Adv. & Stuff

Stomatologie, CrisSmile şi avantaje

By | 20.02.2016 | 2 Comments

Ştiu că sunt multe persoane care au probleme cu dantura, de aceea clinicile stomatologice sunt destul de vânate în prezent. Pe de altă parte, deşi sunt destul de multe clinici, unele au programări full (astfel că trebuie să te programezi cu ceva timp înainte), iar prin altele bate vântul – cazul clinicilor stomatologice în care nu sunt furnizate servicii de calitate sau personalul nu se poartă frumos. Când vine vorba de stomatologie, mă bucur totuşi de un lucru. N-am avut niciodată nevoie de implant dentar. Deşi am şi eu probleme, acestea n-au fost vreodată (şi sper să nu fie) atât de avansate încât să am nevoie de implant.

În schimb am nevoie de aparat dentar (pentru care mă chinui să strâng bani). Chiar dacă nu e ceva obligatoriu, nu e ca un implant, o carie sau alte probleme care se pot agrava, este totuşi o chestie pe care vreau sa o corectez. Estetica este foarte importantă. Nu e vorba de cum mă văd cei din jur, ci de respectul de sine şi dorinţa de a fi cea mai bună versiune a mea. Am probleme cu dantura de când sunt mică, iar părinţii m-au păcălit multă vreme că îmi vor pune aparat dentar… însă mai mult m-au dus cu zăhărelul.

keep calm braceface

În prezent, sunt atât de pornită pe ideea de aparat dentar încât sunt în stare să aplic pentru un credit de nevoi personale şi să mă duc glonţ la CrisSmile. Este o clinică stomatologică din Bucureşti care mi-a fost recomandată de două prietene care au apelat la tratament de ortodonţie şi au fost mulţumite, atât de rezultate cât şi de medicii de acolo. Personalul, în general, are o conduită aparte, dar şi clinica în sine te cucereşte.

Preţurile, de altfel, nu sunt ca la marea majoritate a clinicilor din capitală. De exemplu, detartraj + periaj profesional ambele arcade = 100 de lei. Iar aparatul dentar cu safir costă 2500 de lei/arcada (asta înseamnă aproximativ cu 700 de lei mai puţin decât la restul clinicilor). Şi se acceptă şi plata în rate cu anumite carduri, iar acesta chiar e un avantaj.

Cris Smile Bucuresti clinica stomatologica

2 Comments

 • Reply

  Laura

  04/05/2017

  Nu stiu ce sa zic, acuma depinde foarte mult de noroc, pe mana cui pici, este adevarat ca reprezinta o investitie, dar un aparat dentar nu reprezinta ceva extrem de complex pentru a-ti face probleme.

 • Reply

  Raluca

  19/05/2017

  Sanatatea este pe primul loc, chiar daca pare un cost mare si suntem nevoiti sa apelam la un credit; amanarea problemei duce doar la agravarea ei.

Leave a Reply