Review produse & servicii

Sweeteria a împlinit 3 ani și se găsește de acum și-n 110 magazine DM din România

By | 16.03.2020 | 2 Comments

La mulți ani brand-ului Sweeteria și oamenilor dulci care muncesc de zor pentru a ne oferi alternative mai sănătoase de gustări și plăceri care până nu demult erau denumite “plăceri vinovate”! De 3 ani, pentru cei care au descoperit produsele Sweeteria, bucuria de a savura o napolitană cu cremă de frișcă, un baton de cereale cu cacao, bănuți din ciocolată sau o cremă tartinabilă… e bucurie și atât, fără remușcări.

Produsele Sweeteria sunt îndrăgite de mai multe categorii de persoane. În primul rând sunt cei care își doresc să slăbească reducând consumul de calorii consumate, apelând la gustările pe bază de îndulcitori naturali de la Sweeteria pentru a putea face față schimbării. În al doilea rând sunt oamenii care au diabet și care ar vrea să-și amintească gustul unei ciocolate fără teama efectelor nocive ale zahărului, astfel că Sweeteria are cel puțin o ciocolată amăruie cu mai puțin de 1% glucide, dar are și îndulcitorul Dulcișor (pulbere, pliculețe, cuburi) pentru cine vrea să prepare un chec sau alt preparat care în mod normal ar implica zahăr. Dulcișorul este un îndulcitor care poate fi consumat și de persoanele diabetice, conform informațiilor de pe cutie. Iar în al treilea rând produsele Sweeteria sunt îndrăgite de oamenii care vor să fie mai responsabili cu tot ceea ce consumă, dorindu-și alternative mai sănătoase astfel încât să poată renunța fără probleme la produsele cu aport mărit de zahăr.

clatite cu Dulcisor indulcitor natural si dulceata de afine Sweeteria

Pentru a sărbători împlinirea celor 3 ani de activitate pe piața din România, cât și faptul că acum 14 produse marca Sweeteria se găsesc și în 110 drogherii DM din toată țara, reprezentanții brand-ului au trimis câteva colete, iar eu sunt una dintre persoanele norocoase pe la care a trecut curierul ♥.

Zilele trecute am postat la story pe instagram o filmare cu deschiderea coletului și am arătat mare parte din produsele pe care le-am primit. Tot atunci am promis că o să scriu pe blog despre tot ce se afla în cutie, pentru că mi-era greu să desfac tot ce era acolo cu o singură mână și cu cealaltă să filmez. Și, iată, acum notez tot ce am promis acolo pe video 😀 .

Ce se afla în coletul primit de la Sweeteria?
• gustări sub acoperire ^_^ (mai exact: o pungă cu alune de pădure în ciocolată, o pungă cu migdale în ciocolată, o pungă cu prune uscate îmbrăcate în ciocolată și o pungă cu stafide în ciocolată – cu mențiunea că ciocolata nu conține zahăr adăugat)
• bănuți din ciocolată amăruie și bănuți din ciocolată albă
• 3 tipuri de batoane din cereale (cu cacao, cu magneziu marin, cu calciu marin)
• 3 borcane cu gem și dulceață (gem de zmeură, dulceață de afine, dulceață de mure)
• 4 tipuri de napolitane (cu cremă de zmeură, cu cremă de frișcă & vanilie, cu cremă de cacao, cu cremă de lămâie)
• 2 cutii cu Dulcișor (unul pulbere pentru prăjiturit, altul cu pliculețe pentru ceai/cafea).

Câteva informații despre produsele menționate:

Dulcișor by Sweeteria este un îndulcitor 100% natural, din Stevia Rebaudiana, cu zero calorii și zero indice glicemic. Este un înlocuitor ideal al zahărului și al îndulcitorilor artificiali, totodată un bun prieten al diabeticilor și al tuturor celor care țin diete. Produsul este vegan/de post și e disponibil în 3 forme: Dulcișor Cooking (pulbere, pentru prăjiturit), Dulcișor Cuburi (sub formă de cubulețe, pentru ceai, cafea, limonadă etc.) și Dulcișor Piramide (pliculețe sub formă de piramide cu îndulcitorul sub formă de pulbere, deci ideal tot pentru cafea și ceai).

Dulcisor by Sweeteria

Drajatele sub acoperire, adică diverse tipuri de alune și fructe uscate îmbrăcate în ciocolată fără zahăr. Preferatele mele sunt stafidele în ciocolată fără zahăr, dar asta cred că ține de preferințele fiecăruia dintre noi, pentru că știu persoane care nu consumă deloc stafide, însă mie îmi plac mult încă de când eram mică ^_^. Drajatele acestea sub acoperire de la Sweeteria reprezintă prima gamă de drajeuri în ciocolată fără zahăr din România. Produs vegan/de post.

drajate sub acoperire alune de padure migdale stafide prune ciocolata fara zahar adaugat

Gemul și dulcețurile fără zahăr adăugat reprezintă prima gamă de astfel de produse din România realizate cu îndulcitor natural din ștevie și, în același timp, gama de gemuri și dulcețuri cu cele mai puține calorii de pe piață. Produs vegan/de post.

gem de zmeura dulceata de mure dulceata de afine fara zahar adaugat Sweeteria

Bănuții din ciocolată fără zahăr adăugat sunt și ei disponibili în mai multe variante: ciocolată albă, ciocolată cu lapte (40% cacao), ciocolată amăruie (70% cacao), ciocolată amăruie (100% cacao). Acești bănuți sunt ideali atât pentru glazuri, cât și pentru a fi consumați ca atare atunci când avem poftă de ceva bun, dar pot fi dizolvați și în cappuccino dacă vă place de obicei cel cu arome. Eu i-am folosit până acum la glazurat eclere și chec 😀 . Cred că săptămâna aceasta fac iar chec cu glazură din bănuți de ciocolată albă. Om nom mnom ♥.

banuti din ciocolata fara zahar adaugat Sweeteria

Napolitanele Sweeteria reprezintă prima gamă din România de napolitane cu îndulcitor din ștevie și pudră de fruct liofilizat, având cremă în proporție de 76%. Liofilizarea este o deshidratare la rece ce ajută la păstrarea proprietăților fructelor.
Aceste napolitane există în 4 variante: cacao, frișcă și vanilie, zmeură, lămâie.

napolitane Sweeteria fara zahar adaugat

Batoanele din cereale sunt gustări sănătoase ce pot fi consumate rapid la birou, la plimbare, în mașină, în pauză, la antrenament sau la joacă. Spre norocul meu, am ocazia să gust toate cele 3 variante (cacao, cacao & calciu marin, cacao & magneziu marin), iar pe viitor să-mi pot comanda sortimentele care îmi plac cel mai mult. Personal aș mai adăuga un mod în care pot fi consumate aceste batoane din cereale, anume transformarea lor într-un milkshake. Eu așa m-am obișnuit să consum cerealele de când am aparat dentar, pentru că sunt mărunțite foarte bine în procesul de amestecare cu laptele în blender.

batoane de cereale cu cacao calciu magneziu Sweeteria

Le mulțumesc încă o dată celor de la Sweeteria pentru această surpriză dulce! La mulți ani cu ocazia aniversării celor 3 ani de activitate pe piața din România!

Nu uitați că produsele Sweeteria se găsesc de acum și în 110 magazine DM din toată țara, dar pot fi comandate în continuare și de pe site-ul www.sweeteria.com.ro și în același timp se găsesc și-n magazine naturiste și plafare 👍.

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  18/03/2020

  Produse bune ,unele din ele le-am gustat.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/03/2020

   Mă bucur să aud asta ♥.

Leave a Reply