Adv. & Stuff

Tablă fălțuită pentru acoperiș. Ce avantaje oferă?

By | 22.02.2018 | 1 Comment

Una dintre cele mai bune soluții privind construirea sau renovarea unui acoperiș – care oferă atât calitate și durabilitate, cât și un aspect estetic deosebit – constă în tabla fălțuită. Specialiștii în construcții recomandă acest produs pentru numeroasele avantaje pe care le oferă atât la montaj, cât și mai apoi, timp îndelungat.

Iată care sunt avantajele unui acoperiș din tablă fălțuită:


➢ Un material potrivit pentru orice tip de construcție

Panourile de acoperiș confecționate din tablă fălțuită oferă avantajul de a fi potrivite, din toate punctele de vedere, atât în cazul clădirilor moderne, cât și în cazul celor tradiționale. Astfel, tabla fălțuită oferă flexibilitate privind încadrarea în designul construcției, iar aspectul său final este de fiecare dată de mare efect.
Mai mult decât atât, acest tip de tablă poate fi folosit cu ușurință chiar și în cazul proiectelor atipice, indiferent de cât de ieșite din comun ar fi fost acestea gândite de către arhitect. De asemenea, tabla fălțuită este potrivită nu doar în cazul clădirilor noi, ci și pentru lucrările de recondiționare.

➢ Oferă o bună rezistență în timp

Evident, atunci când vine vorba despre acoperișul unei construcții, ne dorim calitate, siguranță și durabilitate. Ei bine, tabla fălțuită este unul dintre cele mai bune materiale de construcții din aceste puncte de vedere, rezistând oricăror intemperii care pot afecta acoperișul.
Astfel, acoperișul din tablă fălțuită va face față cu brio tuturor fenomenelor meteo, indiferent de anotimp (soare, vânt puternic, zăpadă abundentă, ploi etc.).
De asemenea, un alt avantaj major al tablei fălțuite pentru acoperiș este că oferă un grad ridicat de etanșare, chiar mai mare decât cel al sistemului conceput din țiglă metalică.

➢ Oferă garanții avantajoase

O tablă fălțuită de calitate îți va oferi garanții extinse, care te vor ajuta să nu-ți faci griji pentru acoperiș mulți ani de la terminarea lucrării. De exemplu, unul dintre cele mai recomandate tipuri de tablă fălțuită aparține producătorului de sisteme de învelitori RoofArt România – cel mai mare promotor, de la noi din țară, al unor soluții inovatoare pentru acoperişuri durabile – și este produsă din tabla GreenCoat PLX Pro BT a producătorului scandinav SSAB.
Produsul face parte din clasa premium, astfel că oferă garanții avantajoase precum:
● o durată medie de exploatare de 50 de ani;
● garanție anticoroziune de 30 de ani;
● garanție pentru menținerea culorii de 15 ani.

Tabla fălțuită produsă de RoofArt este ușor maleabilă și este dezvoltată pentru lucrări de tinichigerie de orice dificultate, oferind inclusiv avantajul că atât montarea, cât și întreținerea sa poate fi făcută cu ușurință.
Astfel, atât constructorul, cât și beneficiarul lucrării se bucură de calitatea acestui produs. Un alt plus al tablei fălțuite de la RoofArt constă în faptul că este disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni. Mai mult decât atât, în structura produselor GreenCoat intră o componentă bio cu care este substituită o mare parte din materialul tradițional pe bază de produse fosile. Temperatura minimă de montare a acestui tip de tablă fălțuită este de -15°C, iar raza minimă de îndoire a panourilor este de 1,5 x grosimea tablei.

tabla faltuita pentru acoperis

One Comments

  • Reply

    Dragomir Cristina

    23/02/2018

    Recunosc: la capitolul tabla chiar nu ma pricep. Un singur lucru mi-e clar, ca as fi vrut si eu tabla din asta mai colorata si mai rezistenta, dar bugetul era mai mult decat limitat si am pus din aia zincata sau cum se numeste. Cred ca si ea e proasta si nenea ala a batut-o prost ca tare urat face cand bate vantul.

Leave a Reply