She without arm, he without leg. (ballet)

Iubesc baletul de câţiva ani şi primul bilet la operă la un spectacol de acest fel l-am primit de la prietena mea. Cred că pasiunea pentru el, pentru balet, mi se trage din aprecierea pe care o am pentru simplitate, feminitate “soft”, frumuseţe clasică, graţie şi bun simţ. Baletul, în viziunea mea, este un amalgam de emoţii.

Peste filmarea de mai jos am dat întâmplător. Am văzut titlul şi m-am gândit că este metaforic ori pur şi simplu denumirea spectacolului, titlul de prezentare. Am fost plăcut surprinsă să descopăr un cuplu cu probleme fizice practicând balet. Nici măcar imaginaţia nu mă ajuta să proiectez un practicant de balet cu un singur picior. Paradoxal dar se poate.

Ma Li şi Zhai Xiaowel în spectacolul “Hand in hand“, coregrafia de Zhao Limin.

4 comments on “She without arm, he without leg. (ballet)”

 1. Grivie says:

  Superb, magnific, sunt cuvinte prea mici pentru a descrie ce am vazut! O_o….:x

 2. Andrei says:

  Nu prea imi place baletul in mod special, am fost la cateva specatcole la Bucuresti (unul singur mi-a placut, Lacul lebedelor), dar ce am vazut este intr-adevar impresionant.

  Mi-a adus aminte de tipul asta http://www.youtube.com/watch?v=BnT9vIX048E Daca crezi vreodata ca nu esti in stare sa treci peste vreun obstacol, urmareste asta.

  1. Ioana Radu says:

   Il stiu si e… speechless.

 3. Dragos Lucian says:

  Arta nu cunoaste limite! Impresionant! Ma inclin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>