Women's World

Sigur cunoşti întrebarea „Eu cu ce mă îmbrac?”

By | 23.04.2016 | 6 Comments

Majoritatea dintre noi nu avem niciodată suficiente rochii, suficiente perechi de pantofi, genţi, cercei, coliere, eşarfe, bluze, sacouri… Să continui? 😀 Cred că toate ştim întrebarea „Eu cu ce mă îmbrac?”, după care vine replica aia a lui, mereu aceeaşi, mereu rostită cam pe acelaşi ton plictisit şi un pic iritat – „Dar n-ai atâtea chestii?”. Well… lucrurile sunt un pic mai complicate de atât. Sau ne place nouă să credem astfel.

Admit, am avut o perioadă în care mă uitam cu o sprânceană ridicată la toate fetele şi femeile care se văitau (şi unele dintre ele care mă întrebau chiar pe mine, care la vremea respectivă nu avem nicio treabă cu moda) apropo de chestia că n-au şi/sau nu ştiu cu ce să se îmbrace. Mi-am zis de nenumărate ori în gând că n-o să ajung să fiu astfel, ni-cio-da-tă! Iată-mă, acum, răsfoind zeci de site-uri cu rochii online pretenţioase şi câte şi mai câte alte astfel de produse pentru noi. Spun „rochii online” referindu-mă strict la cele comandabile de pe net, căci mai sunt şi site-uri de prezentare, de pe care nu se poate comanda. Asta aşa, ca paranteză, să nu vă luaţi de modul în care am ales să mă exprim.

Permiteţi-mi să mai fac o paranteză, una cu câteva rochii frumoase pe care le-am găsit azi aici şi pe care aş vrea să le împart vizual şi cu voi 😀

rochii frumoase Yokko

Prima mi se pare că accentuează perfect formele, punând în valoare orice corp frumos. Şi aici nu mă refer doar la fete de 20 şi ceva de ani, ci şi la doamne de 40 de ani care au forme foarte frumoase. Cred că multe femei sunt prea aspre cu ele, judecând prea aprig orice kilogram în plus. Ştiu o grămadă de doamne şi domnişoare care vor să slăbească şi… adesea mă întreb de unde vor să slăbească. Pentru că arată deja foarte bine. În fine, am cam deviat de la subiect, îmi cer scuze pentru asta :D.

A doua rochiţă îmi place mult pentru că este exact stilul meu. Cuminte, cât de cât simplă şi cu accent pe talie. Pentru fetele mici şi mai fără forme, aşa ca mine, acest tip de rochiţă este perfect, punând în evidenţă talia.

Al treilea model este perfect (da, perfect!) pentru persoanele care au probleme cu kilogramele în plus. Modelele acestea, pe verticală, alungesc corpul, făcându-l să pară mai subţire. Uitaţi-vă atent la fata care poartă rochiţa, fiind la fel ca celelalte, dar părând totuşi mult mai slabă. Este exact efectul rochiei 😀

A patra… Well, a patra rochie ştiu că nu face parte din aceeaşi gamă precum primele trei, dar am ales-o pentru că mi se pare ideală pentru persoanele care au burtică şi vor să o ascundă cât de cât. Cam asta fac multe rochii cu accent în partea de sus a corpului şi cu cordon în talie. Practic, în cazul de faţă, partea superioară a rochiei, zona cu paiete, atrage foarte mult atenţia asupra bustului, în vreme ce cordonul evidenţiază talia, iar valurile de material ascund cu brio câteva kilograme în plus.

Revenind la ideea de la care am pornit acest material, am să vă spun cum procedez eu când sunt în pană de idei sau când mi se pare că “nu am” cu ce să mă îmbrac. Arunc pe mine o rochiţă simplă şi pun în talie o eşarfă. Este un truc pe care îl folosesc de multă vreme, dar pe care nu l-am împărtăşit până acum pe blog (nu ştiu din ce motiv). Puteţi folosi o grămadă de tipuri de eşarfe. Mie îmi plac foarte mult aceste eşarfe, iar preferatele mele sunt cele din mătase imprimată ♥

6 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  24/04/2016

  clar! Ultima rochie ar cam fi pentru mine. Cat despre treaba cu transformarea unei tinute, prin simpla joaca cu o esarfa, am mai auzit dar nu am incercat-o pana acum.

  • Reply

   Ioana Radu

   24/04/2016

   E un truc foarte “la indemana” :D.

 • Reply

  Mihaela

  24/04/2016

  Eu am o perioada acum in care imi plac bulinele, pe perne, pe rochii, pe bluze, oriunde. Trucul cu esarfele e foarte sic!

  • Reply

   Ioana Radu

   24/04/2016

   Mm… daca e vorba de perioada, cred ca “gri metalic” se numeste la mine ^^

 • Reply

  Nicu

  24/04/2016

  Şi la noi este la fel…..Dar cu ce să ne îmbrăcăm?
  Numai că oferta pentru voi, sexul slab, este mai generoasă, pentru bărbaţi se limitează doar la câteva.

  • Reply

   Ioana Radu

   24/04/2016

   Cam ai dreptate 😀

Leave a Reply