Slăbuţi vs. Grăsuţi

Deşi unii ar spune “slăbănogi vs. burtoşi”, eu zic să nu dramatizăm în halul acesta.
Nu sunt indulgentă cu termenii pe care îi folosesc dar cred că “slăbănogi” poate fi asociat cu somalezii , nu cu bărbaţii slăbuţi.

Slăbuţi îi numesc pe aceia ale căror coaste le putem simţi în momentul palpării abdomenului.
Grăsuţi sunt indivizii rotunjori şi drăguţi.

Nu ştiu de ce se face atâta tam tam în jurul acestei teme – kilogramele. Fiecare are construcţia lui, iar această afirmaţie este valabilă şi pentru structura osoasă (ex: persoane late în spate/şolduri).
Nu mă arunc cu capul înainte când fac aceste afirmaţii, îmi vine chiar uşor a recunoaşte că am prieteni de toate mărimile iar asta nu e ceva nemaiîntâlnit. Îi apreciez şi îi respect pentru ceea ce sunt ei căci dincolo de ambalajul acesta se află oameni minunaţi.

Şi care este, până la urmă, problema cu kilogramele? Problema este “problemă” doar în viziunea voastră. Pentru mine nu e nimic ieşit din comun.
Am zis!

Vă îmbrăţişez.

13 comments on “Slăbuţi vs. Grăsuţi”

 1. kamy says:

  ai dreptate…cand vine vorba de prieteni nu ma deranjeaza nimic la ei…altfel nu am mai fi prieteni…insa daca eu sunt slaba…nu as vrea sa am un prieten supraponderal…nici nu vreau sa-mi imaginez ce fel m-ar lua in brate:)) e amuzanta faza…am zis ca o sa-mi iubesc barbatul indiferent de orice…numai cu burta sa nu fie :))…e ok cand vine vorba de persoanele care sunt bolnave…insa cand esti "nesatul" si mai ai si 15 ani si ai 80 de kg…deja e cam mult…tine de respectul de sine si de alte chestii…zic eu…si mai ales daca ai bani si poti sa fii altfel…dc sa nu o faci?la baieti mai e cum mai e dar cand vezi fete…dinalea super extra grase(si unde n-ar fi dinalea care-s plinute din cap pana in picioare) cu burta lasata peste pantalonii cu talie joasa si bucile lasate…pff si poarta haine mulate si care de care mai caraghioase,nu-ti mai zic de colanti :))…iax…cel mai scarbos…cand ai un defect…mai bine incerci sa fii realista,sa-ti dai seama de el si sa-l ascunzi…nu devii scarboasa si dizgratioasa! cand ai 40 mai e ceva..dar cand ai 17 si arati ca o vaca…:|…daca acum nu-ti pasa cum arati,atunci cand?

 2. d-ra Terra Radu says:

  @Kamy
  Aici sunt de acord cu tine. Sunt fete (destul de multe) care isi arata "toate cele" prin haine prea stramte, mai ales ca nu le avantajeaza deloc daca sunt mai plinute (sau prea pline). Dar cred ca asta tine de bun simt.

 3. Filip says:

  hei graso:) m-am intors…m-a cautat cineva? :D

 4. Filip says:

  sa inteleg ca eu am terminat mai repede? (cu taraboiu`) la mine inca putin si se implinea luna :))

 5. d-ra Terra Radu says:

  @Filip
  Hehe, ai prins gustul muncii si ai uitat de amanta (blogosfera) :D:D

 6. Monica Olteanu says:

  eu nu ma numar printre cei slabi dar nici printre cei grasi. sunt plinuta si incerc mereu sa am grija de alimentatie si sport. macar ce tine de mine sa stiu ca fac.

 7. Camelia Bucur says:

  hmmm..depinde si ce inseamna "grasutz" si, bineinteles, daca perpetuezi acest "grasutz" sau daca incerci sa te mentii:D

 8. Matase neagra la nord de sud says:

  TERRRRRRA TI-AI SCHIMBAT TEMA ! :X

 9. d-ra Terra Radu says:

  @Matase neagra la nord de sud
  Ma bucur ca iti place :D
  Acum cateva minute am schimbat-o.

 10. Filip says:

  pai florile halelalte se ofilira…:D

 11. d-ra Terra Radu says:

  @Filip
  :)) Ma bine-dispui de dimineata.

 12. Matase neagra la nord de sud says:

  ce devreme te-ai trezit :D

 13. nevinovat says:

  :D sunt intru total de acord cu tine, dar eu lucrez la doborarea catorva kilograme. :D vreau la vara sa nu mai am burtica prin tricou. :)) atat. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>