Adv. & Stuff

Se caută o mulțime de piese auto pentru Peugeot

By | 29.08.2017 | 4 Comments

Peugeot 406 coupe

Cum am ajuns să aflu cât de multe piese auto se caută pentru diferite modele de autovehicule marca Peugeot? Păi, cum să zic… m-am apucat de școala de șoferi și, deși orele de condus îmi plac extrem de mult (iar cu ocazia asta am descoperit că nu sunt mămăligă la volan), mă gândesc că în primele luni de șofat o să trag vreo zgârietură mașinii prietenului meu. Școala o fac pe Peugeot, iar prietenul meu are tot Peugeot. Am zis să studiez un pic piața să văd cam cât m-ar costa o oglindă, în caz că o s-o zbor vreodată, sau cât costă alte piese, deși eu sper să am grijă să nu se ajungă în astfel de situații. După ce am studiat un pic prețurile câtorva piese auto second hand pentru modelul de Peugeot pe care-l avem (deși adesea evit formularea asta, la persoana I plural, nefiind practic un bun al meu, ci fiind mașina lui), am ajuns la concluzia că ar fi mai bine să conduc încet și cu grijă, să stau cuminte și să nu zbor nicio oglindă :)). Da, ok, oglinda second hand nu e tocmai una dintre acele piese auto Peugeot super scumpe, însă de banii ăia aș putea merge la salon sau i-aș putea cumpăra prietenului meu niște voblere. Sau ambele chestii. And everyone is happy! Dar… există totuși și situații neprevăzute, iar drept dovadă stă cererea mare de piese auto Peugeot. Numai pe Autovit.ro sunt 30 de pagini cu cereri de piese auto pentru mașini de la acest brand. Treizeci de pagini!!!

M-am gândit eu așa… că dacă tot am dat de o mulțime de pagini cu cereri de piese auto, să vă zic de ele, că poate aveți ceva de vânzare sau poate aveți un prieten care are un Peugeot pe care ar cam vrea să-l vândă pentru piese. Sau, de ce nu, poate aveți vreun magazin cu piese noi, căci cererea de piese este atât pentru cele SH cât și pentru cele noi. Faceți și voi un ban cinstit, așa-i frumos. Și-mi dați și mie un like sau un mulțumesc că v-am zis de cererea mare de piese pentru Peugeot de pe Autovit. Zic bine? 😀 Prietena mea Irina Sima a scris luna trecută despre faptul că putem cere și noi piese pe autovit, site pe care l-a numit mall online de piese auto. Eu sunt optimistă și sper să nu aveți nevoie de piese, să nu fie nevoie să postați o cerere, dar să scoateți niște bani dacă aveți de vândut ceva, fie SH sau piesă auto nouă. Baftă! Și mare atenție în trafic, că în curând o să fac parte din el :D.

4 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  30/08/2017

  Am retinut ca, daca vad vreodata un Peugeot cu o blonda draguta la volan, trebuie sa strig Ioana 😀 . Eu iti tin pumnii sa iei permisul si sa sofezi fara incidente, in asa fel incat sa nu ai nevoie prea curand de reparatii si piese auto pentru Peugeot.

  • Reply

   Ioana Radu

   31/08/2017

   Multumesc mult, Cristina! ^_^

 • Reply

  Gigi Popa

  31/08/2017

  Abilitatile de sofat se practica pe orice tip de autovehicul. Asa ca straduieste-te sa inveti cat mai multe si condu cat mai mult sa capeti experienta. Dupa totul sa fie ca mersul pe bicicleta ! Succes

  • Reply

   Ioana Radu

   31/08/2017

   Sa fie! Multumesc!

Leave a Reply