Diverse

Știi ce este Bioderma soluție bifazică lipo-alcoolică?

By | 11.06.2021 | 0 Comment

Produsul perfect nu exi… Stai, că astea sunt informații pe care trebuie să le citești. De când cu perioada aceasta atipică pe care o traversăm suntem în mod clar familiarizați cu masca și gelul dezinfectant. Pe alocuri, acum, pare ciudat că putem merge pe stradă fără mască ori faptul că plecăm de acasă fără ea și realizăm că nu avem una la noi abia în momentul în care vrem să intrăm într-un magazin. Gelul dezinfectant este însă prezent în continuare. Peste tot. Ceea ce nu e un lucru rău. Numai că mâinile noastre se usucă foarte mult. Ei bine, cei de la Bioderma au inventat (și brevetat la nivel mondial) prima soluție de igienizare a mâinilor care nu le usucă, ci le hidratează. Se numește Bioderma soluție bifazică lipo-alcoolică.

Această soluție bifazică apărută recent pe piață are 𝗼 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗰𝘂 𝗮𝗹𝗰𝗼𝗼𝗹 care igienizează mâinile (elimină virusurile și bacteriile) și 𝗼 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗹𝗶𝗽𝗶𝗱𝗶𝗰𝗮̆ (prin care se păstrează lipidele biomimetice prezente în mod natural în filmul hidrolipidic al pielii).

Și asta nu e tot! Eu mi-s Toma Necredinciosul, până nu simt pe pielea mea, mi-e greu să cred. Soluția asta de igienizare a mâinilor m-a pus la locul meu. Tubul este simpatic, se agită bine înainte de pulverizare (la fel ca la toate soluțiile bifazice), iar după pulverizare mâinile rămân fine datorită părții lipidice din compoziția produsului. Mâinile chiar rămân fine!

Și pe cât e de fantastică această soluție bifazică lipo-alcoolică, mai adaug și faptul că 𝘁𝗼𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝘁𝘂𝗹 𝗼𝗯𝘁̦𝗶𝗻𝘂𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝘃𝗮̂𝗻𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝘂𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝘀 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁 𝗰𝗮̆𝘁𝗿𝗲 𝗢𝗡𝗚-𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗙𝘂𝗻𝗱𝗮𝘁̦𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝗼𝗰𝘂𝗽𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗲𝗽𝗶𝗱𝗲𝗺𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿.

Jos pălăria, Bioderma! Sincere mulțumiri ție și altor brand-uri care se implică pentru evoluție, pentru pași înainte, pentru noi toți. SIMPLY THE BEST!

Bioderma soluție bifazică lipo-alcoolică

Leave a Reply