Adv. & Stuff

Ştii care-i cel mai mişto cadou primit anul trecut?

By | 26.04.2016 | 2 Comments

Anul trecut a fost de departe unul dintre cei mai buni ani. Rectific, de fapt a fost unul dintre cei mai plini. O grămadă de lucruri bune s-au întâmplat, dar şi chestii de care nu vreau să-mi amintesc. De exemplu am fost pentru prima oară blogger acreditat la Webstock. Adică după atâţia ani de blogging m-am gândit să aplic şi eu pentru acest event şi m-am bucurat foarte mult când am văzut că sunt pe lista celor acreditaţi. Tot în 2015 am reuşit să citesc şi multe cărţi, în ciuda faptului că timpul liber n-a fost tocmai blând cu mine, am reuşit să citesc mai mult decât în alţi ani, iar anul acesta, în 2016, sper să citesc chiar mai mult. Oricum, s-au întâmplat atâtea chestii mişto în 2015 încât, dacă continui să le-nşir, o să dureze o mică veşnicie şi o să mă coste ceva emoţii.

Uite, o să mă rezum doar la câteva chestii, ca să nu plictisesc pe nimeni. În 2015 am primit cadou cele mai multe gadget-uri. Un nou laptop Toshiba, o tabletă, un smartphone Allview de care sunt foarte mulţumită şi o baterie externă pentru care sunt mega fericită. Adică sunt fericită pentru toate gadget-urile, însă laptopul şi telefonul erau necesare, pentru că cele vechi nu prea o mai duceau. Bateria externă, în schimb, a fost mai mult un moft. Un cadou-moft. Un super cadou 😀 Găseşti baterii externe la SuperMisto.ro, asta dacă vrei şi tu şi nu ştii ce să alegi. Acolo se găsesc cele mai multe variante, de la baterii de 3.600 mAh, până la baterii externe de 15.000 mAh. Tu îţi dai seama ce-nseamnă baterie de 15 mii de miliamperi? Dacă pleci în vacanţă 3 săptămâni în junglă sau în deşert, stai fără grijă, ai suficientă baterie să te joci, să te uiţi la filmuleţe şi să-ţi faci şi zeci de selfie-uri :)).

Oricum, chestia cu bateria externă mi se pare ceva de bifat. Este o idee de cadou pe care am pus-o şi eu în practică. De Crăciun i-am oferit cadou prietenului meu cel mai bun un astfel de gadget. I-am oferit şi lui bucuria pe care am trăit-o eu când am primit un astfel de cadou. Grozav sentiment! De aceea cred cu tărie că bateriile externe sunt nişte cadouri foarte bune pentru prezentul pe care îl traversăm, un prezent în care smartphone-urile şi tabletele dezertează după maxim o zi de utilizare.

baterie externa Vetter

2 Comments

 • Reply

  Nicu

  29/04/2016

  Te felicit pentru toate lucrurile bune care ţi s-au întâmplat în 2015! Cu adevărat le meriţi.
  Bateriile externe sunt necesare. Doar vezi că gadgeturile se descarcă foarte repede.

  • Reply

   Ioana Radu

   29/04/2016

   Multumesc, Nicu!

Leave a Reply