Leapşă

Tag: Top 5 produse cosmetice consumate cel mai des

By | 28.07.2016 | 12 Comments

S-a gândit MMara să-mi facă o bucurie 😀 am primit de la ea un tag (gen leapşă) despre produse cosmetice. Trebuie să scriu care sunt cele 5 produse pe care le consum cel mai des. Adică ce cumpăr eu mereu şi mereu ca nebuna. That’s easy!

tag produse cosmetice

1. Şerveţele cosmetice la cutie
Înainte cumpăram mereu cutii cu şerveţele de la Kaufland, dar acum le-am descoperit pe cele de la Auchan (150 buc. într-o cutie). Cutia e verde, cu floricele roz, marcă proprie Auchan. De ce îmi plac astea foarte mult? Pentru că sunt mai fine decât toate şerveţelele la cutie pe care le-am testat până în prezent :D. Şi de ce le consum ca nebuna? Pentru că le folosesc aproape la orice, dar numai în scopuri cosmetice nu. Am întotdeauna două cutii deschise în casă, astfel:
– în bucătărie: unde le folosesc să mă şterg pe mâini, sau să şterg fructele după ce le spăl, sau să şterg repede dacă dau ceva pe masă sau dacă îmi curge un pic de apă pe jos
– în dormitor: unde le folosesc să-mi şterg ochelarii după ce pulverizez soluţia pe ei, dar le mai folosesc şi ca să-mi şterg nasul sau lacrimile când mă apucă pe mine nervii :))

2. Gel de duş
Nu-l mănânc, pe bune, dar se consumă foarte repede. Ba chiar m-am obişnuit aşa de mult cu ideea că le consum repede, încât cumpăr mereu diferite geluri de duş şi le depozitez într-un dulăpior. Spun “le consum” deoarece întotdeauna am deschise vreo 3 în baie, cu parfumuri diferite, căci le folosesc în funcţie de starea de spirit. Cele pe care le cumpăr cel mai des sunt gelurile de duş Avon Senses, Nivea şi Yves Rocher.

3. Săpun lichid
Bună. Mă numesc Ioana şi sunt disperată cu microbii şi germenii şi toate rudele lor. Din acest motiv mă spăl des pe mâini, obligatoriu cu cantitate generoasă de săpun lichid şi, desigur, ţin cont de regula celor două minute. Cică atât le ia microbilor să fie anixilaţi, deci trebuie să insistăm bine cu săpun. La capitolul acesta sun fan săpun lichid Protex. Dar îl mai schimb uneori şi cu alte tipuri de săpun lichid. Însă nu prea des.

4. Creion retractabil
Nu mă mai machiez aşa de mult ca înainte. Vara, mai ales, sunt zile în care abia dacă folosesc crema de faţă, de alte produse nici nu poate fi vorba. Însă, dacă vreau să mă “aranjez” un pic, trag o linie cu creionul retractabil şi dau un strat de ruj. That’s it! Mai nou am trecut de la creionul retractabil la eyeliner, deoarece creionul după câteva ore face o linie şi pe pleoapa superioară, însă eyeliner-ul rămâne ferm acolo unde îl aplic. Sunt curioasă dacă voi consuma acest produs la fel de repede precum creionul.

5. Gel intim
Produsul acesta nu ştiu de ce se consumă repede, că practic folosesc un pic în fiecare zi. Dar chiar se consumă repede. Preferatul meu este cel de la Nivea. De doi ani am renunţat la gelurile intime de la Avon şi am trecut la Nivea. Ceea ce credeam că va fi doar o schimbare de moment, pentru diversificare, a fost de fapt descoperirea unui produs pe care l-am iubit din prima zi. Adică gelul intim Nivea cu roz. L-am folosit aproximativ doi ani, până acum vreo 2 săptămâni când am trecut la Nivea cu verde. Şi îmi place la fel de mult 😀

Observ că majoritatea produselor cosmetice pe care le cumpăr foarte des ţin de igienă. Acesta e momentul în care realizez că sunt totuşi cam maniacă la partea asta, poate chiar mai mult un pic decât credeam.

Aş da şi eu acest tag mai departe, că mi se pare foarte interesant. Aşadar, dacă aveţi plăcerea, Gabriela, Mihaela şi Alina, vă invit să preluaţi acest tag (leapşă gen) 😀

12 Comments

 • Reply

  MMaraStyle

  28/07/2016

  Mulțumesc că ai acceptat :d <3 Am să caut și eu gelul intim de la Nivea, având în vedere că am muulte produse de la ei, nu ar strica unul în plus :))) Cât despre spălatul pe mâini, yeah body! Mâini uscate mereu înseamnă spălat excesiv!:))

  • Reply

   Ioana Radu

   02/08/2016

   Eu iti multumesc ca te-ai gandit la mine si mi-ai pasat acest tag :D. Te pup!

 • Reply

  Amy

  28/07/2016

  M-a nominalizat si pe mine, o sa scriu si eu curand despre cele ele. 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   02/08/2016

   Abia astept sa vad care sunt produsele pe care le consumi tu cel mai repede 😀

 • Reply

  cristina dragomir

  28/07/2016

  Tu chiar vrei sa omori toti microbii? 😀 Gelul de dus se duce foarte repede si la noi in casa, mai ales vara, cand se lasa si cu 2-3 dusuri pe zi. Sapunul de maini eu il prefer in varianta solida dar tot Protex aleg si eu, varianta fresh.

  • Reply

   Ioana Radu

   02/08/2016

   La Protex eu sunt foarte suparata ca nu au in varianta lichida toate sortimentele care exista in varianta solida. Adica lichide sunt 3, iar solide sunt vreo 7 sau 8. Nu e corect! :))

 • Reply

  Alina

  28/07/2016

  Multumesc frumos de tag Ioana. Am sa raspund cu drag zilele astea 😀
  Ce crezi?! Ne asemanam si nu prea 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   02/08/2016

   Eu am luat o idee buna de la tine de pe blog. O sa scriu in curand despre ea ^_^

 • Reply

  Mihaela

  29/07/2016

  L-am preluat cu mare drag! Multumesc Ioana!

  • Reply

   Ioana Radu

   02/08/2016

   Multumesc si eu ca ti-a placut si ai preluat acest tag. Te pup!

 • Reply

  MMaraStyle

  30/07/2016

  Heeeeeyyy ți-am lăsat coooommmmm acum câteva zile, dar nu-l mai vaaaaddd!!:)) Ce s-a întâmpl?? Pup

  • Reply

   Ioana Radu

   02/08/2016

   Sunt in vacanta de 8 zile si mai stau inca vreo saptamana. Aici gasesc net fooooarte greu, iar cand gasesc se misca precum melcul. De aceea moderez comentariile cu intarziere 😀

Leave a Reply