Review produse & servicii, Women's World

Stuck between dresses and t-shirts

By | 05.09.2020 | 0 Comment

Titlul pe care am ales să-l scriu pentru materialul de azi are doi de “da” 😀 . În primul rând e vorba de faptul că am adesea senzația că am două personalități vestimentare – una extrem de confortabilă (cu tricouri din bumbac, jeans sau pantaloni sport), iar alta elegantă și pe alocuri scorțoasă (cu rochii office, cămăși încheiate până la ultimul nasture, cu cât mai decent și mai “la linie” cu atât mai bine). În al doilea rând, uneori reușesc performanța de a purta rochii elegante în combinații casual. Și mă bucur că se-ntâmplă asta, că e un fel de mix între cele două personalități vestimentare, chiar dacă asta înseamnă, din nou, că sunt blocată între tricouri casual și rochii purtate în combinații casual. But, hey, there are bigger problems in the world. 😉

Cea mai recentă comandă a mea pe site-ul FemmeLuxe.co.uk a fost jumi-juma. Două tricouri și două rochii scurte. Și abia aștept să vi le arăt pe toate, pentru că îmi plac și intenționez să-mi comand și pe alte culori (unul din tricouri și una din rochii). Da, când îmi comand un produs și pe alte culori chiar cred că e un semn foarte bun, că produsele acelea mă mulțumesc peste medie și chiar merită. Și nu e nevoie să mă credeți chiar în momentul acesta, ci puteți aștepta până dau următoarea comandă și o să vă arăt produsele și pe alte culori :D. După ce mă îmbrac cu ele, ofc, să fie treaba treabă și să vedeți și cum se așează pe corp, ce lungime au ș.a.m.d.

tricou roz

Primul tricou este mai degrabă un top sau un mini-tricou. Este luat de la categoria tops, este mititel și am fost un pic în dubii când l-am văzut, că părea ca de păpușele. Dar a încăput la fix pe mine și, culmea, chiar îmi place suficient de mult încât o să-mi comand și pe alte culori. Acum am ales roz, un roz fondant, care merge de minune cu un gloss ros tip pretty girl. La una din următoarele comenzi aș vrea și o culoare mai închisă, precum army green.

tricou albastru retro

Al doilea tricou a compensat în privința mărimii, fiind cu mult mai mare față de primul. Poate chiar un pic cam prea mare. Dar, ce-i drept, și pe site-ul magazinului arăta astfel, pentru că modelul de acolo îl prezenta ca și cum ar putea fi purtat pe post de rochie, cu o pereche de sneakers retro și șosete înalte. Nu prea e stilul meu ăsta cu retro, dar am zis să-i dau o șansă tricoului, mai ales că am tot văzut modelul acesta și prin colecțiile mai multor magazine din mall.

Verdictul e… așa și așa. Nu cred că o să-l port de prea multe ori. Cel mai probabil voi sta cu el prin casă. Oversized nu e un stil care să mi se potrivească, mă face să par mai mică decât sunt deja 😀 .

rochie neagra

The Best! Cred că este una dintre cele mai grozave rochii pe care le-am luat de pe site-ul Femme Luxe. Și am luat multe de-a lungul timpului. Chestia cu ea este că avea două zone transparente în părți, care pentru codul meu (decența e esențială) nu erau ce trebuie, astfel că mi-am tăiat un tricou negru și am cusut pe dedesubt două bucăți din el. Apoi rochia a devenit preferata mea. Am purtat-o prima oară la un eveniment, cu sandale stiletto, apoi cu sandale retro argintii. Ulterior am purtat-o și într-o zi normală, cu o pereche de… nu știu cum se numesc exact, sneakers tip șosetă și clasica mea geantă neagră oversized de la Notino.

Vreau neapărat să-mi comand rochia asta și în varianta de culoare roșie ca focul. N-am niciun tricou roșu pe care să-l tai să acopăr zonele transparente, dar găsesc eu ceva la un magazin cu materiale. Modelul acesta de rochie se numește “Black Mesh Panel V Neck Bodycon Mini Dress” și se găsește la categoria mini dresses. Dacă cineva dintre voi o vrea, să știți exact cum să o căutați, să vă fie mai ușor ^_^. You will not regret it! Prețul ei întreg e de vreo 32 de lire englezești, dar când am luat-o eu era la reducere și costa 10 lire. Clar o investiție bună!

rochie verde

Nu la fel de inspirată am fost cu rochia aceasta verde cu mânecă lungă. Dar nici nu regret că am luat-o, pentru că am de gând să o transform un pic. Ea este o rochie frumoasă, însă are din punctul meu de vedere două dezavantaje. Unul, nu este aceeași nuanță de pe site, unde apare ca fiind un verzui deschis. Doi, partea/croiala din zona pieptului e un pic ciudată, cam prea pătrată. Ori nu mă avantajează pe mine și poate era mai ok pe cineva mai mare un pic, ca să se întindă și să se așeze altfel, ori croiala chiar e ciudățică. O să renunț la mâneci, o să le dau jos complet, ca să scap de partea de material din zona de deasupra pieptului. Iar din ele, dacă-mi iese, fac niște bretele împletite. Dacă nu, găsesc eu o soluție.

Cam astea sunt cele 4 produse pe care le-am ales pentru comanda de acum din magazinul englezesc Femme Luxe. Coletele vin relativ repede dacă ținem cont de faptul că vin din UK, în max 2 săptămâni sunt deja aici. Până în prezent cred că am plasat aproape 10 comenzi la ei :D. O să mai fie și altele.

Cheers!

Leave a Reply