumpere :)

     1. Dana says:

      La varianta asta nu m-am gandit :))
      Ma gandeam la sotul Magdei … Trebuie sa fie greu sa ai o sotie ca Magda, ai nevoie de o Ludmila blonda (sau roscata) care sa te faca sa te simti si tu barbat, ca e mai usor decat sa te ridici la nivelul ei! :D

     2. Ioana Radu says:

      Hmm… Nu stiu cum de am omis sa ma gandesc la el in toata situatia asta. Exista, intr-adevar, posibilitatea ca Magda sa fie prea buna. Dar, la fel, se poate ca ea (in ciuda calitatilor sale) sa fie totusi o femeie cicalitoare, poate ridicol de rationala ori stresanta.
      Poate ca asta e farmecul, ca nu se poate sti cu exactitate :)

     3. Dana says:

      Eu n-o vad prea buna pe Magda, o vad cinica, pragmatica, ironica.
      In orice caz, ar putea fi romantica, blanda, iubareata doar pt ca stie ca asta are EL nevoie, nu pt ca e in firea ei. :P

 2. Sandra says:

  :)))) ar mai fi fost o varianta

  “Draga Ludmila,

  Iti multumesc ca ai o aventura cu sotul meu. Te invit sa-i speli, sa-i calci si sa-i faci mancare din doua in doua zile. Nu conteaza cat de obosita vei veni de la job si sa stii ca nu-l vei impresiona cu scuze.

  P.S.: iti scriu din cabinetul avocatului meu, cel care ma va ajuta sa-i iau toti banii sotului in urma divortului. O sa fie usor, am aflat ca are o aventura.

  Cu drag, Magda.”

  1. Ioana Radu says:

   Tocmai ai transformat-o pe Ludmila intr-o femeie care se respecta. Well done, Sandra!
   :))))

 3. doru says:

  nu stiu ce sa cred , cum si daca sa judec. Cred ca e frumoasa maniera in care a pus problema, dar pe de alta parte e de blamat pentru ca accepta cu buna stiinta sa fie inselata

  1. Ioana Radu says:

   Da. Mi-e imposibil sa cred ca exista om care accepta cu atata calm faptul ca este inselat. Plus ca vina nu era numai a amantei, ci si a sotului. Si el ar fi “meritat” o scrisoare.

 4. Liana Mânzat says:

  Da, se face roșcată, se îndoapă cu prăjituri și devine …plinuță iar soțul se întoarce la nevasta lui blondă, subțirică dar… pentru a-și primi șutul în dos.
  Fain!
  Mi-a plăcut!

  1. Ioana Radu says:

   Pentru prăjituri întotdeauna se merită orice kg în plus :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>