Adv. & Stuff

Seara romantică perfectă pentru un om atipic ca mine?

By | 02.02.2017 | 4 Comments

Am intrat în luna cu Valentine’s Day şi Dragobete. Totodată, luna suficient de rece încât să-mi găzduiască ziua de naştere. Uneori am senzaţia că oamenii atipici, asemeni substanţelor active periculoase, trebuiesc aduşi pe lume când afară sunt sub zero grade, ca nu cumva să existe pericolul de a fugi în lume şi de a se transforma nu neapărat în ceva benefic pentru umanitate. N-am o părere negativă despre mine, ci una neutră. Cu toate astea şi-n ciuda faptului că simt sufletul cum arde în mine uneori, pot foarte uşor să fiu nepăsătoare. În privinţa oricărui lucru sau om. Călcâiul lui Ahile există, desigur, fiind întruchiparea unui pisoi, a unui buchet de flori sau a valurilor care se sparg în contact cu nisipul fierbinte (preferabil al Mării Ionice).

Totuşi, în ciuda firii mele nonconformiste, îmi plac sărbătorile pe care le adoptă oamenii în general, prin urmare îmi place şi Valentine’s Day. Chiar dacă ziua în sine a fost transformată de deţinătorii de restaurante în ceva greţos, uitând că nu toţi oamenii sunt într-o relaţie (eu sunt pro egalitate) şi ornând localurile parcă prea mult cu trecerea fiecărui an… eu profit totuşi de ziua asta. Dacă aş fi fost singură mi-aş fi cumpărat un buchet mare de flori roz sau galbene, indiferent de cât de mult ar suspina cardul meu, plus o rochie frumoasă pe care să o port în ziua cu pricina în vreme ce ies cu prietenele mele. Dar sunt într-o relaţie, motiv pentru care aştept să primesc buchetul acela superb de flori pe care în mod normal mi l-aş fi cumpărat singură.

Prin “buchet superb” să se înţeleagă un mix de flori roz sau un mix de flori galbene. Eventual orhidee cu trandafiri, aşa cum este buchetul “Sentimente îndrăzneţe” de la Buchet.ro, sau trandafiri cu cale, aşa cum e cazul buchetului Raze de soare. Al doilea îmi place totuşi mai mult, motiv pentru care am şi ales să pun link către el. Cu siguranţă n-o să-l primesc eu, însă poate inspir ceva băieţi dintre cei care mă citesc.

Tip: Red is overrated! Orice altă culoare e bine-venită 😉

buchet flori galbene

Cum arată totuşi seara romantică perfectă pentru un om atipic ca mine?

Mi-ar plăcea să vină acasă cu un buchet mare de flori, să comandăm pizza, eventual fiecare să îşi aleagă preferata ca să nu ajungem să ne contrazicem asupra sortimentului, să mă îmbrac lejer şi să vedem un film mişto pe Netflix ori un episod dintr-un serial pe care-l urmărim împreună. Tocmai am verificat şi am văzut că 14 februarie anul acesta pică într-o zi de marţi, ceea ce înseamnă că apare episod nou din Vikings, which is perfect! Flori, pizza, Vikings şi eventual o confruntare pe PlayStation mai târziu (jucărie pe care încă n-o avem, că el nu şi-o doreşte… sad face).

Romantismul, în ochii mei, constă în faptul că petrecem timp împreună, mâncăm ceva lejer în timp ce ne uităm împreună la serialul preferat şi… timp de vreo săptămână mă trezesc şi văd un buchet superb de flori. Nu, nu pot să văd un buchet superb în restul anului, că nu-i nicio sărbătoare care să necesite investiţie aşa de mare pentru trandafiri, cale, lalele şi alte astfel de detalii parfumate.

Nu vreau lucruri, căci îmi cumpăr singură cam tot ce vreau. Cadoul perfect pentru mine este să fim împreună şi să primesc flori. All my life! Flori – cred că acesta e parola pentru sufletul meu. Mă las cucerită cu flori. Puţine alte lucruri contează la fel de mult. Sunt o ciudăţică, ştiu. Uneori sensibilă, alteori nepăsătoare. Pentru mine un astfel de gest – un buchet generos sau o mână de flori de câmp – este cu siguranţă mult mai important decât detalii precum marca telefonului, modelul de Dacie sau numărul tatuajelor. Aş putea avea alături de mine pe oricine, dar acel oricine trebuie să-mi ofere constant flori. Asta e regula de bază din manualul meu de utilizare 😀 .

buchet flori roz

Un alt pont pe care-l ofer celor ce mă citesc ar fi referitor la site-ul Buchete.ro şi faptul că la ei există posibilitatea de a adăuga o vază buchetului, astfel că poate fi livrat chiar şi la birou sau la spital (sperăm că nu e cazul, totuşi, fingers crossed). Totodată, eu aş prefera şi o cutie de bomboane Raffaello. Mai există posibilitatea adăugării unei sticle de şampanie, unui ursuleţ de pluş (mic sau mare, după preferinţe) şi/sau a unui tort delicios. Eu prefer cutia de Raffaello. Sau un tort delicios. Sau cutia de Raffaello… Dulce să fie! Una din ele! :))

Eu urmăresc pagina de facebook a florăriei online menţionate şi îmi plac foarte mult buchetele şi aranjamentele florale din oferta lor. Presimt o grămadă de doamne şi domnişoare fericite cu ocazia zilei de 14 februarie. Mai mult domnişoare, probabil, căci bărbaţii au prostul obicei de a rări acest obicei cu trecerea anilor…

Să aveţi o zi de 14 februarie la fel de frumoasă ca voi! 😉

buchete de flori

4 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  04/02/2017

  Putine sunt femeile care nu sunt innebunite dupa flori. Cand eram mai mica, mai tanara, sau vrei sa spui, eram topita dupa trandafiri. Poate si pentru ca nu prea avea cine sa mi-i ofere. Si acum imi plac, dar as prefera oricand cateva fire de frezii din alea adevarate, cu parfum care te da pe spate, in locul lor.

  • Reply

   Ioana Radu

   05/02/2017

   Si mie imi plac foarte mult freziile ♥

 • Reply

  Lamiita Petre

  07/02/2017

  Imi plac buchetele de flori care contin si acele mici flori albe ornamentale. Imi place margaritarul. Imi place combinatia de mov cu galben(irisi mov cu galben spre exemplu)imi plac violetele. La cununia civila am avut un buchetel din violete.( asta era acum 33 de ani 😀 ) Am stat mult pe site si mi-am clatit ochii.

  • Reply

   Ioana Radu

   07/02/2017

   Si eu am stat ceva vreme pe site si mi-am clatit ochii cu tot felul de combinatii de flori 😀 . Multa vreme lalelele albe au fost preferatele mele. Insa de la un timp am inceput sa am o pasiune pentru florile galbene si roz. Rosul, in schimb, mi s-a parut cliseic aproape intotdeauna :D.

Leave a Reply