Adv. & Stuff

Târg de chilipiruri la Târgovişte – 25 iunie 2016

By | 20.06.2016 | 2 Comments

Vă amintiţi de târgurile de chilipiruri de vara trecută? Am fost la câteva dintre ele, am scotocit prin lucrurile aduse de diverse fete şi băieţi şi am plecat acasă de fiecare dată cu câte ceva. Ba un tricou Zara de 6 lei, ba o pereche de blugi Stradivarius de 15 lei, ba nişte cercei… N-am plecat acasă cu mâna goală. Mie chiar îmi plac genul acesta de evenimente, pentru că am ocazia să îmi iau nişte lucruri frumoase şi în acelaşi timp să salvez nişte bani. Shopping inteligent 😉

Anul acesta târgul de chilipiruri va avea loc mai repede decât credeam. Ceea ce e chiar bine, că nu am mult de aşteptat 😀 eu fiind destul de nerăbdătoare. Săptămâna aceasta merg la scotocit de chilipiruri! Dacă vrei şi tu, îţi las mai jos datele:

Ziua: sâmbătă, 25 iunie 2016
Ora: cred că de la 10 dimineaţa până seara pe la 7
Locul: Târgovişte, str. Justiţiei Nr.7
Repere pentru locaţie:
– în curtea spaţioasă în care funcţionează Hera Kids
– fosta locaţie “La Scriitori”, pe strada cu stadionul

Totodată, dacă vreţi să mergeţi şi să expuneţi chilipiruri, adică să vindeţi diverse haine, accesorii sau alte chestii de prin casă, puteţi să trimiteţi un e-mail la adresa mihaela_csm@yahoo.com sau să lăsaţi un mesaj pe pagina de facebook Targ de Chilipiruri. Nu ştiu cât este taxa de participare pentru expozanţi, dar cereţi acolo toate detaliile.

Pentru noi, cei care mergem doar să scotocim şi să cumpărăm, intrarea este liberă. Ne vedem acolo!

Lots of hugs!

2 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  22/06/2016

  Abia astept sa ne arati cu ce te-ai ales. Si prin Bucuresti se tin targuri de genul asta dar eu mereu aflu tarziu de ele.

  • Reply

   Ioana Radu

   22/06/2016

   Până la urmă m-am decis să merg să expun produse. O să îmi vând 20 de perechi de sandale şi pantofi (dintre care 5 sunt noi, nu le-am purtat nici măcar o singură dată), peste 200 de perechi de cercei, vreo 8 parfumuri şi câteva alte chestii 😀
   Dar, da, o să şi cumpăr de la alte fete. Desigur :))

Leave a Reply