Diverse

Şoferi “de top”

By | 19.09.2012 | 5 Comments

În parcare-i ca la stadion. Dacă găseşti două locuri unul lângă altul le ocupi pe amândouă, în ideea “poate vine un prieten”. Nu contează că cele două locuri sunt (poate) singurele libere din toată parcarea. Nu contează clasicele înjurături pe care le iei şi nici câte minţi sub presiune se gândesc să-ţi deseneze pe maşină, de data asta nu cu degetul pe praful de pe geam ci cu cheia pe oricare dintre uşi, cum anume se parchează civilizat. Unii nu prea ştiu de asemenea termeni. Nu mă refer la “civilizat” ci la “parcare pe un singur loc”.

Ultima… cireaşă de pe tort. Când nu vezi cum sunt dispuse liniile în parcare şi nici cum sunt parcate celelalte câteva zeci de maşini… nu-ţi rămâne decât să laşi autovehiculul aşa cum te taie capul. În plus vei da dovadă de inventivitate. Toţi observatorii se vor întreba cum de ai reuşit o asemenea parcare artistică… împotriva curentului.

5 Comments

 • Reply

  Andrei

  19/09/2012

  “E grele” rau, maica! Mai pune-i sa faca si o parcare cu spatele sau laterala si i-ai blocat “complect”.

 • Reply

  Daniel

  24/09/2012

  Ce sa le faci?! Ar cam trebui ridicate masinile celor care au obiceiul sa ocupe doua locuri de parcare.

 • Reply

  Razvan

  25/09/2012

  Astia sunt cei care sufera de smecherie, tare m-as bucara sa se gaseasca cate unu sa ii puna la punct….

 • Reply

  Castiel

  25/09/2012

  Da, e frumos .Se numesc “parcari din zbor” :)). Daca bagi de seama, al doilea “parcator” e si pe jumate’ handicapat. Sufera de boala vacii strabice…. Al patrulea e un mare geniu. Daca pt fiecare injuratura primea 1 ron, era bogat =)))

 • Reply

  Alesia

  12/10/2012

  De ce radeti? …daca acolo era liber, ce rost avea sa piarda timpul sa se uite la semne…vorba aia cine mai crede acum in semne?:)

Leave a Reply